![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όσες ευχές και να σου πω θα είναι λίγες.
Να είσαι πολύχρονος και γερός για να μας μεγαλώνεις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεοντόκαρδε υγεία και ευτυχία.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο χρονια πολλα και καλα , παντα να περιβαλεσαι απο ανθρωπους που σε εκτιμουν και σε αγκαλιαζουν με πραγματικα φιλικα αισθηματα οπως με ολους εδω στο forum συμβαινει
ΚΩΣΤΑΣ-ΝΑΤΑΣΑ |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές ευχές και από εμένα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Happy birthday to you Happy birthday to you Happy birthday Mr President Happy birthday to you Νά 'χαμε και μια Marilyn τώρα να στο τραγουδήσει βγαίνοντας από καμία τούρτα. Με Υγεία και Ευτυχία Νίκο να χαίρεσαι πάντα ότι ποθείς. |
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι πάντα υγειής ευτυχισμένος και να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Νικόλα με υγεία και αγάπη, να είσαι πάντα δυνατός και σ΄ευχαριστούμε για το έργο σου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκια μου, σας ευχαριστώ κι εγώ θερμά για τις ευχές σας.
Υγεία κ ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα Χρόνια σου Πολλά & καλά...με υγεία, δύναμη και ακόμη περισσότερες ιδέες και εκπλήξεις για το forum.....
Happy Birthday, φίλε μου.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αρχηγέ και καλέ μου φίλε Νικόλα... σου εύχομαι ολόψυχα Χρονια Πολλα μα πάνω απ' όλα Χρόνια Καλά !!!
Χαίρομαι πραγματικά που σε έχω γνωρίσει γιατί είσαι καταπληκτικός άνθρωπος!!! Να τα εκατοστήσεις !!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά | nmamadakkar | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 23-12-2010 21:30 |
Χρόνια της Πολλά Πολλά Πολλά | Gazi | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 16-05-2010 20:45 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 11:48 |
Χρόνια Πολλά Νικόλα (Albatros) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 24 | 27-05-2009 01:30 |