![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου η ενέργεια είναι καλοδεχούμενη. Το κίνητρο της ενέργειας είναι άγνωστο. Η αιτία της ενέργειας είναι η ανυπαρξία του ελληνικού κράτους. Και το τρίτο είναι το μόνιμο πρόβλημα της χώρας μας....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ από τη μεριά μου λέω ευχαριστώ. Και όποιος το ακούσει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μιας και το εφερε η κουβεντα φιλος απο την ομαδα ΔΙΑΣ επεσε προχτες με το vstrom απο παγο και πρεπει να πληρωσει την ζημια απο την τσεπη του.Μηπως εχει καμια ακρη κανενας να του βρουμε ενα παλιο λεβιε ταχυτητων;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πλάκα κάνεις? αυτος πλερώνει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως.Και θα γινει και ΕΔΕ.Βεβαια μετα απο αυτον πεσανε αλλα 3 μηχανακια οποτε δεν θα εχει καμια επιπτωση μαλλον..
|
|
|||
|
|||
![]()
Το θεμα ειναι γιατι επρεπε να πεθανουν δυο αστυνομικοι για να δωρισει το ιδρυμα "Πατερας" τα λεφτα για να επισκευαστουν οι μηχανες και οχι για την κινηση που εγινε.
Γιατι δεν τα εδιναν δηλαδη σε ανυποπτο χρονο και χωρις να μαθευτει; Γι αυτο ειπα οτι βρηκαν την στιγμη να κανουν την δωρεα (που φυσικα καλοδεχουμενη θα πρεπει να ειναι). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα παπούτσια στο «χέρι» από την ΕΛΑΣ | gsmaniac | Επικαιρότητα | 8 | 02-03-2011 17:54 |
Ταξίδι στην χώρα του μπιντέ και του περφιούμ | nikos-x | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 24 | 08-12-2010 21:01 |
Παικτης του ΠΑΟ ούρησε στην φυσούνα του "ΚΑΜΠ ΝΟΥ" | danaos | Αθλητισμός | 16 | 02-10-2010 09:49 |
Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και οι πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ | cosem | Κόσμος | 6 | 04-05-2010 11:17 |
Δωρεά Βιβλίων στην Βουλή .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 2 | 14-12-2009 15:09 |