![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το αστείρευτο χιούμορ του napgeo ονόματι Νάπο και πειραχτήρι στο φόρουμ .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και τι γινεται Δημητρη μου αν αφου το εχει καταλαβει και το εχει ευχαριστηθει τωρα μετα απο μηνες το εχει σιχαθει το βρισκει περιττο ανουσιο ανεμπνευστο και αποπροσανατολιστικο?????????? Πρεπει να το τρωει στη μαπα εσαει?????? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα ίδια και τα ίδια. Ολα τα θέματα του φόρουμ διαλυμένα λόγω του χιούμορ του. Κι η βλακεία έχει όριο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν θέλω να τσακωθώ μπορώ να βρω αιτίες κάθε μέρα, και πολλάκις αυθημερόν ενίοτε, αν θέλω να περάσω καλά όμως γελάω με πράματα που δεν φαίνονται.. Λοιπόν το θέμα είναι στα κέφια του καθενός, καταπιείτε τον καημό σας γιατί υπάρχουν κι άλλοι με καημούς. Αντέστε παραπέρα να παίξετε με τα κουβαδάκια σας.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Eιστε και οι δυο στο καταλληλο θεμα! Κανεις δεν μπορει να σας ξεπερασει! |
|
|
|||
|
|||
|
Νάπο προχώρα γερά!! Όποιος δε γουστάρει να σε διαβάζει ή δεν καταλαβαίνει τι γράφεις... πάει στο επόμενο post...
![]() ![]() Τι να κάνουμε...?? Ετσι είναι τα forums... κι εμένα ας πούμε δε μου αρέσει να διαβάζω θέματα κ´ απόψεις από ανθρώπους που τόσα χρόνια έχουν κάνει ΤΙΙΙΣΣ λαμογιές αλλά δυστυχώς υπάρχουν κ´ γράφουν... ![]() Τι κάνω...?? Πάω στο επόμενο post για να μη φρικάρω κ´ αρχίσω...... ![]() Καντε το ιδιο κ´ εσεις.. ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΝΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ![]() ![]() ![]() ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ???? ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άρση του casus belli με απόσυρση των 12 μιλίων θέλει η Τουρκία | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 10-03-2011 22:03 |
| Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
| Κολωνία 2010 - παγκόσμια έκθεση..όποιος θέλει κάτι... | D_Artagian | Διάφορα | 31 | 15-10-2010 00:31 |
| Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! | teoo | Αστεία Video | 3 | 17-09-2010 21:25 |
| Φέτος οι λαμπάδες ας φωτίσουν το Πάσχα με αλληλεγγύη! | skippybi | Χρήσιμα | 2 | 24-03-2010 20:25 |