GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-02-2011, 19:27
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 110000 ΧΛΜ!

Τώρα που σταμάτησε το spam να σπαμάρω και γω...

Πασχάλη, το θέμα κατά την άποψη μου είναι πιο βαθύ από τον καταλύτη...
Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν κρατήσεις τη μηχανή ή όχι...
1 χιλιάρικο ο καταλύτης, 1 χιλιάρικο αύριο που θα ανοίξεις το κιβώτιο, 1,5 χιλιάρικο οι αναρτήσεις, 1 χιλιάρικο μια απρόσμενη ζημιούλα κλπ....
Το θέμα είναι, αν θέλεις να δίνεις αυτά τα χρήματα λίγα λίγα, ή θα δώσεις 10 χιλιάρικα μαζεμένα και θα πάρεις καινούριο...
Το τι θα επιλέξεις να κάνεις τελικά, πίστεψε με δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά φιλοσοφίας και στάσης ζωής...
Γνωρίζω αρκετούς μικρομεσαίους, εώς μικρομικρούς, που αλλάζουν τα μοντέλα κάθε 2 χρόνια, για χίλιους λόγους...
Γιατί τελείωσε η εγγύηση και θα πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά στις βλάβες, γιατί θα πέσει η τιμή του τώρα που βγήκε το καινούριο μοντέλο με 5 άλογα παραπάνω, γιατί έχουν 30.000 χλμ και αν κάνουν άλλα τοσα δεν θα μπορούν να το πουλήσουν,γιατί, γιατί, γιατί...
Επίσης, ξέρω πραγματικά πλούσιους ανθρώπους, που έχουν μείνει με το 1150 ή το adve του 06, το συντηρούν και του βάζουν ότι χρειάζεται, αγόγγυστα, και τα καινούρια μοντέλα ή τερτίπια της μαμάς, τους αφήνουν πραγματικά αδιάφορους, αφου αυτοί απολαμβάνουν το εργαλείο τους...

Το θέμα είναι, ότι οι μεν θέλουν να το αλλάξουν και οι δε, δεν θέλουν να το αλλάξουν....

Εσύ τι θέλεις??????
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2011, 20:26
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα που σταμάτησε το spam να σπαμάρω και γω...

Πασχάλη, το θέμα κατά την άποψη μου είναι πιο βαθύ από τον καταλύτη...Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν κρατήσεις τη μηχανή ή όχι...1 χιλιάρικο ο καταλύτης
1 χιλιάρικο αύριο που θα ανοίξεις το κιβώτιο,
1,5 χιλιάρικο οι αναρτήσεις,
1 χιλιάρικο μια απρόσμενη ζημιούλα κλπ....
Το θέμα είναι, αν θέλεις να δίνεις αυτά τα χρήματα λίγα λίγα, ή θα δώσεις 10 χιλιάρικα μαζεμένα και θα πάρεις καινούριο...
Το τι θα επιλέξεις να κάνεις τελικά, πίστεψε με δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά φιλοσοφίας και στάσης ζωής...
Γνωρίζω αρκετούς μικρομεσαίους, εώς μικρομικρούς, που αλλάζουν τα μοντέλα κάθε 2 χρόνια, για χίλιους λόγους...
Γιατί τελείωσε η εγγύηση και θα πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά στις βλάβες, γιατί θα πέσει η τιμή του τώρα που βγήκε το καινούριο μοντέλο με 5 άλογα παραπάνω, γιατί έχουν 30.000 χλμ και αν κάνουν άλλα τοσα δεν θα μπορούν να το πουλήσουν,γιατί, γιατί, γιατί...
Επίσης, ξέρω πραγματικά πλούσιους ανθρώπους, που έχουν μείνει με το 1150 ή το adve του 06, το συντηρούν και του βάζουν ότι χρειάζεται, αγόγγυστα, και τα καινούρια μοντέλα ή τερτίπια της μαμάς, τους αφήνουν πραγματικά αδιάφορους, αφου αυτοί απολαμβάνουν το εργαλείο τους...
Το θέμα είναι, ότι οι μεν θέλουν να το αλλάξουν και οι δε, δεν θέλουν να το αλλάξουν....

Εσύ τι θέλεις??????

