![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φίλε ortho μη τρως πρόλογο .,.,.,. μην συγκρίνουμε vstrom με το tiger .,.καμία απολύτως σχέσει.,., |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τι εννοεί ο ποιητής;
|
|
|
|||
|
|||
|
η γνωμη μου.
το vstrom σαφως ειναι μια καλη επενδυση για καποιον που θελει μια μοτοσυκλετα που κανει σχεδον τα παντα.ομως,εχει πολυφορεθει περισσοτερο απο καθε αλλη μοτοσυκλετα και στα ματια μου εχει γινει πλεον βαρετη. αυτος ηταν κι ο λογος που το εδωσα σε εναν ξαδερφο μου και προτιμησα κατι αλλο αργοτερα.και συγκεκριμενα το africa.προτιμησα κατι πιο παλιομοδιτικο με περισσοτερο ομως χαρακτηρα. προσωπικα θα επαιρνα το tiger,αν κι εδω δεν ειχε πουλησει και τοσο εχω διαβασει καλα λογια.τα κανει ολα με τον τροπο του,για χωμα απαιτει σεβασμο καθως δεν ειναι μια μηχανη 150 κιλων. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακόμη κι ο κινητήρας των 885 κυβικών, μέχρι το 2000 αν δεν κάνω λάθος αυτών χρησιμοποιούσαν οι Αγγλοι, έχει την ίδια ιπποδύναμη και περισσότερη ροπή από σημερινά 800άρια. Και το βάρος του σίγουρα μπορώ να το κουμαντάρω, κι αν όχι το αφήνω και πέφτει από το να σπάσω κανένα πόδι. Και το Africa μου αρέσει φίλε ταξιδιώτη, αλλά το θεωρώ μάλλον αδύναμο για τα γούστα μου. Δεν το έχω οδηγήσει, απλά από αυτά που έχω διαβάσει. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
προσωπικα προτιμησα κατι περισσοτερο διαχρονικο εστω και πιο αργο και με σαφως ανωτερη υποστηριξη δικτυου.οχι ομως οτι δεν μου αρεσει και το tiger. Last edited by taksidiotis; 16-01-2011 at 14:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καλησπέρα, επανέρχομαι μετά από κάμποσο καιρό στο θέμα, άρχισα να χαζεύω και το sprint 955 rs, τι έχεις να πεις κωνσταντίνε; λέω για rs διότι δε μου πολυαρέσουν τα ολόσωμα, προτιμώ το μπικίνι.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
και τα δύο φορούν τον ίδιο κινητήρα.είναι ταξιδιάρικα μηχανάκια όμως και ίσως στην κίνηση σε κουράσουν λίγο περισσότερο απο το tiger που μπορεί να πάει χαλαρά και χώμα.
σκέψου το... ![]() εγώ που είμαι σε φάση ανακατασκευής ψάχνοντας στο car βρηκα 1-2 ευκαιρίες. μάλιστα πωλείται ένα rs και ένα st απο την ηλιοφίλ.το τελευταίο έχει μόνο 3.000 χλμ.αλλά το δίνουν 3900.πολλά ![]() λέω όταν κατέβω αθήνα να πάω με 2 χιλιάρικα ζεστά.λες να μου το δώσουν? ή θα φάω πόρτα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον το δεύτερο γιατι το πρώτο το αποκλείω
|
|
|
|||
|
|||
|
μην ξεχνάς ότι η αγορά έχει γκαγκανιάσει για φράγκα μετρητά. ![]() έχει γκαρίξει η γουμάρα για άχυρο! ![]() ![]() λες να πάνε πολύ να του αγοράσουν 1000άρι 10 ετίας χωρίς abs και με παλιά τεχνολογία? μόνο κάτι τρελαμένοι όπως εγώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μόλις ξεμπλέξω από κάτι άλλες δουλειές θα γίνει η αλλαγή.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Triumph Tiger 800 ADV | christosms | Άλλες εταιρίες | 88 | 01-02-2011 20:39 |
| tiger 1200 | PACO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 20-09-2010 00:05 |
| EYE OF THE TIGER | MARK | Αστεία Video | 4 | 08-09-2010 11:04 |
| ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ TIGER 955i | lostre7 | Ζήτηση | 1 | 31-03-2010 12:21 |
| New Tiger Se 2009 | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 26-12-2008 13:21 |