![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βουλγαρία θα πάμε...;
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου καπετάνιε! Μακάρι και η Delta να είχε καπετάνιους Έλληνες, δεινοπαθήσαμε στο κανάλι Cork - St. John...ξέρεις εσύ...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιχάλη σας εύχομαι καλή διαμονή, καλή τύχη και με το καλό πίσω
Ωραία ιδέα μας έδωσες, Νίκοοοοοοοο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Σάκη. Θα είμαστε - νομίζω - σύντομα πίσω. Ξέρεις τί όμορφα που θα είναι να κάνει κρύο κι εσείς να είστε μέσα στο Spa και στους ατμούς...
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε Μιχαλη. Τελικα δεν ειμαι ο μονος που μου θυμισες αυτα τα μερη αν και περισσοτερο εμενα Νιου Τζερσευ. Ειχα αποφασισει και εγω Πρωτοχρονια για Νιου Γιορκ αλλα λογω παιδιων επιλεξαμε Λονδινο. Με το καλο να επιστρεψετε>
Και ενοειται θα περασεις απο Αστορια για κοψιδια -Φραπε και Σοκολατινες |
|
|||
|
|||
![]()
καλή διαμονή και καλή τύχη!
πολύ ωραίες φωτό,σε ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
TARKAS:
Γεια σου ρε Μιχαλη. Τελικα δεν ειμαι ο μονος που μου θυμισες αυτα τα μερη αν και περισσοτερο εμενα Νιου Τζερσευ. Ειχα αποφασισει και εγω Πρωτοχρονια για Νιου Γιορκ αλλα λογω παιδιων επιλεξαμε Λονδινο. Με το καλο να επιστρεψετε> Και ενοειται θα περασεις απο Αστορια για κοψιδια -Φραπε και Σοκολατινες Tsompanis: καλή διαμονή και καλή τύχη! πολύ ωραίες φωτό,σε ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας Ευχαριστούμε φίλοι μας! Την εκδρομή στα Βαλκάνια να την ετοιμάζουμε σιγά σιγά... |
|
|||
|
|||
![]()
να περνατε καλα παιδια.................
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να είστε καλά και να περάσετε καλά και τον υπόλοιπο χρόνο σας . ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια εξαιρετική διασκευή. Όμορφη Κυριακή σε όλους | Slane | Διάφορα | 5 | 08-11-2010 10:02 |
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα | Prutanhs | Καλώς ήλθατε | 19 | 25-10-2010 20:38 |
Καλοκαίρι με μοτοσικλέτα στην πόλη!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 29-06-2010 23:46 |
Χωμάτινη βόλτα στην Πάρνηθα - Κυριακή 20-6-10 | L3f | Χωμάτινες εξορμήσεις | 28 | 22-06-2010 00:38 |
Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 03:31 |