GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-05-2011, 00:46
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Συνελήφθη ο Στρος Καν. Άλλος ένας σοσιαληστής...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ φαινεται πόσο άχρηστος είναι ο ΓΑΠ,

Θα έπρεπε να του έχει ρίξει τίποτα 2μέτρες από δίπλα σε κανά δωμάτιο του Hilton με κανά 2 κρυφές κάμερες και μετά θα πέρναμε άτοκο δάνειο εώς το 3000....

Πέρα από την πλάκα αυτό το καθίκι έιχε ραντεβού με την Μέρκελ σήμερα για να αποφασίσουν για την τύχη της χώρας μας, το ραντεβού βέβαια δεν θα γίνει και ο χρόνος τελειώνει......

Μήπως τελικά η χρεωκοπία είναι πιό αξιοπρεπής λύση από το να εξαρτιόμαστε από αυτά τα αποβράσματα...

Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 07:42
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Ένα άρθρο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου που διάβασα πριν από λίγο.

Mano Antonaros B
EΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ;

Ένας άνδρας που ξαφνικά εμφανίζεται γυμνός μπροστά σε μια καμαριέρα ενός πανάκριβου ξενοδοχείου και προσπαθεί να την βιάσει, σοδομίσει ή ό,τι άλλο του΄ρθε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό δεν είναι δυνατόν να παίρνει αποφάσεις για τους άλλους… πόσο πολύ για τις τύχες ενός (ή και περισσοτέρων) λαών.
Αυτό δεν το γράφει πουθενά κανένα βιβλίο οικονομικών, αλλά είναι ξεκάθαρο στο βιβλίο της ζωής.

Ο κ. Ντομινίκ δεν ήταν μεθυσμένος σε ένα πάρτι και έκανε αηδίες με μια γυναίκα… έστω και χωρίς τη θέλησή της… αν και απαράδεκτο, θα μπορούσε κανείς να δώσει μια (λέμε τώρα) εξήγηση.
Όμως είναι εντελώς διαφορετικό να την πέφτεις σε μια καμαριέρα που τυχαία μπήκε να στρώσει το κρεββάτι σου στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αυτό σημαίνει τυφλή επίθεση. Ο βιαστής δεν επιλέγει το θύμα του… απλως το θύμα τυχαίνει να περνά μπροστά του.

Τι κάνει όμως έναν άνθρωπο που μπροστά του τρέμουν ηγέτες κρατών, να επιτίθεται σε άγνωστες γυναίκες;
Δεν είμαι ψυχίατρος να σας πω με σιγουριά, αλλά έχω να σας πω τη γνώμη μου για ανθρώπους που είναι λουσμένοι από την εξουσία.

Ενας λόγος που σιχάθηκα τη δημοσιογραφία ήταν ακριβώς αυτός ο λόγος. Είδα ανθρωπάκια που ξαφνικά βρέθηκαν να έχουν τεράστια (για τα μέτρα τους) εξουσία να φέρονται εμετικά σε γυναίκες (σημ: η λέξη «εμετικά» είναι σχεδόν ποιητική, σε σχέση μ’ αυτή που θαθελα να χρησιμοποιήσω.)

Εμπαινα σε συσκέψεις και έδινα μάχη με την αναγούλα.
Ξέρω έναν που συχνά πυκνά άφηνε στην αγορά να διαρρεύσει ότι θα κάνει προσλήψεις. Μαζευόντουσαν έξω από το γραφείο του νεαρά κορίτσια κι αγόρiα που δίψαγαν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Τα αγόρια ΔΕΝ είχαν καμμιά τύχη… τα κορίτσια περίμεναν από το μεσημέρι μέχρι μετα τα μεσάνυχτα… Τα έβλεπε (αφού ταχε εξουθενώσει) με τα πόδια απλωμένα στη γραφειάρα του … η «τυχερή» άκουγε: «Αυτά είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου πήγαινε και περίμενε με γιατί πεινάω… και συ πρέπει να πεινάς …ε;»
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω… δλδ τα ξέρω εκ του αποτελέσματος…

Ναι ξέρω ονόματα… δεν είναι ένας …ούτε δύο… ούτε τρείς…. Είναι παρα πολλοί… σαν να βλέπω τώρα τα κεφάλια μερικών συναδέλφων μου να κουνιούνται στον ρυθμό «κι εγώ τους ξέρω…κι εγώ τους ξέρω… πέστα ρε Μάνο…», αλλά δεν μπορώ να σας τα πω, γιατί θε με αφαλοκόψουν στην μήνυση… καθώς ούτε τα κορίτσια θα μιλήσουν και οι συνάδελφοι δεν θα με υποστηρίξουν.
Ο κ. Ντομινίκ προφανώς είναι ένας απ’ αυτούς και εκείνοι δυνητικά θα μπορούσαν να είναι στη θέση του….
Ξέρετε γιατί;
Επειδή η εξουσία δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση.
Η εξουσία δεν νιώθει την αγωνία του απέναντι. Δεν βλέπει τη στάλα ιδρώτα που σκάει στο μέτωπο του συνομιλητή. Τα χείλη που τρέμουν. Το βλέμμα που ικετεύει. Τα αυτιά της εξουσίας είναι κλειστά στην κραυγή του άλλου και πόσο περισσότερο στην άλλη γνώμη.
Θέλετε να μιλήσετε σε τοίχο; Μην ζαλίζετε τον αθώο τοίχο του δωματίου σας. Δοκιμάστε να πείτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε έναν/μία απ’ αυτούς που όλοι καταλαβαίνετε ότι εννοώ.
Ενας άνθρωπος που μπορεί για πλάκα να βιάσει (δηλαδή να ######ι με το ζόρι) είτε μια καμαριέρα είτε μια πληρωμένη επαγγελματία πόρνη (ο βιασμός δεν έχει διακρίσεις)… ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να καταλάβει την αγωνία ενός λαού… Όταν δεν σταματάς μπροστά στην τρομερά δύσκολη στιγμή του συνομιλητή σου, πώς είναι δυνατόν να σταματήσεις στις φωνές των εκατομμύριων απρόσωπων, που έτσι κι αλλιώς δεν φτάνει σε σένα;

Μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση ό political correct τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα τα δελτία ειδήσεων και τα news sites ( που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της τηλεόρασης). Eνώ η κοινή γνώμη στο Facebook και ακόμα περισσότερο στο Twitter ήταν πέλεκυς.

Οι επαγγελματίες του είδους ξαφνικά ανακάλυψαν την αντικειμενική δημοσιογραφία.
Γιατί;
Επειδή η εξουσία τρέμει την ακόμα περισσότερη εξουσία.
Δεν είμαι ούτε αναρχικός, ούτε φασίστας…. Not even close… Όμως πολλές φορές νιώθω το εκκρεμές της σκέψης μου να πηγαίνει από την μια μεριά στην άλλη….

Το πιο σωστό που διάβασα στο net ήταν:
Αν αυτό είχε συμβεί στην Ελλάδα, θα είχαν συλλάβει την καμαριέρα.
Ναι, έτσι θαχε γίνει….
Απευθύνομαι στους άνδρες αναγνώστες μου:
Είστε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας και μπαίνει μια καμαριέρα. Μια κούκλα καμαριέρα. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να εμφανιστείτε μπροστά της ολόγυμνος και να αρχίσετε να την σπρώχνετε στο κρεββάτι;
Ναι υπάρχει!
Πότε;
Μόνο ΑΝ ΤΟΧΕΤΕ ξανακάνει.
Ετσι δεν είναι;
Μόνο ΑΝ ΤΟΧΕΤΕ ξανακάνει και την έχετε βγάλει καθαρή.
Ετσι δεν είναι;
Ο κ. Ντομινίκ την έχει βάψει. Δεν καθαρίζει με τίποτα… αυτό που δεν υποψιάζεται (ή μάλλον όχι… το τρέμει) είναι αν θα μιλήσουν κι άλλες γυναίκες….
Du u bet?

Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 08:06
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή

Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες που λένε ότι αυτό τώρα δεν είναι τυχαίο.
Ξαφνικά ο παιχνιδιάρης Στρος που τον ξέρουμε χρόνια αποφάσισε να παίξει και η καμαριάρα τον κατηγγηλε. Την άκουσαν όλοι αμέσως. Σταμάτησαν το αεροπλάνο για να τον πιάσουν. Σήμερα τον περιφέρουν τα κανάλια δημόσια με χειροπέδες και απειλείται με μέχρι 20 χρόνια φυλακή.
Η γυναίκα του φωνάζει για σκευωρία και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Πείτε μου τώρα η Γαλλία έγινε ο καλύτερος σύμμαχος της Αμερικής στον πόλεμο της Λιβύης. Ο Στρος ήθελε να βάλει για πρ´οεδρος της Γαλλίας. "Τυχαίο δεν νομίζω".

Το περίεργο δεν είναι ότι συμβαίνουν όλα αυτά. Πάντα συνέβαιναν δολοπλοκίες και ίντριγκες. Αλλά παλιά συνέβαιναν κάτω από το τραπέζι. Ήταν διακριτικοί αυτοί που τις έκαναν διότι φοβοντουσαν μην τους πάρουν χαμπάρι. Τώρα έχουν πια αποθρασυνθεί τα κάνουν όλα φανερά και δεν τρέχει μία.
Αυτό σημαίνει ότι έρχονται δύσκολες εποχές μέχρι να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Όχι ότι μετά από μια επανάσταση ή εξέγερση θα αλλάξει κάτι. Αλλά τουλάχιστον θα φοβούνται πάλι. Μέχρι τότε θα χυθεί όμως πολύ αίμα. Βλέπε κέντρο της Αθήνας.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.
Peterv
Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 10:15

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Ένα άρθρο του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου που διάβασα πριν από λίγο.

Mano Antonaros B
EΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ;

Ένας άνδρας που ξαφνικά εμφανίζεται γυμνός μπροστά σε μια καμαριέρα ενός πανάκριβου ξενοδοχείου και προσπαθεί να την βιάσει, σοδομίσει ή ό,τι άλλο του΄ρθε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό δεν είναι δυνατόν να παίρνει αποφάσεις για τους άλλους… πόσο πολύ για τις τύχες ενός (ή και περισσοτέρων) λαών.
Αυτό δεν το γράφει πουθενά κανένα βιβλίο οικονομικών, αλλά είναι ξεκάθαρο στο βιβλίο της ζωής.

Ο κ. Ντομινίκ δεν ήταν μεθυσμένος σε ένα πάρτι και έκανε αηδίες με μια γυναίκα… έστω και χωρίς τη θέλησή της… αν και απαράδεκτο, θα μπορούσε κανείς να δώσει μια (λέμε τώρα) εξήγηση.
Όμως είναι εντελώς διαφορετικό να την πέφτεις σε μια καμαριέρα που τυχαία μπήκε να στρώσει το κρεββάτι σου στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Αυτό σημαίνει τυφλή επίθεση. Ο βιαστής δεν επιλέγει το θύμα του… απλως το θύμα τυχαίνει να περνά μπροστά του.

Τι κάνει όμως έναν άνθρωπο που μπροστά του τρέμουν ηγέτες κρατών, να επιτίθεται σε άγνωστες γυναίκες;
Δεν είμαι ψυχίατρος να σας πω με σιγουριά, αλλά έχω να σας πω τη γνώμη μου για ανθρώπους που είναι λουσμένοι από την εξουσία.

Ενας λόγος που σιχάθηκα τη δημοσιογραφία ήταν ακριβώς αυτός ο λόγος. Είδα ανθρωπάκια που ξαφνικά βρέθηκαν να έχουν τεράστια (για τα μέτρα τους) εξουσία να φέρονται εμετικά σε γυναίκες (σημ: η λέξη «εμετικά» είναι σχεδόν ποιητική, σε σχέση μ’ αυτή που θαθελα να χρησιμοποιήσω.)

Εμπαινα σε συσκέψεις και έδινα μάχη με την αναγούλα.
Ξέρω έναν που συχνά πυκνά άφηνε στην αγορά να διαρρεύσει ότι θα κάνει προσλήψεις. Μαζευόντουσαν έξω από το γραφείο του νεαρά κορίτσια κι αγόρiα που δίψαγαν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Τα αγόρια ΔΕΝ είχαν καμμιά τύχη… τα κορίτσια περίμεναν από το μεσημέρι μέχρι μετα τα μεσάνυχτα… Τα έβλεπε (αφού ταχε εξουθενώσει) με τα πόδια απλωμένα στη γραφειάρα του … η «τυχερή» άκουγε: «Αυτά είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου πήγαινε και περίμενε με γιατί πεινάω… και συ πρέπει να πεινάς …ε;»
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω… δλδ τα ξέρω εκ του αποτελέσματος…

Ναι ξέρω ονόματα… δεν είναι ένας …ούτε δύο… ούτε τρείς…. Είναι παρα πολλοί… σαν να βλέπω τώρα τα κεφάλια μερικών συναδέλφων μου να κουνιούνται στον ρυθμό «κι εγώ τους ξέρω…κι εγώ τους ξέρω… πέστα ρε Μάνο…», αλλά δεν μπορώ να σας τα πω, γιατί θε με αφαλοκόψουν στην μήνυση… καθώς ούτε τα κορίτσια θα μιλήσουν και οι συνάδελφοι δεν θα με υποστηρίξουν.
Ο κ. Ντομινίκ προφανώς είναι ένας απ’ αυτούς και εκείνοι δυνητικά θα μπορούσαν να είναι στη θέση του….
Ξέρετε γιατί;
Επειδή η εξουσία δεν δέχεται το «όχι» ως απάντηση.
Η εξουσία δεν νιώθει την αγωνία του απέναντι. Δεν βλέπει τη στάλα ιδρώτα που σκάει στο μέτωπο του συνομιλητή. Τα χείλη που τρέμουν. Το βλέμμα που ικετεύει. Τα αυτιά της εξουσίας είναι κλειστά στην κραυγή του άλλου και πόσο περισσότερο στην άλλη γνώμη.
Θέλετε να μιλήσετε σε τοίχο; Μην ζαλίζετε τον αθώο τοίχο του δωματίου σας. Δοκιμάστε να πείτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε έναν/μία απ’ αυτούς που όλοι καταλαβαίνετε ότι εννοώ.
Ενας άνθρωπος που μπορεί για πλάκα να βιάσει (δηλαδή να ######ι με το ζόρι) είτε μια καμαριέρα είτε μια πληρωμένη επαγγελματία πόρνη (ο βιασμός δεν έχει διακρίσεις)… ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να καταλάβει την αγωνία ενός λαού… Όταν δεν σταματάς μπροστά στην τρομερά δύσκολη στιγμή του συνομιλητή σου, πώς είναι δυνατόν να σταματήσεις στις φωνές των εκατομμύριων απρόσωπων, που έτσι κι αλλιώς δεν φτάνει σε σένα;

Μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση ό political correct τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα τα δελτία ειδήσεων και τα news sites ( που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της τηλεόρασης). Eνώ η κοινή γνώμη στο Facebook και ακόμα περισσότερο στο Twitter ήταν πέλεκυς.

Οι επαγγελματίες του είδους ξαφνικά ανακάλυψαν την αντικειμενική δημοσιογραφία.
Γιατί;
Επειδή η εξουσία τρέμει την ακόμα περισσότερη εξουσία.
Δεν είμαι ούτε αναρχικός, ούτε φασίστας…. Not even close… Όμως πολλές φορές νιώθω το εκκρεμές της σκέψης μου να πηγαίνει από την μια μεριά στην άλλη….

Το πιο σωστό που διάβασα στο net ήταν:
Αν αυτό είχε συμβεί στην Ελλάδα, θα είχαν συλλάβει την καμαριέρα.
Ναι, έτσι θαχε γίνει….
Απευθύνομαι στους άνδρες αναγνώστες μου:
Είστε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας και μπαίνει μια καμαριέρα. Μια κούκλα καμαριέρα. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να εμφανιστείτε μπροστά της ολόγυμνος και να αρχίσετε να την σπρώχνετε στο κρεββάτι;
Ναι υπάρχει!
Πότε;
Μόνο ΑΝ ΤΟΧΕΤΕ ξανακάνει.
Ετσι δεν είναι;
Μόνο ΑΝ ΤΟΧΕΤΕ ξανακάνει και την έχετε βγάλει καθαρή.
Ετσι δεν είναι;
Ο κ. Ντομινίκ την έχει βάψει. Δεν καθαρίζει με τίποτα… αυτό που δεν υποψιάζεται (ή μάλλον όχι… το τρέμει) είναι αν θα μιλήσουν κι άλλες γυναίκες….
Du u bet?

+1200

...και όχι μόνο... αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να φθάσουν μέχρι και 20ετή κάθειρξη...

Και τα Αμερικανάκια γιατί τον κατέβασαν απ' το αεροπλάνο?? Guess what??

Γιατί ΔΕΝ πρόκεται να τον εξεδώσουν στη χώρα του... ούτε τη Δευτέρα Παρουσία... καααααααααλάαα θα περάσει...
Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 10:23
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

σιγα ρε παιδια!
τι εκανε ο ανθρωπος?
ειστε στη σουιτα υπερπολυτελους ξενοδοχειου,το βραδυ εχετε πιει τα κρασακια σας,τα ουισκακια σας,τις ...σαμπανιτσες σας,ξυπνατε το πρωι με τις πρωινες ...σηκωμαρες σας και μπαινει στο δωματιο η εκφυλη χαζοαμερικανα καμαριερα με το φουστακι ως τον αφαλο και τα κοτσιδακια...
ε ξυπναει και μεσα σας η φαντασιωση της καμαριερας...,πολυ θελει να απλωσετε το χερακι σας?
ελατε τωρα,την αληθεια θελω...
Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 11:33
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
+1200

...και όχι μόνο... αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορεί να φθάσουν μέχρι και 20ετή κάθειρξη...

Και τα Αμερικανάκια γιατί τον κατέβασαν απ' το αεροπλάνο?? Guess what??

Γιατί ΔΕΝ πρόκεται να τον εξεδώσουν στη χώρα του... ούτε τη Δευτέρα Παρουσία... καααααααααλάαα θα περάσει...

αχχαχαχαχα ποτε δεν εξεδωσαν κανεναν... κατα βασα δεν εχουν αναγνωρίσει ουτε το δικαστήριο της χαγης....

τετοια κοροϊδια ποια..
Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 11:34
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
σιγα ρε παιδια!
τι εκανε ο ανθρωπος?
ειστε στη σουιτα υπερπολυτελους ξενοδοχειου,το βραδυ εχετε πιει τα κρασακια σας,τα ουισκακια σας,τις ...σαμπανιτσες σας,ξυπνατε το πρωι με τις πρωινες ...σηκωμαρες σας και μπαινει στο δωματιο η εκφυλη χαζοαμερικανα καμαριερα με το φουστακι ως τον αφαλο και τα κοτσιδακια...
ε ξυπναει και μεσα σας η φαντασιωση της καμαριερας...,πολυ θελει να απλωσετε το χερακι σας?
Είσαι ένας διεστραμμένος φαρμακοποιός !!!!
Reply With Quote
Παλιό 16-05-2011, 11:50
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι ένας διεστραμμένος φαρμακοποιός !!!!

αυτη ειναι μια ξετσιπωτη...!
Reply With Quote
pirate Ο/Η pirate βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
σιγα ρε παιδια!
τι εκανε ο ανθρωπος?
Κώστα σαν φόρουμ 1ον δεν θα πίναμε γιατί εμείς τρώμε και 2ον θα κάναμε ομαδική την τρελοκοτσιδού χαζοαμερικάνα καμαριέρα .......
Reply With Quote

Απόσπασμα:
σιγα ρε παιδια!
τι εκανε ο ανθρωπος?
Να ανοίξεις άλλο thread να τη μάθεις...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης