GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-02-2011, 12:30
revera Ο/Η revera βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Patra
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ.... Η σκηνή αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου

Φιλε nek21 πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η κοινωνια ειναι ετοιμη να σκασει. Φυσικα και δεν ειμαι υπερ του μπαχαλου και της λογικης "κανω οτι μου γουσταρει" αλλα το μισος μεγαλωνει και θα γιγαντωθει επικινδυνα. Ποιον συμφερει αυτο? Κατα την γνωμη μου μονο τις ακραιες φωνες που τους δινει χωρο υπαρξης και δρασης. Την συγκεκριμενη περιοδο πραγμα πολυ επικινδυνο.

Αν επρεπε να το δωσω μονο το βιντεο και τις φωτο τι θα αλλαζε? Θελεις να κρυψω την βρωμα κατω απο το χαλϊ ? Τωρα αν θα επρεπε να κατεβει το post μου, δεν νομιζω οτι βλεποντας τα βιντεο θιγω κανεναν ουτε επιβαλω να πιστεψουν αυτα που ειναι γραμμενα αλλωστε δεν συμφωνω και εγω στο μπαχαλο. Απλα εδειξα τα βιντεο γιατι δεν ειχε δει κανεις το σκηνικο.

Φιλε Teoss απο οτι εχω καταλαβει βλεπουμε τα πραγματα απο διαφορετικες γωνιες. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.

Ευχαριστω
Χρηστος
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2011, 12:45
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.

ελπιζω ολοι η οικογενεια σου και αυτοι που αγαπας να ειναι παντα καλα.βεβαια δε μου αρεσει σε σενα που κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους.ειδες το πταισμα και στο κακουργημα εκανες τα στραβα ματια.αλλα τι λεω μαλλον θα πρεπε να χεις αδερφο αστυνομικο για να το καταλαβεις η να ευαισθητοποιηθεις ετσι δεν ειναι?
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2011, 12:56
revera Ο/Η revera βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Patra

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.

ελπιζω ολοι η οικογενεια σου και αυτοι που αγαπας να ειναι παντα καλα.βεβαια δε μου αρεσει σε σενα που κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους.ειδες το πταισμα και στο κακουργημα εκανες τα στραβα ματια.αλλα τι λεω μαλλον θα πρεπε να χεις αδερφο αστυνομικο για να το καταλαβεις η να ευαισθητοποιηθεις ετσι δεν ειναι?

Εχω πεθερο και πιστεψε με μου ηταν δυσκολο
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2011, 21:07
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από revera Εμφάνιση μηνυμάτων
...........

Φιλε Teoss απο οτι εχω καταλαβει βλεπουμε τα πραγματα απο διαφορετικες γωνιες. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.

Ευχαριστω
Χρηστος
Η εικόνα δεν έχει γωνίες. Αυτός με το αναπηρικό καρότσι πέφτει πάνω στη διμοιρία την ώρα που αυτή αποχωρεί με τους συλληφθέντες. Κανείς δεν τον ακουμπά ακόμα και μετά τον <<εμβολισμό>> .
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης