![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας παιδιά.Πολύ ωραία τα είπατε.Οταν ομως τους χρειαστείτε βρίζετε και φωνάζετε.Εκπλήσομαι δυσάρεστα με τα γραφόμενα.Με συγχωρείτε αλλά αυτή είναι η προσωπική μου αποψη.Την καλησπέρα μου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εφόσον έχουν αυτα τα προσωπικά χαρακτηριστικά που περιγραφονται στις αναφερθείσες μελέτες, ναι, θέλουν ειδική αντιμετώπιση και από τη πολιτεία και τους πολίτες....Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποφεύγω στο δρόμο έναν αστυνομικό εφόσον είμαι απόλυτα νόμιμος.... προσωπικά, ως κάτοχος συγκεκριμένης μοτό (1200GS SE) έχω πολλάκις αντιμετωπίσει προκλητικά βλέμματα και συμπεριφορές και από δικυκλιστες αλλά και πεζούς αστυνομικούς. επειδή για σχεδον 2 χρόνια έκανα τη δουλεια αυτή στη θητεία μου, έμαθα να είμαι κύριος και ευγενικός και τυπικός απέναντι στον οποιοδήποτε....όποιος "συνάδελφος" ξέφευγε τιμωρούνταν αυστηρότατα από τον προιστάμενο... γιατί αυτοί να κυκλοφορούν σχεδόν χωρίς έλεγχο ???? ...και φυσικά οι απόψεις αυτές είναι απόλυτα προσωπικές και πηγάζουν από ίδιες εμπειρίες, χωρίς να επιθυμώ να κατευθύνω τον οποιοδήποτε σε οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτο ακριβως.τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια.απλα τωρα το εβγαλαν οι μεγαλοι γιατι δεν προχωραει το θεμα με την πολυδιαφημισμενη ομαδα διας.με το δημιουργημα τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια, θα μου επιτρεψετε να καταθεσω και εγω την αποψη μου στο θεμα.
Καταρχας, να ξεκαθαρισω οτι ποτε δεν ημουν της λογικης να τσουβαλιασω ολοκληρες ομαδες ατομων για καποια "μαυρα προβατα". Επισης να πω οτι οντως εχω δει ομαδες ΔΙΑΣ να κανουν φιλοτιμες προσπαθειες βαροντας "γερμανικες" βαρδιες μεσα στο βρωμοκρυο η τη βροχη, να προσπαθουν να κινηθουν στο απεραντο μπαχαλο της κ@λοαθηνας με μηχανες πιτα απο τα δικαβαλα και ολο τον εξοπλισμο που κουβαλανε, και οντως εχουν καταφερει αρκετα πραγματα οσο καιρο λειτουργει η υπηρεσια αυτη. ΟΜΩΣ, δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στα κακως κειμενα. Και μπορει οι φιλοι μας αστυνομικοι εδω να θελουν να υπερασπιστουν το επαγγελμα και τους συναδελφους τους, αλλα οταν τα παρακατω ειναι απλες παρατηρησεις που κανει ενας τυχαιος πολιτης απλα κυκλοφοροντας στην πολη, ε θα επρεπε να προβληματιστουν ΣΟΒΑΡΑ. - Πρωτοι μηνες λειτουργιας της ομαδας ΔΙΑΣ. Γυριζω σπιτι απο το γραφειο και μπροστα μου 2 μηχανες ΔΙΑΣ με ...καλοκαιρινη στολη (κοινως μπλε κοντομανικο και αλεξισφαιρο και ουτε ενα γαντι μηχανης). Οι μηχανες κλαταρισμενες απο το βαρος του δικαβαλου και σε καθε λακουβα το ταλαιπωρο μηχανακι χοροπηδαει σαν κατσικι. Σε μια λακουβα λοιπον στον συνεπιβατη της μιας μηχανης του φευγει ...το γκλομπ (!) και συνεχιζουν κανονικα χωρις να εχουν παρει καν πρεφα τι εχει γινει!! Νομιζω οτι ξερετε τι συνεπειες εχει κατι τετοιο για εναν αστυνομικο αν εμφανιστει καποιος κυριουλης στο τμημα και κουβαλαει το γκλομπ του αλλου ε; Θα μπορουσα να τους αφησω να φυγουν και να βρουν το μπελα τους αλλα ΔΕΝ το εκανα: Ανοιξα γκαζι προσπερασα και τις 2 μηχανες, και κοβωντας αποτομα τους κανω σημα να σταματησουν αμεσως. Αφου ξεπερασαν το αρχικο ψαρωμα (ποιος ξερει τι σκεφτηκαν να ειμαι ) τους εξηγησα οτι τους ειχε πεσει το γκλομπ λιγο πιο περα και επι τοπου εφυγαν σφαιρα να το μαζεψουν.- Κατεχακη στην ανοδο στο φαναρι πριν την μεγαλη ευθεια. Περιμενουμε ολοι στο κοκκινο. Ερχονται 2 ΔΙΑΣ χαλαρα διπλα διπλα κουβεντιαζοντας, περνανε σιγα σιγα το κοκκινο (!) και εν συνεχεια σπανε τις 1ες και φευγουν σουζαροντας. Και οχι 4 το πρωι ας πουμε (που αντε, δεν σε βλεπουν και το κανεις), αλλα μερα μεσημερι καθημερινης. Ωραιοι ε; - Απογευμα ΣΚ κινουμαι στην επαρχιακη οδο Μαρκοπουλου - Ραφηνας. Εκει ο δρομος ειναι διπλης κατευθυνσης με μια λωριδα ανα πλευρα. Εχει σχετικη κινηση αλλα υπαρχει καλη ροη. Πανω σε τυφλη αριστερη στροφη βλεπω να εμφανιζονται 2 μηχανες ΔΙΑΣ με σειρηνες απο την αντιθετη κατευθυνση και μπαινουν στη στροφη μαλλιοκουβαρα. Ο ενας εν των δυο βλεποντας οτι εχει μπει με παρα πολλα στη στροφη και αδυνατοντας να στριψει βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ στο αντιθετο ρευμα και ερχεται ολοταχως κατα πανω μου! Για καλη τυχη (περισσοτερο δικη του γιατι αν χτυπουσαμε και επιζουσα θα του εβαζα τη μηχανη εκει που δεν φωτιζει ο ηλιος!) ειχα την ψυχραιμια να κοψω και να ξακρισω τη μηχανη στην ακρη του δρομου ωστε να του δωσω χωρο να το μαζεψει, αλλα αν στη θεση μου ηταν καποιο αυτοκινητο η λεωφορειο θα ακουγαμε τωρα για τον ασυνειδητο οδηγο που πηρε στο λαιμο του αλλο ενα ηρωικο παλικαρι του νομου κλπ κλπ. - Και τελευταιο παραδειγμα: Ο πιτσιρικας γειτονας μου, με το που περασε στην αστυνομια (και πιο συγκεκριμενα στην ομαδα Ζ) ξερετε τι ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε; Αφαιρεσε τις πινακιδες απο το αμαξι του και τη μηχανη του. Οταν τον επιασα μια μερα και του τα εχωσα ρωτοντας ΓΙΑΤΙ το εκανε αυτο ξερετε τι μου ειπε; Οτι εβγαλε τις πινακιδες για να μην μπορουν τυχον κακοποια στοιχεια να τον βρουν μεσω των πινακιδων που μενει και βαλει και εμας σε κινδυνο! Τα συμπερασματα δικα σας... Ε συγνωμη ρε παιδια! Μετα απο τα παραπανω πειτε μου οτι εχουν αδικοι οι πολιτες που τα χωνουν και μιλανε για "κακους και αχρηστους μπατσους" κλπ... Μην ρωτας λοιπον φιλε EOD τι αστυνομια θελουμε εμεις, αλλα αναρωτησου τι αστυνομια θελεις ΕΣΥ πρωτα απο ολα... Last edited by Ταξιδευτης; 17-02-2011 at 00:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διοτι εγω μιας και συνδεομαι φιλικα με κανα δυό απο αυτους (ο ενας κανει και δευτερη δουλεια στα ρεπό του και τις ημερες που εχει βραδυνη βαρδια) μου ειπαν οτι το 99,9% ειναι εθελοντες στην ομαδα ΔΙΑΣ. Ετσι δικαιολογουνται και οι αρκετες γυναικες συνεπιβατες σε αυτην την ομαδα. Δεν μπορεις να παρεις, σαν υπηρεσια, μια γυναικα να την βαλεις σε μια τοσο μαχιμη μοναδα με το ζορι!!!! Ετσι δεν ειναι? Μετα, αυτων των δυο οι μοτοσυκλετες ειναι καλυτερες και αρτιοτερες απο το Βαραντερο μου! Ναι, αυτη ειναι η αληθεια! εξαιρεση? μπορει, αλλα παλι συμφωνα με αυτο που βλεπω στους δρομους και οι υπόλοιποι δεν απεχουν και πολυ. Ειπα και πιο πανω, εχω δει Σουζουκι Ζητά με...ohlins!! αυτο λεει πολλα για αυτους που τα καβαλανε. Θα μου πεις ο ενας μπορει να ειναι η εξαιρεση......ισως! |
|
|
|||||
|
|||||
|
Απόσπασμα:
γιατι, ειδε αυτος που το εγραψε αυτο, το πλαισιο καμιανης απο αυτες τις μοτοσυκλετες και το λεει ¨η λεει οτι του κατεβασει η κουτρα του? μαλλον το δευτερο!!!!! Απόσπασμα:
Γιατι η δικια σου στα 25000κμ θελει τιποτε άλλο? Εμενα οχι, μονον λαδια, ουτε καν βαλβιδες!!!φυσικα δεν ακουω κανεναν μηχανικο που μου λεει τα αντιθετα αλλα μονον την κατασκευαστρια εταιρεια που παντα ερχεται σε αντιθεση με ΟΛΑ τα εξουσιοδοτημενα!!!!!! Μια χαλαρη αλυσιδα κανει την μοτοσυκλετα χρεπι?????? ![]() ![]() Απόσπασμα:
Αλεξοπουλος.....DID XXRING SM2..... 40000km η τελευταια αλυσιδα που εβαλα στο ΜΚ2 που πουλησα πριν 3,5 χρονια ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ρυθμιση και η οποια εκατσε επανω στην μοτοσυκλετα μεχρι τα 65000κμ. Κινηση μεσα στην πολη αποκλειστικα και απο εμενα και απο τον υδραυλικο νεο ιδιοκτητη της!! Απόσπασμα:
Στην ερωτηση αυτη δεν μπορει να σου απαντησει κανεις!!!!! ![]() Αλλα θα σου πω οτι λαστιχα σε ΟΝ/ΟΦΦ (σαν τις μοτο της ΔΙΑΣ) στα 10000κμ με χρηση ανθρωπινη ΕΓΩ θεωρω βλακα τον εαυτο μου να τα αλλαξω! Εκτος κιαν χρησιμοποιω michelin pilot sport 1/2! Αν εχουν ξεπερασει την 2ετια απο την ημερομηνια κατασκευης τους τοτε ναι αρχιζω και το σκεπτομαι ακομα κιαν εχω 2000κμ στο κοντερ! Aλλαγη γραναζιων κινησης, ΕΓΩ θεωρω βλακα τον εαυτον μου να τα αλλαξω πριν τα 100,000κμ επειδη ο ταδε πανηλιθιος μηχανικος μου ειπε οτι αλλαγη αλυσιδας = και αλλαγη γραναζια!!! Αυτο σημαινει οτι δεν παρακολουθει την εξελιξη αλυσιδων/γραναζιων κι εχει μεινει στις 10ετιες '70-'80 για ιδιον οφελος κι επειδη ετσι εμαθε απο τους παλιοτερους! Παντα με νορμαλ ανθρωπινη χρηση!! Απόσπασμα:
Οπως ακριβως κανουν το 90% των εξουσιοδοτημενων για ΟΛΕΣ τις μοτοσυκλετες!!! Ποιος σου ειπε οτι το αγορασμενο με βαρελι μηχανελαιο (ορυκτελαιο, συνθετικο, ημισυνθετικο) ειναι υποδυεστερο με το λαδι της ιδιας μαρκας που πωλειται με το λιτρο ¨η το 4λιτρο? |
|
|
|||
|
|||
|
δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι βγαζουν τετοιο κομπλεξ με τους αστυνομικους λες και οι αστυνομικοι δεν ειναι πολιτες της κοινωνιας οπως εμεις,αλλα ρομποτ η προιοντα μεταλλαξης...
![]() κι εγω τυγχανει να εχω bmw,κι εγω κυκλοφορω στους δρομους,κι εμενα μ εχουν σταματησει πολλες φορες,δεν εχω διαπιστωσει υπεροπτικη,ασχημη η προκλητικη συμπεριφορα απεναντι μου...,ειμαι πολυ τυχερος ε? ![]() οσο για κατι ερευνες του κωλoυ που παρουσιαζουν τους αστυνομικους παλαβους τις γραφω στα παλαιοτερα των υποδηματων μου,να μην πω και που αλλου... ![]() ουτε μπορω να εκλαβω ως σοβαρες παπαριες του στυλ"αν δε τους αρεσει να παραιτηθουν"... ![]() και μιας και μιλαμε για τη ΔΙΑΣ,η ομαδα αυτη κανει τεραστια δουλεια κυριως στην αποτροπη εγκληματικων πραξεων!αν το προσεξετε ειναι παντου,οπου κοιταξεις τους βλεπεις!κι εμενα ως πολιτη αυτο με ικανοποιει! ![]() κι επειδη εχω γνωρισει 4-5 παιδια απο το forum οι οποιοι ειναι αστυνομικοι και ειναι ολοι τους καλα παιδια,εχω και αλλους φιλους εκτος forum που ειναι κι αυτοι αστυνομικοι και ειναι κι αυτοι καλα παιδια να υποθεσω οτι κωλoμπατσοι ειναι οι...αλλοι,τους οποιους δε γνωριζουμε ε?
|
|
|
|||
|
|||
|
δέχομαι ότι κάποιες δουλειές είναι τόσο ευαίσθητες που θέλουν ανθρώπους "ιδιαίτερους" και αντίστοιχα εκπαιδευμένους γι' αυτό...
Επίσης δέχομαι ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά και τους στέλνουν στους δρόμους να σκοτωθούν αλλά και να διαιωνίσουν την ιστορία του κακού αστυνομικού.... πρέπει και αυτό να κάτσει στη καμπούρα μας ? πρέπει να ανεχτώ και αυτή την ανεπάρκεια του συστήματος ??? πρέπει πάνω μου να μάθουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ??? κυκλοφορώ πολύ με τη μοτοσυκλέτα και πολλά χρόνια συνεχόμενα....οι περισσότεροι έχουν ύφος χιλίων καρδιναλλίων όταν καβαλάνε όχημα της υπηρεσίας και αν τους κοιτάξεις απορημένα, σου λένε αμέσως και με έντονο τρόπο να κάνεις δεξιά....και η ειρωνία ??? μμμμ σε πρώτο πλάνο.... μάλλον γιατί κατάφερες να πάρεις GS και αυτός όχι....τί να του πεις ??? ότι όταν πιθανόν διασκέδαζε, εσύ έφαγες 6-8 χρόνια από τη ζωή σου να διαβάζεις ώστε τώρα να μπορείς να πληρώνεις το κέφι σου ??? και σαφώς έχω γνωστούς στα σώματα ασφαλείας που είναι παιδιά διαμάντια, δεν γενικεύω, αλλά η πρόσφατη ιστορία έχει να δείξει πολλούς που βασάνιζαν κρατουμένους και το μεσημέρι έβγαζαν τη στολή και έπαιρναν αγκαλιά τα παιδιά τους..... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα πατατάκια της ξανθειάς | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-03-2010 16:09 |
| Τα αποκαλυπτήρια της Ferrari........ | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 4 | 29-01-2010 12:02 |
| Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |
| Τα νέα μοντέλα της BMW | leonidas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 24-02-2009 18:41 |
| Τα 7 θαυματα της φυσης | psiloritis | Πολιτισμός | 10 | 28-01-2009 16:55 |