![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα περασαμε
οταν ανεβουν κι αλλες φωτο (οχι ολες γιαννη) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() οτι κι αν γραψουν οι υπολοιποι εγω οπως φαινετε και στη φωτο ΕΛΕΙΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ Last edited by TAKIS04; 13-03-2011 at 21:27. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ευτύχη εδώ φτιάχνουν ταινίες που πάνε ανάποδα, για λίγες φωτογραφίες θα αγχωθούμε; ![]() ![]() ![]() ![]() Λίγη υπομονή για τις δικιές μου, πήγα να δω το βαφτιστήρι μου μου στην επιστροφή και ήρθα πριν από λίγο σπίτι... Να τελειώσω με κάτι δουλίτσες και τις ανεβάζω.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αν δεν τα καταφέρουμε να σας παχύνουμε θα στεναχωρηθούμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος έφαγε το φαΐ του Γιάννη ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω να καταγγειλω προς ολους τους mod και admin οτι εχω πεσει θυμα δολιοφθορας και φωτομονταζ και οτι κι αν λεχθει η φανει εδω ειναι απολυτα αναληθες και ειναι κατασκευασμενο με σκοπο την συκοφαντιση μου σε ολο το forum
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν βάλω κάποιες φωτογραφίες έχω να κάνω 2 δηλώσεις...
1η δήλωση: Τα περί διαίτης κτλ που ακούστηκαν παραπάνω από την μελαχρινή γαλαζοαίματη κυρία να τα ξεχάσετε!! Αυτά τα κάνουμε ΑΝΑΜΕΣΑ στις πίτες και λοιπές εκδηλώσεις για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο κάλεσμα της περίπτωσης... 2η δήλωση: Αν όμως θέλετε πάσει θυσία να εφαρμόσετε αυτά που η 1η δήλωση σας παροτρύνει να ξεχάσετε τότε να με συμβουλευτείτε για το πού να καθίσετε ή μάλλον για το ποιόν να έχετε δίπλα σας!!! (ονόματα δε λέμε δημόσια...) Έτοιμοι; Πάμε λοιπόν!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΡΗΤΗ 5 με 28 Αυγούστου | MARK | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 69 | 09-08-2010 14:04 |
ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΚΡΗΤΗ (ΣΗΤΕΙΑ) | FANISGS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 14-02-2010 21:47 |
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 10:45 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 20:14 |