![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως έχεις μετοχές στην Apple και εσύ ????
![]() Δεν άφησες και τίποτα . ![]() ![]() ![]() Last edited by adventure; 30-12-2010 at 13:02. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν λέω πως δεν είναι καλά τα Μac και το ΜacΟs! Άπαικτα είναι, μακάρι τα πορτοπαράθυρα να ήταν σαν κι αυτά! Απλά φαίνεται πως ο συνονόματος σου (ο Jobs ντε!) δεν ενδιαφέρεται για το after sales support στο Ελλαδιστάν. Τα σχόλια του Arkoudos στο παραπάνω blog με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και μετά από αυτήν την κίνηση της εταιρίας δεν πρόκειται ποτέ μου να πάρω iPhone ή mac. Όσο είμαι στην Ελλάδα τουλάχιστον! Το MacΟS στηρίζεται στο Unix πάνω στο οποίο βασίστηκε (αλλά δεν είναι) και το Linux (Linux Is Not UniX). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα για Linux .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και γώ Macατίστας παίδες,.,
και έχω και μια απορία.,για διαφωτίστε.,., πώς κανω.,.,, burn mp3 σε cd .,. πχ το nero στα windows βόλευε πολύ .,.,και μπορούσα να γράψω και 150 τραγούδια σε 1 cd.,., sto mac δεν μπορώ να βγάλω άκρη ακόμη.,.,. ., |
|
|||
|
|||
![]()
Γίνεται από το itunes, φόρτωσε τα τραγούδια σου εκει και δες το help θα σε καθοδηγήσει. Αν θες κάτι παρόμοιο με το nero υπαρχει το toast της roxio.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
THANX..,., θα το παλέψω.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσον αφορά το linux ήθελα να γράψω unix αλλά μου αρέσει περισσότερο ο πιγκουίνος και ήθελα να σε πειράξω ....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:
|