Θοδωρη το θεμα σιγουρα ΔΕΝ ειναι οτι χαλασε ο καταλυτης.
Ειναι οτι προσπαθουν να μας υπερχρεωσουν ξεδιαντροπα την ωρα που χρειαζεται να τον αλλαξουμε..
Τις αποφασεις μου για τη μηχανη τις εχω παρει γιατι...
1.το κιβωτιο μου το press direct o αξονας και το διαφορικο ειναι σαν καινουργια το ειδα το Δεκεμβρη που αλλαξα προληπτικα δισκο και βολαν μαζι με κανα δυο τσιμουχες(συνολο 660 ευρω που το βρισκω λογικοτατο ποσο)
2.αναρτησεις δεν χρειαζομαι διοτι εχω εργοστασιακες επισκευασιμες
White Power.
3.Ποια απροσμενη ζημιουλα?
4.Η μηχανη μου ειναι πιο ομορφη απο ολες τις καινουργιες και αυτο γιατι ειναι η δικη μου μηχανη
5.Οποιδηποτε 1200 ειναι 1200 φορες μπροστα απο οτιδηποτε αντιστοιχο κυκλοφορει στην αγορα ακομα και σημερα.
ΛΟΙΠΟΝ
το οτι εχω αποταμιευσει μετα απο 22 χρονια δουλειας λεφτα για 30 ας πουμε καταλυτες δε σημαινει οτι θα δωσω 1100 ευρω για ενα καταλυτη στη μπεμβε..και σε καμμια μπεμβε.
Ουτε οτι θα δωσω 10000 για να παρω το ιδιο μηχανακι με αλλα χρωματα και αλλο ταμπλο σελα και φλασακια..
Συντηρω ενα ΤΤ quattro δεκαετιας με μεγαλη βοηθεια απο τον κατασκευαστη του στις ηδη λογικοτατες τιμες εργασιας και ανταλλακτικων.(Μονιμα 20 τοις εκατο εκπτωση και στα δυο)
Γιατι στη μηχανη μου να μην μπορω να κανω το ιδιο?
Γιατι και εσυ η οι συμφορουμιτες να μην μπορουν να κανουν το ιδιο?

υ.γ.
Την κατηγορια των ιδιοκτητων 1150 στην οποια ανηκα τη σεβομαι οπως και την αποψη τους για τους 1200αρηδες

Reply With Quote
Παλιό 07-02-2011, 20:33
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Θοδωρη το θεμα σιγουρα ΔΕΝ ειναι οτι χαλασε ο καταλυτης.
Ειναι οτι προσπαθουν να μας υπερχρεωσουν ξεδιαντροπα την ωρα που χρειαζεται να τον αλλαξουμε..
Τις αποφασεις μου για τη μηχανη τις εχω παρει γιατι...
1.το κιβωτιο μου το press direct o αξονας και το διαφορικο ειναι σαν καινουργια το ειδα το Δεκεμβρη που αλλαξα προληπτικα δισκο και βολαν μαζι με κανα δυο τσιμουχες(συνολο 660 ευρω που το βρισκω λογικοτατο ποσο)
2.αναρτησεις δεν χρειαζομαι διοτι εχω εργοστασιακες επισκευασιμες
White Power.
3.Ποια απροσμενη ζημιουλα?
4.Η μηχανη μου ειναι πιο ομορφη απο ολες τις καινουργιες και αυτο γιατι ειναι η δικη μου μηχανη
5.Οποιδηποτε 1200 ειναι 1200 φορες μπροστα απο οτιδηποτε αντιστοιχο κυκλοφορει στην αγορα ακομα και σημερα.
ΛΟΙΠΟΝ
το οτι εχω αποταμιευσει μετα απο 22 χρονια δουλειας λεφτα για 30 ας πουμε καταλυτες δε σημαινει οτι θα δωσω 1100 ευρω για ενα καταλυτη στη μπεμβε..και σε καμμια μπεμβε.
Ουτε οτι θα δωσω 10000 για να παρω το ιδιο μηχανακι με αλλα χρωματα και αλλο ταμπλο σελα και φλασακια..
Συντηρω ενα ΤΤ quattro δεκαετιας με μεγαλη βοηθεια απο τον κατασκευαστη του στις ηδη λογικοτατες τιμες εργασιας και ανταλλακτικων.(Μονιμα 20 τοις εκατο εκπτωση και στα δυο)
Γιατι στη μηχανη μου να μην μπορω να κανω το ιδιο?
Γιατι και εσυ η οι συμφορουμιτες να μην μπορουν να κανουν το ιδιο?

υ.γ.
Την κατηγορια των ιδιοκτητων 1150 στην οποια ανηκα τη σεβομαι οπως και την αποψη τους για τους 1200αρηδες
Ανήκουμε στην ίδια ομάδα...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης