Ατύχημα στο Μοσχάτο
...έχω πάθει σοκ! πριν από λίγα λεπτά κι ενώ είχα πάει για τρέξιμο στον παραλιακο δρόμο του Μοσχάτου (παράλληλα της Ποσειδώνος) έγινα μάρτυρας σε απίστευτο ατύχημα με μοτοσυκλέτες το οποίο συνέβη στην μικρή αλάνα μπροστά από το ολυμπιακό ακίνητο της ξιφασκίας. Από νωρίς είχαν μαζευτεί πιτσιρίκια εκεί και επιδίδονταν σε κάθε είδους καγκουριά (το συνηθίζουν να μαζεύονται εκεί συχνά - πυκνά) ώσπου σήμερα έγινε η στραβή. Δύο μηχανές (ένα fzr600 και ένα tdm από όσο μπόρεσα να καταλάβω) συγκρούστηκαν μετωπικά μέσα στην αλάνα κάνοντας σούζα!!! Εγώ βέβαια έφτασα αφού είχε γίνει το κακό και δε το είδα, όμως είδα τα παιδιά πεσμένα κάτω και το θέαμα ήταν απερίγραπτο! ...ο ένας είχε ανοίξει από πίσω, σχεδόν είχε κοπεί στη μέση το παληκάρι... έφτασα την ώρα που τον έβαζαν στο νεκρόσακο οι άντρες του ΕΚΑΒ...ο άλλος ευτυχώς ζούσε αλλά είχε πολλά αίματα στο πρόσωπο...τι να πω ρε ###### μου...τι να πώ? δεν είναι κρίμα? Ας τη σφραγίσουν την ####### την αλάνα αφού ΔΕΝ βάζουμε μυαλό μη θρηνήσουμε κι άλλο παιδάκι. (Να επισημάνω ότι κράνος μάλλον ΦΟΡΟΥΣΕ αλλά από ότι άκουσα το τραύμα ήταν στον κορμό του παιδιού...πράγμα που αποδεικνύει την αναγκαιότητα της χρήσης ΟΛΟΥ του προστατευτικού εξοπλισμού)
...και μετά σαν να μην έγινε τίποτα τα πιτσιρίκια κατά δεκάδες άρχισαν να αποχωρούν (επειδή έρχονταν και η αστυνομία) συνεχίζοντας - πολλά από αυτά - τις καγκουριές!!! περιττό να πώ ότι στα 10 μόνο το 1 φορούσε κράνος... για μπουφάν δε το συζητώ καν
τι να πω??? θεός σχωρέσ' το παληκάρι και κουράγιο στους δικούς του...
κρίμα...κρίμα...κρίμα...
|