![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε nek21 πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η κοινωνια ειναι ετοιμη να σκασει. Φυσικα και δεν ειμαι υπερ του μπαχαλου και της λογικης "κανω οτι μου γουσταρει" αλλα το μισος μεγαλωνει και θα γιγαντωθει επικινδυνα. Ποιον συμφερει αυτο? Κατα την γνωμη μου μονο τις ακραιες φωνες που τους δινει χωρο υπαρξης και δρασης. Την συγκεκριμενη περιοδο πραγμα πολυ επικινδυνο.
Αν επρεπε να το δωσω μονο το βιντεο και τις φωτο τι θα αλλαζε? Θελεις να κρυψω την βρωμα κατω απο το χαλϊ ? Τωρα αν θα επρεπε να κατεβει το post μου, δεν νομιζω οτι βλεποντας τα βιντεο θιγω κανεναν ουτε επιβαλω να πιστεψουν αυτα που ειναι γραμμενα αλλωστε δεν συμφωνω και εγω στο μπαχαλο. Απλα εδειξα τα βιντεο γιατι δεν ειχε δει κανεις το σκηνικο. Φιλε Teoss απο οτι εχω καταλαβει βλεπουμε τα πραγματα απο διαφορετικες γωνιες. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα. Ευχαριστω Χρηστος |
|
|||
|
|||
![]()
. Εγω δεν δεχομαι να ακουμπαει κανενας ανθρωπο σε καροτσακι ( ισως γιατι ο αδελφος μου ηταν 32 χρονια πανω σε αυτο ) εσυ το βλεπεις διαφορετικα, δικαιωμα σου. Οσο για το " αναπηρος" που γραφεις, μαλλον δεν γνωρισεις καλα.
ελπιζω ολοι η οικογενεια σου και αυτοι που αγαπας να ειναι παντα καλα.βεβαια δε μου αρεσει σε σενα που κατηγοριοποιεις τους ανθρωπους.ειδες το πταισμα και στο κακουργημα εκανες τα στραβα ματια.αλλα τι λεω μαλλον θα πρεπε να χεις αδερφο αστυνομικο για να το καταλαβεις η να ευαισθητοποιηθεις ετσι δεν ειναι? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω πεθερο και πιστεψε με μου ηταν δυσκολο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καταγγελία - αποκάλυψη ΣΟΚ από Στρατηγό ε.α. του Ελληνικού Στρατού! | Fuji | Ελλάδα | 19 | 21-02-2011 00:59 |
Το γύρο του κόσμου με ιστιοπλοϊκό ξεκίνησε η 14χρονη Λόρα Ντέκερ | gsmaniac | Αθλητισμός | 11 | 21-08-2010 20:02 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 16:14 |
Συνάντηση του ψηλότερου & του κοντύτερου άνδρα του κόσμου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 5 | 18-01-2010 10:19 |
Κάνει το γύρο του κόσμου χωρίς να πληρώσει μία | nek21 | Διάφορα | 7 | 28-03-2009 22:53 |