![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μπα μωρέ, είδε το πιτσιρίκι τη μηχανή και βούτηξε στις ρόδες της! και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οργίζεται ο κόσμος με τα όργανα της εξουσίας![/COLOR]
Από τα στοιχεία της δικογραφίας, πάντως, δεν προκύπτει ότι εγκατέλειψε το 7χρονο κορίτσι όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. [COLOR=Red]ας το πιστέψουμε, αν και λόγω της περιοχής χλωμό το βλέπω να έκατσε να βοηθήσει... απο τα γραφομενα σου φιλε.σου ειπα τσιμπησες το τυρακι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
λαμβανοντας υποψη πρωτον το γεγονος οτι στο ατυχημα ενεπλακη αστυνομικος οποτε φανταζεσαι οτι ολοι οι "αντικειμενικοι" βρηκαν προσφορο εδαφος να δρασουν και δευτερον την "ιδιαιτεροτητα" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλά, εγώ κατηγορηθήκα ότι έχω και κόμπλεξ με τους αστυνομικούς. και διευκρίνισα ότι το σχόλιο μου αφορά το σφάλμα του οδηγού να προσπεράσει χωρίς ορατότητα. και σε περιοχή με ιδιαιτερότητα, όπως γράφεις, όφειλε να είναι πιό προσεκτικός. σφάλμα που κάνουμε πολλοί από μας όταν προσπερνάμε λεωφορείο σε στάση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() και ειναι πολυ δυσκολο να καταφερει καποιος να ειναι 100% συγκεντρωμενος πανω στη μηχανη ολη την ωρα....παντα υπαρχουν στιγμες που ειμαστε πιο χαλαροι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ούτε λόγος! |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε γιαννη δεν ειχα καμμια ορεξη να σου την πω.ειμαι σιγουρος πως αν βρισκομασταν απο κοντα και καναμε αυτη τη συζητηση δε θα υπηρχε ουτε μια περιπτωση να με παρεξηγησεις οπως και γω τα γραπτα σου ενδεχομενως.παντως επειδη ειπες οτι διαβασες απο σαιτ και γενικοτερα απο δημοσιογραφικες πηγες για το συμβαν θα σε συμβουλευα λογω πειρας να κρατας μια πισινη.οι ανθρωποι παρουσιαζουν τα γεγονοτα οπως θελουν.τελος απ οτι ειδα η κυρια πηγη ενημερωσης σου ηταν το ζουγκλα αλλα αγνοησες οπως ειδα τη μια και μοναδικη μαρτυρια κατι το οποιο μ εκανε να σου γραψω ολα τα παραπανω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βίασε και σκότωσε την 11χρονη μέσα στο αυτοκίνητο ο Αλβανός δράστης | S.T | Ελλάδα | 18 | 24-08-2010 21:00 |
Ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε τροχαίο | S.T | Επικαιρότητα | 16 | 10-05-2010 23:28 |
Αστυνομικός " ΚΑΜΙΚΑΖΙ " και Καρατζαφέρης, περπατάνε χέρι-χέρι... | fidemporas | Επικαιρότητα | 4 | 09-12-2009 12:53 |
Αστυνομικός σε κέφια! | gemara | Αστεία Video | 13 | 03-09-2009 15:13 |
Ενδεκάχρονος σκότωσε έγκυο και το αγέννητο παιδί της στις ΗΠΑ | Arkas | Κόσμος | 7 | 09-03-2009 13:41 |