![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρεεεε???
'σεις είστε ωραιοιιιιι!!!!! ![]() Μπράβο ρε Θεσσαλία! Ευτυχώς που έμεινα εγώ πίσω για να φυλάω τα τείχη... |
|
|||
|
|||
![]()
alx-k η απουσία σου ήταν κάτι παραπάνω απο αισθητή.Και που να δείς και τις υπόλοιπες φωτό.Πραγματικά έχασες. Βέβαια με παρόντα τον ΘΑΝΑΣΗ περιτό να σου πω το τι γέλοιο έπεσε. Ηταν μια από τις πιο ωραίες εξορμήσεις. Σε περιμένουμε στην επόμενη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Άψογοι! Πάντα τέτοιες ωραίες βόλτες παιδιά!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Το καράβι γέρνει στην αριστερή μπάντα που μου μαζευτήκατε όλοι!
(ευτυχώς που ήμουν εγώ στο κέντρο για να σας φωτογραφίσω αλλιώς θα είχαμε μπατάρει!!) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όμορφοι και ωραίοι!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν έπρεπε να λείπεις! Έπρεπε να μιλήσουμε πριν αποφασίσεις να μην έρθεις. Έχασες για το τίποτα (για το ΤΙΠΟΤΑ, κυριολεκτώ!) μια εκδρομή που είχε ωραία διαδρομή (μέχρι και θάλασσα διασχίσαμε ![]() Να μην ξαναεπαναληφθεί!! Άσε που άμα δεν φυλάει κανείς τα τείχη πίσω, μπορεί όταν επιστρέψουμε να βρούμε και καινούργιες παρέες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...Kαι η όμορφη κρουαζιέρα συνεχίζεται.... (Άλλος για την βάρκα μας...) Ενα με στεναχώρησε, ότι το κυλικείο δεν είχε τσιπουρομεζέδες και έτσι την βγάλαμε με τυρόπιτα..!!!! ![]() ![]() ![]() Και έτσι κουτσά-στραβά έφτασε το βαπόρο Αγιόκαμπο, και αφού κάναμε 40 χλμ, με ρυθμούς παιδικής εκδρομής (!!!), εφτάσαμε στην όμορφη Λίμνη Ευβοίας.. Η διαδρομή όμορφη, δίπλα στο βουνό και στην θάλασσα... Καταπληκτικό παραθαλάσσιο χωριό (η Λίμνη), με ζωντάνια και πολλά ανοικτά μαγαζιά.. Βρήκαμε ήδη πολλές μηχανές παρκαρισμένες εκεί, γιατί βρισκόταν στα μέρη συτά και το MOTO GUZZI CLUB... H αλήθεια είναι, ότι θαυμάσαμε κάποια έργα τέχνης, της Ιταλικής κουλτούρας... αλλά δεν είναι μηχανές με προπελάκη, άρα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σε αυτό το σημείο φαίνεται πόσο μας κτύπησε η κρίση... Ενα σαντουιτς όλη η παρέα.... ![]() ![]() ![]() ![]() Coffee time... ![]() Oι γυναίκες της παρέας... ![]() ![]() ![]() Είπαμε το ζευγάρι της χρονιάς... Μεγάλες αγάπες.. Παιδί δεν έχουν ακόμη.. ![]() ![]() ![]() Ναι..Ναι... Καλά το καταλάβατε... η γιαγιά αρκούδα ξανακτυπά, αλλά όχι με τα γραφόμενα του, αλλά με την παρουσία του... ![]() ![]() Γεια σου Γιώργη αθάνατε... ![]() ![]() ![]() Νίκος, Θανάσης και Νίκος (motovlamenos) **** Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τα ζευγάρια Αρκούδα+Κατερίνα motovlamenos+συμβία (σόρρυ δεν θυμάμαι όνομα) που κάνανε τόσα χλμ, ώστε να βρεθούν έστω για λίγο και να πιούμε όλοι μαζί έναν ωραίο καφέ, στην Λίμνη Ευβοίας... Ευχαριστώ παιδιά, καλά χλμ να έχετε και ελπίζω σύντομα να τα ξαναπούμε... Ομοίως η Αρκούδα, ΔΕΝ αναφέρθηκε σε κανένα πρόβλημα, σε καμιά βλάβη, μόνο σε αλλαγή μιας εξάτμισης...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ... συνεχίζετε..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μου ήταν δύσκολο να έρθω! Την επόμενη δεν την χάνω με τίποτα λέμε!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ...Kαι αφού περάσαμε ένα ωραίο πρωινό στην Γαλάζια Λίμνη της Ευβοίας (!!!), προτάθηκε η ιδέα να γυρίσουμε προς τα πίσω και να κτυπήσουμε κανένα μεζεδάκι στους Ωραιούς δίπλα στο Πευκί... Έπεσε και η ιδέα, να πάμε καμιά βόλτα προς Αι-Γιάννη τον Ρώσσο, αλλά ο Σωτήρης παράταξε τα στήθια του, και αρνήθηκε πεισματικά.. Είχε περάσει η ώρα και η κοιλίτσα του ζητούσε μαμ-μαμ..!!! Και έτσι έγινε... 40χλμ προς-πίσω και φτάσαμε Ωραιούς, αν και ψιλοχαθήκαμε μέσα στην Αιδηψό... Κακό GPS.. Κακό..!!! ![]() ![]() Δεν θα βάλω πολλές φωτογραφίες από το γεύμα, γιατί θα κατηγορηθούμε για αφανισμό του Θαλάσσιου κόσμου του Μαλιακού..!!! ![]() ![]() (Μην μας βγεί και κανένα κακό όνομα!!!) ![]() ![]() ![]() ![]() Γόνος καλαμαριών.. Μανούλα μου...!! ![]() ![]() Αλλά και οι γονείς & συγγενείς είχαν την ίδια μοίρα.... DEAD.. ![]() Kαι αφού περάσαμε, κινούμενοι στα γενικά πλαίσια της λιτότητας και της καταραμένης κρίσης, ήρθε η ώρα της επιστροφή... ![]() ![]() Να γιατί GS-FORUM.... ![]() Ζητείτε νύφη για τον Νίκο, προίκα η μηχανή..!!! ![]() ![]() Ο θανασάκης την ώρα που τσαμπουκαλεύεται σε εμάς... Παραλίγο να μας πατήσει κάτω... ![]() ![]() ![]() Η όμορφη Θεσσαλιώτικη παρέα του FORUM... ![]() Και κάπως έτσι τελείωσε το όμορφο ταξίδακι μας,
γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και πολύ γέλιο και χαβαλέ.. Φυσικά, ανανεώθηκε συντόμος για Δεσκάτη Γρεββενών ή κάπου αλλού.. Δεν έχει σημασία το που, σημασία έχει η παρέα και το ταξίδι......!!! ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ... Επιφυλάσομαι για την επόμενη... Να είστε όλοι καλα... Αργύρης ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στη Βύθουρη - Δίρφη Ευβοίας | Capitain | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 19 | 21-02-2011 17:41 |
Λίμνη Πλαστήρα. | evan400f | Ελλάδα | 8 | 06-01-2011 00:52 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 22:18 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |