![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί Νίκο μου χάλασες τη συνωμοσία.
Πέρα από την πλάκα, επειδή έλαβα ΧΟΝΤΡΗ επίθεση, θα προτιμούσα να το ξανακρύψεις μέχρι τη Δευτέρα που θα ξανακούσω τον εαυτό μου (και αφού τον ξανακούσω, μπορεί να το ακούσει και όποιος άλλος θέλει). Εγώ δίνω έστω και ετεροχρονισμένα το benefit of doubt. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() θα μπορουσες να το δεις και ως προστασια σου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ο τυπος απο την Μ&S δεν ακουσε οτι ειναι για μηχανη και νομιζε οτι ηταν αυτοκινητο????γιατι εκει εχει και σερβις αυτοκινητων BMW και MINI COOPER!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Καλά καλά .....δεν υπάρχει αυτή η φάση να έχει παιχτεί με τίποτα …Σιγά μην έπαιζε ο άλλος το όνομα του μαγαζιού του για να πάρει 68 εύρο παραπάνω με τίποτα ,αλλά με τίποτα !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας απαλλάσει σιγά-σιγά όπως θα έχετε διαπιστωσει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όπως είπα δίνω την περίπτωση ΚΑΠΟΙΟΣ να παράκουσε ΚΑΤΙ.
Όπως θα είδατε στο αρχικό μου post έκανα ΑΠΛΩΣ μια περιγραφή. Εφόσον ο Κώστας θα έρθει από το γραφείο, θα κάτσουμε να ακούσουμε την καταγραφή μαζί. Ας μας πει ένα άλλο ζευγάρι αυτιά. Εφόσον το δικό μου δεν κάνει (και κοντεύω να το πιστέψω και ο ίδιος). |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω. Αυτό παίζει.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ άρα λέω ψέματα αν κατάλαβα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο... δεν εχω λόγο να αμφισβητησω τα οσα λες αν και μου φαινεται τουλαχιστον απιθανο.
Παντως εγω στη θεση σου - επειδη ειμαι και λιγο τυπικος - θα επαιρνα γραπτη προσφορα και απο τους δυο - και τοτε θα τις ποσταριζα εδώ... Οσο για τις συνομιλιες... αν δεν ειχες ενημερωσει τους συνομιλητες οτι τους καταγραφεις... προσοχη γιατι είναι ποινικο αδικημα, οποτε μην τις στελνεις δεξια-αριστερά... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |