GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-02-2011, 09:29
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ημουν κι εγω στο...κοτερο...εεε...σε πορεια και διαδηλωση πριν δυο εβδομαδες και πιστεψε με μονο προκλησεις δεν ειδα απο αστυνομικους!
αντιθετως ειδα προκλησεις απο πολιτες και τοτε και μονο τοτε αντιδρασεις απο τους αστυνομικους!
και μην ακουσω οτι ειναι εκπαιδευμενοι να μην απαντουν σε προκλησεις και αλλες παπαριες,γιατι δεν πρεπει να ξεχναμε οτι κι αυτοι ειναι ανθρωποι και εχουν ορια και αξιοπρεπεια!
ελπιζω να καταλαβες ακομη πιο πολλα τωρα!
Aσε ρε Κωστα, ο αστυνομικος ειναι εκπαιδευμενος να πυροβολει και να βαραει ετσι ανευ λογου κι αιτιας!!! Και οταν παει σπιτι του ριχνει κι ενα μπερτακι στην γυναικα του και τα παιδια του, ετσι για να συμπληρωσει....!!!!
Α, και οταν δεν εχει δειρει εξω ριχνει δυο μπερτάκια στην γυναικα του!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 10:05
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Aσε ρε Κωστα, ο αστυνομικος ειναι εκπαιδευμενος να πυροβολει και να βαραει ετσι ανευ λογου κι αιτιας!!! Και οταν παει σπιτι του ριχνει κι ενα μπερτακι στην γυναικα του και τα παιδια του, ετσι για να συμπληρωσει....!!!!
ναι αλλα οχι οι φιλοι μας αστυνομικοι η οι συμφορουμιτες...!
οι ...αλλοι,οι ...ξενοι!ε?
ολοι αυτοι οι προοδευτικοι θα πρεπε να δουν πως λειτουργει η αστυνομια σε ολες τις ευρωπαικες χωρες και να μας πουν μετα πως τους φαινεται η δικη μας...
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 14:30
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι αλλα οχι οι φιλοι μας αστυνομικοι η οι συμφορουμιτες...!
οι ...αλλοι,οι ...ξενοι!ε?
ολοι αυτοι οι προοδευτικοι θα πρεπε να δουν πως λειτουργει η αστυνομια σε ολες τις ευρωπαικες χωρες και να μας πουν μετα πως τους φαινεται η δικη μας...
καλο θα ηταν,οσοι ΔΕΝ ηταν στην πορεια να μην λενε π@παριες.....
τα νομισματα εχουν δυο οψεις...εκτος και νομιζουμε οτι ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι ειναι τελειοι...
ο κοσμος στη συγκεκριμενη πορεια ηταν γυρω στις 30000,δεν μπορει ολοι να ηταν αλητες,οπως και στους τοσους χιλιαδες αστυνομικους υπαρχουν και αρκετοι βλαμμενοι....(που δερνουν και τις γυναικες τους)
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:11
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Είπαμε, τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να συμβαίνουν!
Δεν είδα όμως κανέναν να σχολιάζει την προηγούμενη φωτό με τον αναβάτη αστυνομικό να σηκώνει στον αέρα τον πολίτη..... Προφανώς βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η ακόμη πιθανότερο μπήκε μπροστά στη μηχανή, για να τον πετύχει, να τραβηχτεί φωτό και μετά να βρίζουμε τους αστυνομικούς.....

το θολομένο μου μυαλό......

Για να ξυπνάμε λίγο! Η κυβέρνηση μας οδηγεί στην καταστροφή και στον εμφύλιο κι εμείς γράφουμε εξυπνάδες. Φτάσαμε στο σημείο να λυπούμαστε τον αστυνομικό που τραυματίζεται την ώρα του "καθήκοντος", αλλά για τα ανοιγμένα κεφάλια ή τις σπασμένες πλάτες των πολιτών μούγκα!!! Να μην ακούσω σαχλαμάρες του τύπου....πήγαινε γυρεύοντας! Οταν η εξουσία χάσει κάθε αναστολή θα τα ξαναπούμε....
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:18
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
καλο θα ηταν,οσοι ΔΕΝ ηταν στην πορεια να μην λενε π@παριες.....

τα νομισματα εχουν δυο οψεις...εκτος και νομιζουμε οτι ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι ειναι τελειοι...

ο κοσμος στη συγκεκριμενη πορεια ηταν γυρω στις 30000,δεν μπορει ολοι να ηταν αλητες,οπως και στους τοσους χιλιαδες αστυνομικους υπαρχουν και αρκετοι βλαμμενοι....(που δερνουν και τις γυναικες τους)
καλα θα κανουν οσοι δεν εχουν γνωση τι ζημια μπορει να κανει μια μολοτωφ να μην γραφουν π@π@ριες!!!!!
Καλα θα κανουν οσοι δεν εχουν μαγαζια στο κεντρο της Αθηνας να μην ματαγραψουν π@π@ριες!
Καλα θα κανουν οσοι δεν ξερουν το ψυχολογικο στρες ενος αστυνομικου, ειτε καλειται να συλλαβει κλεφτες, ειτε να αντιμετωπισει αθλιους κουκουλοφορους, ειτε να αντιμετωπισει τον 65χρονο που του βριζει το σοι μεσα στα μουτρα να μην ματα-ματαγραφουν π@π@ριες και παλι!!!!!
Τελος, καλα θα κανουν ολοι οι παραπανω, για μια και μονη φορα, να μπουν στην θεση ενος ΜΑΤατζη, Ζητά, Διά και μετα ας αποφασισουν τι σοι π@π@ρια θα γραψουν!

Επισης, καποιοι απο τους συμφουρμιτες μας εχουν φαει τις πορειες και τις διαδηλωσεις με το κουταλι, οταν ηταν νεωτεροι και βαθεια πολιτικοποιημενοι, κι εχουν εισπνευσει δακρυγονα, κι εχουν εγλωβιστει σε επεισοδια και, και και..........!!
Οποταν ξερουν πολυ καλα ποτε οι ''αλητες'' οι αστυνομικοι επεμβαινουν, οπως ξερουν πολλοι καλα οτι στις πορειες ολοι οι εργαζομενοι συμμετεχοντες πανε με αγνους σκοπους και οχι να προξενησουν επεισοδια, εκτος..........εκτος απο κατι 16χρονα και κατι ψηλα τα οποια κανουν ολον τον σαματα εξ επαγγελματος!!
Γι αυτα τα τσογλανια μιλαμε και οχι για τις 30,000 κοσμο που διαδηλωσε προχθες!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:24
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
.................................................................
Επισης, καποιοι απο τους συμφουρμιτες μας εχουν φαει τις πορειες και τις διαδηλωσεις με το κουταλι, οταν ηταν νεωτεροι και βαθεια πολιτικοποιημενοι, κι εχουν εισπνευσει δακρυγονα, κι εχουν εγλωβιστει σε επεισοδια και, και και..........!!
....................................................................................
Δυστυχώς μιλάς για άλλες εποχές Γιώργη....

Το '85, αυτοί που με φυγάδευσαν από τη Νομική
για να μη με σκοτώσουν οι κουκουλοφόροι,
ήταν οικοδόμοι της Πανσπουδαστικής!

.
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:26
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
καλα θα κανουν οσοι δεν εχουν γνωση τι ζημια μπορει να κανει μια μολοτωφ να μην γραφουν π@π@ριες!!!!!
Καλα θα κανουν οσοι δεν εχουν μαγαζια στο κεντρο της Αθηνας να μην ματαγραψουν π@π@ριες!
Καλα θα κανουν οσοι δεν ξερουν το ψυχολογικο στρες ενος αστυνομικου, ειτε καλειται να συλλαβει κλεφτες, ειτε να αντιμετωπισει αθλιους κουκουλοφορους, ειτε να αντιμετωπισει τον 65χρονο που του βριζει το σοι μεσα στα μουτρα να μην ματα-ματαγραφουν π@π@ριες και παλι!!!!!
Τελος, καλα θα κανουν ολοι οι παραπανω, για μια και μονη φορα, να μπουν στην θεση ενος ΜΑΤατζη, Ζητά, Διά και μετα ας αποφασισουν τι σοι π@π@ρια θα γραψουν!

Οποταν ξερουν πολυ καλα ποτε οι ''αλητες'' οι αστυνομικοι επεμβαινουν, οπως ξερουν πολλοι καλα οτι στις πορειες ολοι οι εργαζομενοι συμμετεχοντες πανε με αγνους σκοπους και οχι να προξενησουν επεισοδια, εκτος..........εκτος απο κατι 16χρονα και κατι ψηλα τα οποια κανουν ολον τον σαματα εξ επαγγελματος!!
Γι αυτα τα τσογλανια μιλαμε και οχι για τις 30,000 κοσμο που διαδηλωσε προχθες!!!
εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε.......αν εχεις 30 χρονια να κατεβεις σε πορεια,δεν μπορεις να εχεις αποψη
στην επομενη συγκεντρωση σε καλω να παμε μαζι ........
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:31
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Είπαμε, τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να συμβαίνουν!
Δεν είδα όμως κανέναν να σχολιάζει την προηγούμενη φωτό με τον αναβάτη αστυνομικό να σηκώνει στον αέρα τον πολίτη..... Προφανώς βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η ακόμη πιθανότερο μπήκε μπροστά στη μηχανή, για να τον πετύχει, να τραβηχτεί φωτό και μετά να βρίζουμε τους αστυνομικούς.........
Το εχουμε ξαναπει Γιαννη, σε ενα καυγα μεσα στο πληθος δεν την πληρωνει μονον ο φταιχτης αλλα και μερικοι παρευρισκομενοι!! Ειναι φυσικη εξελιξη του καυγα!!
Κι εσυ, εγω ο διπλανος μας πως ξερουμε οτι ο ιπταμενος πολιτης δεν ηταν ενας απο τους ταραξιες??? Εχουμε στοιχεια γιαυτο ¨η κρινουμε μονον απο μαι φωτογραφια?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να ξυπνάμε λίγο! Η κυβέρνηση μας οδηγεί στην καταστροφή και στον εμφύλιο κι εμείς γράφουμε εξυπνάδες. Φτάσαμε στο σημείο να λυπούμαστε τον αστυνομικό που τραυματίζεται την ώρα του "καθήκοντος", αλλά για τα ανοιγμένα κεφάλια ή τις σπασμένες πλάτες των πολιτών μούγκα!!! Να μην ακούσω σαχλαμάρες του τύπου....πήγαινε γυρεύοντας! Οταν η εξουσία χάσει κάθε αναστολή θα τα ξαναπούμε....
Αν ο αστυνομικος που τραυματιζεται την ωρα του ''καθηκοντος'' ηταν αδερφος μας θα λεγαμε τα ιδια πραγματα? ¨η θα λεγαμε ''θανατος σοτυς αναρχικους κουκουλοφορους?''
Ανοιγμενα κεφαλια και σπασμενες πλατες? μαλιστα!!!
Αγαπητε Γιαννη, με θητεια στις πορειες και σε επεισοδια απο το 1983 μεχρι το 1990 ποτε δεν μου εσπασαν το κεφαλι και ποτε δεν μου εσπασαν την πλατη!! Ουτε σε εμενα ουτε σε κανεναν απο την ομαδα μου!! ξερεις γιατι? διοτι οποιο τσογλανι μας πλησιαζε με μολοτοφ ετοιμος να την ριξει προς τους αστυνομικους και μετα να εξαφανιστει ενοχοποιωντας εμας τους 50 (η ομαδα μου), διοτι ετσι κανουν αυτα τα ρεμαλια, πρωτα τον πλακωναμε στις σφαλιαρες εμεις και μετα αν ειχε κουραγιο πηγαινε πιο κατω να κανει την βρωμοδουλεια του!!! Συνηθως δεν ειχε άλλα κουραγια!!!!
Θυμαμαι εναν που περνωντας η πορεια εξω απο τον ευαγγελισμο πηγε να κανει το θεαρεστο εργο του, ενω ολοι εμεις διαδηλωναμε ειρηνικα για το Πολυτεχνειο, αλλα βρεθηκε ...........στα σκαλια του ευαγγελισμου.......
Οταν τον σαβουρδιαζαμε ο αλητης φωναζε ''εγω μαζι σας ειμαι, εναντια στην εξουσια και στο κατεστημενο.........''.
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:39
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Το εχουμε ξαναπει Γιαννη, σε ενα καυγα μεσα στο πληθος δεν την πληρωνει μονον ο φταιχτης αλλα και μερικοι παρευρισκομενοι!! Ειναι φυσικη εξελιξη του καυγα!!
Κι εσυ, εγω ο διπλανος μας πως ξερουμε οτι ο ιπταμενος πολιτης δεν ηταν ενας απο τους ταραξιες??? Εχουμε στοιχεια γιαυτο ¨η κρινουμε μονον απο μαι φωτογραφια?

Και να ήταν από τους ταραξίες, τι ακριβώς αλλάζει;! Κι εγώ την επόμενη φορά που δω κάποιον να κάνει κάτι που δε μου αρέσει να πάω απάνω του με τη μηχανή; Τι είναι αυτά που λές;

Αν ο αστυνομικος που τραυματιζεται την ωρα του ''καθηκοντος'' ηταν αδερφος μας θα λεγαμε τα ιδια πραγματα? ¨η θα λεγαμε ''θανατος σοτυς αναρχικους κουκουλοφορους?''
Ανοιγμενα κεφαλια και σπασμενες πλατες? μαλιστα!!!
Αγαπητε Γιαννη, με θητεια στις πορειες και σε επεισοδια απο το 1983 μεχρι το 1990 ποτε δεν μου εσπασαν το κεφαλι και ποτε δεν μου εσπασαν την πλατη!! Ουτε σε εμενα ουτε σε κανεναν απο την ομαδα μου!! ξερεις γιατι? διοτι οποιο τσογλανι μας πλησιαζε με μολοτοφ ετοιμος να την ριξει προς τους αστυνομικους και μετα να εξαφανιστει ενοχοποιωντας εμας τους 50 (η ομαδα μου), διοτι ετσι κανουν αυτα τα ρεμαλια, πρωτα τον πλακωναμε στις σφαλιαρες εμεις και μετα αν ειχε κουραγιο πηγαινε πιο κατω να κανει την βρωμοδουλεια του!!! Συνηθως δεν ειχε άλλα κουραγια!!!!
Θυμαμαι εναν που περνωντας η πορεια εξω απο τον ευαγγελισμο πηγε να κανει το θεαρεστο εργο του, ενω ολοι εμεις διαδηλωναμε ειρηνικα για το Πολυτεχνειο, αλλα βρεθηκε ...........στα σκαλια του ευαγγελισμου.......
Οταν τον σαβουρδιαζαμε ο αλητης φωναζε ''εγω μαζι σας ειμαι, εναντια στην εξουσια και στο κατεστημενο.........''.
Αν σε 20 χρόνια η κόρη σου συμμετάσχει σε κάποια διαδήλωση και κάποιος αστυνομικός πέσει πάνω της με τη μηχανή ή της ανοίξει το κεφάλι με το γκλομπ κι ας είναι άσχετη με τις φασαρίες, τι θα γράψεις;
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2011, 15:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε.......αν εχεις 30 χρονια να κατεβεις σε πορεια,δεν μπορεις να εχεις αποψη

στην επομενη συγκεντρωση σε καλω να παμε μαζι ........
Κωστα, απο το 1990 που ηταν η τελευταια πληρης συμμετοχη μου τιποτε δεν εχει αλλαξει...μα τιποτε!!!
Εχω κατεβει και σε άλλες πορειες εκτοτε με τελευταια (για παντα) το 2001 αλλα οχι με ''πληρη'' συμμετοχη αν καταλαβαινεις τι θελω να πω, απολυτως τιποτα δεν εχει αλαλξει!!!
Οι ιδιοι φιλειρηνικοι διαδηλωτες με διαφορετικους ¨η και ιδιους θρασυδειλους αντιεξουσιαστες!

Οσο για την καλεστική σου, σε ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω....βαρεθηκα πρωτον και δεν εχω τιποτε να πω με την συμμετοχη μου δευτερον!!
Εγω συνενοχος των Δημοσιων Υπαλληλων του Προεδρειου της ΓΣΕΕ με μισθους 100,000+ τον χρονο ο καθενας τους χωρις ουτε καν να εμφανιζονται στις υπηρεσιες τους για να εργαστουν (αυτο σημαινει συνδικαλιστης συμμετεχων σε Προεδρειο συνδικαλιστικης οργανωσης) δεν γινομαι!!!!!
Εγω, υποστηρικτης της ασυλιας σε απολυση των εκλεγμενων συνδικαλιστων δεν γινομαι!!! Το ξερεις φανταζομαι οτι δια νομου απο το 1974 εκλεγμενος συνδικαλιστης δεν απολυεται για οποιοδηποτε λογο εκτος κι αν καταδικαστει για κακουργημα (οχι πλημελλημα αλλα μονον κακουργημα!!!!)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης