![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Για μένα το 1100 και το 1150 όπως είπε και ο χάρης είναι μονόδρομος με τα χρήματα που διαθέτεις . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά η χρήση θα είναι αποκλειστικά σχεδόν στην ΑΘήνα! Αν αποφασίσω για boxer θα είναι μόνο και μόνο για την ταύλα μου! Αφήστε που άμα μου τη δώσει θα φύγει πάλι κι αυτό σε κανά τρίμηνο.
![]() ![]() Συν ότι 1100 συνεπάγεται κι αυξημένα τέλη κι ασφάλιστρα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στις φωτό φαίνεται κούκλα..... κάνει το κλικ που λένε....οψόμεθα....με βλέπω με τον μπέμπη κολλάρο!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την είδα τη μηχανή και την οδήγησα. Είναι πράγματι πολύ καλή. Θα δούμε αν θα γίνει τελικά η ανταλλαγή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ'ότι φαίνεται ένα BMW είναι επένδυση! Οταν βλέπεις ότι δεν πουλιέται, κάνεις μιά αύξηση τιμής.....και περιμένεις τι;! Δεν είμαστε καλά!
![]() ![]() ![]() Καθένας βέβαια έχει το δικαίωμα να ζητήσει ότι θέλει για το όχημά του, αλλά σε όσο καλή κατάσταση να είναι μιά μηχανή, όταν έχει 12 χρόνια κι 90.000 χλμ δε μπορεί να θες να βγάλεις και ξύγκι. Δεν έχουμε καταλάβει μου φαίνεται σε τι εποχή είμαστε.... |
|
|||
|
|||
![]() Κρίμας θα ήταν καλή ανταλλαγή
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά μην τρλλαθούμε κιόλας! Τράμπα θα ήταν μηχανή 12 χρόνων με 90.000 χλμ με μηχανή 3 χρόνων και 28.000χλμ. Παρόλα αυτά θα την έκανα. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη κάνε και το εξής ερώτημα: Με τι θα μπορούσες να ανταλλάξεις ένα Bandit 12 χρόνων με 90.000χλμ.;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι δε διαφωνώ,αλλά να μη χάνουμε και το μέτρο. |
![]() |
|
|