![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κανένα νέο mods; Καμιά απάντηση; Ακούει κανείς;
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα μου την δίνει που βλέπω μία με τούρκικη σημαία ![]() ![]() (δεν ξέρω αν την βγάλατε)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή μπορεί να μην έγινα κατανοητός, υπάρχει ρύθμιση στο μενού της συσκευής του κινητού μας τηλεφώνου, απ' όπου μπορούμε να επιλέξουμε να κατεβαίνει μόνο κείμενο όταν πλοηγούμαστε στο διαδίκτυο. Έτσι κάνουμε οικονομία χρόνου, χρήματος και δεν στερούμαστε αυτή την ωραία εφαρμογή από την κεντρική σελίδα του φόρουμ μας...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ας κοιτάζουμε το δάσος και όχι το δέντρο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η μηχανή είναι χρώματος λευκού ( είναι έμπορος )στο Σύνταγμα.![]() Σε έδωσα κανονικά![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ok. Καμιά βοήθεια που βρίσκεται η ρύθμιση στο μενού; Πάντως εγώ από αυτά που διάβασα εδώ μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι περισσότεροι δεν το θέλουν (χωρίς αυτο να σημαίνει βέβαια κάτι).
Last edited by stavrouliasp; 08-02-2011 at 01:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέχασα να πω ότι Έχω iPhone.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Στατιστικά του GS Forum Θέματα: 15,931, Μηνύματα: 310,463, Μέλη: 3,582
|
|
|
|||
|
|||
|
Eπειδη σπαζομαι να κολλαεο το smart phone οταν μπαινω λόγω των κυλιομενων φωτο..και επειδη ΔΕΝ θελω να αφαιρεσω το icon display στον browser που χρησιμοποιω,απλα επιλεγω να ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ....
τα πραγματα ειναι απλα....εδω και λιγο καιρο...εχω κοψει το αθλημα του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ φορουμ απο το κινητο......μόνο απο adsl....ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ........ δενλέω..όμορφες οι φωτο..αλλα εγω αυτο που θεωρω σοβαρη προταση--το κατεθεσα--οκ...αφήστε τις φωτο να τις βλεπουμε--no problem--αλλα μην τις έχετε κυλιωμενες...... ![]() ![]() ![]() Τεσπα--εγω την αποψη μου την κατεθεσα.....χωρις φοβο και παθος,,,,,, |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | mrdaellis | Ανέκδοτα | 3 | 19-11-2009 11:06 |
| ιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | Alext | Χιούμορ | 1 | 10-11-2009 02:30 |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών!!! | emix | Ανέκδοτα | 8 | 04-11-2009 20:53 |
| Φωτο της Μηχανης Μου. | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 06-10-2009 00:16 |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |