![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λιγες φωτο απο εμας τους ντοπιους μελη της φιλμα
|
|
|||
|
|||
![]()
Και η δικιά μας, με την βοήθεια του από ‘μηχανής’ gemara, οπτική γωνία από την Κυριακάτικη διαδρομή προς το Σοφικό. Έχει και κάποιες προσωπικές τραγουδιστικές στιγμές, αλλά δεν ξέρω καλά το ‘μηχάνημα’ ακόμα.
Και μιας είναι και της μοδός, σας το ανέβασα στα 1080. Last edited by skippybi; 14-02-2011 at 23:02. Λόγος: ενεργοποίηση συνδέσμου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλώς σας βρήκα, άλλα θέλει αγώνα ακόμη.... Είμαι β΄εθνική με τα λοιμά... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() All the others are ready for a fight He is prepared for it.... Ο παμμέγιστος GeorgeP ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταπληκτική φωτογραφία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την περιμενα λιγο πιο ''καλλιτεχνικη'',αλλα δεν μου βγηκε....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πάντως είναι τέλεια . |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Οι μοτό, είναι άψογα ζυγισμένες/στοιχισμένες .... by gemara .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας, που ή πως μπορουμε να βρουμε το βιντεο απο τη χωματινη διαδρομη?
ευχαριστω |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 764 | 22-03-2011 10:44 |
Φωτό Ταξιδιού "Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 27 - 31/10/10!!!" | CPretenteriS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 73 | 08-11-2010 02:26 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |