![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Αυτό που δεν κάνει Κώστα! τη δουλειά της! Το 2004 με είχαν ρωτήσει από το Star αν θυμάμαι καλά, τι γνώμη έχω για τις λεωφορειολωρίδες και τα πρόστιμα. Η απάντησή μου ήταν ότι πρέπει να έχουν καλύτερη και πιό αυστηρή αστυνόμευση κι όλοι όσοι τις χρησιμοποιούν χωρίς να δικαιούνται να πληρώνουν βαρβάτο πρόστιμο. Οπως αντιλαμβάνεσαι δεν το έδειξαν! Οπως έγραψες παραπάνω, άμα την κάνω και με πιάσουν, κάνω τουμπεκί και πάω και πληρώνω το πρόστιμό μου. Δυστυχώς, ελάχιστες φορές ασχολούνται με σοβαρές παραβάσεις. Ο ζήλος εξαντλείται συνήθως σε ξεκράνωτους με παπάκια. Και καμιά φορά, ανάλογα με τα κέφια τους, εξαντλούν όλη την αυστηρότητα σε κάποιον παπάρα. Ουσιαστικά είναι να μη σου κάτσει. Τώρα θα μου πεις, σα λαός το έχουμε το κουσούρι μας και θέλουμε ο καθένας έναν αστυνόμονα προσέχει μην κάνουμε τη λαλακία. Και καταλήγουμε στην χιλιοειπωμένη αλήθεια....δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Εξαρτώνται από τη διάθεση του οργάνου της τάξης... Αμα βαριέται....δεν τρέχει τίποτε....Αμα έχει στραβογ..ήσει, θα γ..ήσει κι εσένα. Αυτό δεν είναι ευνομούμενη πολιτεία, είναι.... ότι γουστάρω κι άμα σας αρέσει! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα συμφωνησω και θα συμπληρωσω οτι εχουμε φτασει στο σημειο να βριζουμε τους αστυνομικους που δειχνουν ζηλο και να τους κατηγορουμε ως εμπαθεις επειδη καποιοι αλλοι συναδελφοι τους σε παρομοιες περιπτωσεις κανουν τα στραβα ματια... σε παρομοια περιπτωση στο εξωτερικο οι παραβατες-κοντρακηδες θα ταν στης φυλακης τα σιδερα και με χειροπεδες...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πιο εθιστικά και από τα ναρκωτικά για τους νέους: κινητά και twit | SenseiG | Χρήσιμα | 2 | 09-04-2011 11:37 |
| Επικίνδυνο και για τους πεζούς το κινητό τηλέφωνο !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 3 | 21-01-2010 11:45 |
| Τους άνοιξε την πόρτα ο… «πεθαμένος» αδελφός τους | georgekostas | Διάφορα | 3 | 07-10-2009 12:00 |
| Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 20:25 |
| Εφιάλτης στη Μασσαχουσέτη, δολοφόνησαν έγκυο και της πήραν το βρέφος | wolferin | Κόσμος | 12 | 31-07-2009 22:20 |