![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περάσετε ομορφούληδες, θα σας κουνήσουμε μαντήλι, από την Πορταριά
|
|
|
||||
|
||||
|
Προ ετών, είχα κάνει κι εγώ εκεί Πάσχα ... θα περάσεις "ζάχαρη" ...
|
|||
|
|||
|
χαλαρα στο εξοχικο στον κορφο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εάν πάει με αυτοκίνητο βεβαίως και θα περάσει καλά , αυτό δεν το συζητάμε. Εάν όμως πάει με ???μακάρι το εύχομαι με όλη μου την ψυχή. Πιστεύω πάντως να μην τον αφήσουν οι Γονείς του να κάνει τέτοιο τολμηρό όσο και απελπισμένο διάβημα.......... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμήν Γιώργη μου!! Επίσης και σε σένα !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντε να σας δούμε όμως καποια στιγμή... να συναντηθούν και οι Ειρηνούλες !!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Νικόλα μου!!! Όσο είχα το τροχόσπιτο (6 χρόνια) εκεί έκανα Πάσχα...
![]() ![]() Τα ξέρω τα κατατόπια κι έχω αρκετούς καλούς φίλους εκεί!! Εσείς θα πάτε στο νησί?? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με έφαγες.... και λέω να πάω με το Σουηδό... και ουχί με το Γερμανό...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου καημένε μου...
![]() ![]() ![]() Να μου φιλήσεις το μικρό Ντινοπουλάκι... και να του πεις ότι τη GS που καβάλησε... θα του την φυλάξω μέχρι να μεγαλώσει... ![]() Καλή Ανάσταση λοιπόν και στους 3 σας !!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα μιλάς σωστά. Καλή Ανάσταση Κωστή μου. Να περάσεις καλά. Τα λέμε καλό σου βράδυ. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάσχα, που θα πάμε? | gepol | Διάφορα | 21 | 11-04-2011 23:33 |
| Moto-εκδρομούλα στην Αλυκή Βοιωτίας !! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 08-02-2011 13:13 |
| Πάσχα στην Κρήτη | teo71 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 37 | 09-04-2010 09:03 |
| Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 07-04-2010 17:13 |
| Καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα | S.T | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 19-04-2009 04:32 |