![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ρε παιδιά μπερδεύτηκα....
![]() ![]() Μπορείς να βάλεις από αυτοκίνητο ή όχι???? Γιατί και οι μεν και δε μου ακούγεστε πολύ πιστευτοί και σίγουροι και με προσωπικές εμπειρίες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την μηχανη τι γινεται? κανενα νεο? πηρε μπροστα?
|
|
|||
|
|||
![]()
πέστα χρυσόστομε
τι έφταιγε τελικά ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
Δοκίμασα να βάλω μπροστά με καλώδιο από αυτοκίνητο. Μίλησα και με mobile care και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν άλλαξε κάτι. Ο τεχνικός μου είπε ότι εφόσον η μίζα σταματάει ακόμα και αν έχω πατημένο το κουμπί, μπορεί να φταίει και η μπαταρία και ας δίνει αρχική τάση 12V. Τέλος πάντων. Τώρα περιμένω να έρθει από εδώ και θα δούμε... Δεν τα γλύτωσα τα κερατιάτικα... χαχα! Θα υπάρξει ενημέρωση όταν ξεκαθαρίσει το θέμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δηλ πατάς μίζα (όντας συνεδεμένος με τη μπαταρία του αυτοκινήτου) και μετά από λίγο...σταματάει μόνη της ??? αν πήρε με το αυτοκίνητο και μετά βγάζοντας τα καλώδια σβύνει ή δεν ξαναπέρνει μπορεί να έχεις κομμένα στοιχεία στη δική σου μπαταρία... |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν το θέμα έληξε.
Ηρθε ο τεχνικός του mobile care και μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να το βάλουμε μπροστά. Θεώρησε ότι δεν κάνει καλή επαφή στο διακόπτη της μίζας, οπότε έφυγα για συνεργείο να ακούσω το κουστούμι... Στο συνεργείο απλά μου είπαν το εξής: Η μπαταρία της μηχανής είχε αλλάξει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και κατά την τοποθέτησή της δεν είχαν μπεί κάποια λαμάκια? σωστά. Αποτέλεσμα αυτού ηταν να πιάσει αυτή την άσπρη πούδρα στους πόλους και να μην κάνει καλή επαφή (δεν φόρτιζε καν σωστά). Καθάρισαν τους πόλους και πλέον η μηχανή παίρνει μπροστά απροβλημάτιστα αλλά η μπαταρία της έχει "εξουθενωθεί". Γενικά ντράπηκα που δεν το είχα δει αν και είχα βάλει σπρεϋ και γενικά την είχα ζαλίσει τη μπαταρία. Μου κάνει εντύπωση πάντως.... Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν (προς το παρόν) Σε αυτό το θέλω σημείο να ευχαριστήσω αυτούς που προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν μέσω p.m. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ πολύ! Καλές βόλτες και ας το έχουμε και αυτό υπ' οψη μιας και πολλοί έχουμε αλλάξει τις μπαταρίες μας. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Πωλούνται αισθητήρες HALL εκκίνησης για BMW 1100GS | tallspiro | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-12-2010 15:40 |
Δυσκολία σε κατέβασμα ταχυτήτην 1200gs | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 19-06-2010 15:32 |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |
Βάσεις + προβολάκια σε 1200GS | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 19-04-2010 23:22 |