![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν μιλας για τους λαιμους και την εξατμιση....δεν θα το λεγα γυφτια...απλα περιτη αλλοιωση...
οι λαιμοι μαμανε οταν ειναι γυαλιστεροι κατ' εμε.......κι απ το να βαφεις την μαμα που χανεται....κοτσαρεις μια καρμπον και ειναι πιο κομπλε νομιζω....τουλαχιστον εμενα ετσι θα μου αρεσε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα τα εβαφα μαυρο ματ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η δεύτερη φωτό που έβαλες (όλη ματ), πιστεύω ότι κάπου χάνει. Προσωπικά πιστεύω, ότι πρέπει να είναι γυαλιστερά τα ήδη γυαλιστερά κομμάτια, και ματ τα καλύμματα(καπάκια) του ντεπόζιτου, και επίσης ματ ότι άλλο βάψεις. Δεν ξέρω αν έχεις ακτίνες, αλλά αν έχεις και πρόκειται να τις βάψεις, μόνο με ηλεκτροστατική, το ίδιο και οι ζάντες (για να μην τρέχεις)....
|
|
|||
|
|||
![]() Εγώ πάλι είμαι υπέρ του μάτ . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω που το ειδα απο κοντα απλα ειναι γ..το!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σεβαστη αποψη.... Απόσπασμα:
![]() Αρχηγε,η γνωμη σου μετραει και το ξερεις.... ![]() Μηνα,μηπως να την αφησω κοκκινη?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω σα νεος που ειμαι να κανω μια ερωτιση?
Βασικα 2 θελω να κανω. 1η, το μοτερ του black edition κανονικα ειναι μαυρο η ασημι? 2η, τους λαιμους των εξατμισεων πως τους εκανες μαυρους?Δε θα χαλασουν? |
|
|||
|
|||
![]()
ματ πιστευω θα ειναι μπομπα........
|
|
|||
|
|||
![]()
......η μαλλον καντο γυαλιστερο ,θα ειναι κουκλα....ελπιζω να βοηθησα......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα το ματ σε gs δεν μου κολλαει.
μαυρο γυαλιστερο με τα υπολοιπα μερη που ειναι ματ θα ειναι και πολυ μπομπα.βγηκε ο χαρος παγανια....μηχανη αλα mad max... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1150GS - BRUTAL EDITION! | HERC | Διάφορα | 21 | 31-01-2011 21:40 |
pacman limited edition!!! | GEO_K | Αστεία Video | 10 | 29-01-2011 00:51 |
BMW S1000RR Carbon Edition!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 0 | 18-12-2009 20:22 |
Wikipedia new edition | zastava | Χιούμορ | 3 | 19-10-2009 13:17 |
Yamaha R1 Limited Edition | skippybi | Άλλες εταιρίες | 5 | 27-09-2009 23:15 |