![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Δεν έχω πρόβλημα με τη μηχανή κανενός και γενικά με τις επιλογές κανενός. Επίσης είμαι άνθρωπος με μεγαλύτερο χιούμορ από τον μέσο όρο (όσοι με ξέρουν, ξέρουν). 1) Όμως άλλο χιούμορ, άλλο χιούμορ ως δικαιολογία (αυτό καυτηριάζω και με τα "α κάτσε να βάλω smiley"). 2) Άλλο επίσης χιούμορ (έστω και γνήσιο) ή και κάτι σοβαρό (χωρίς την δικαιολογία του χιούμορ) που πιστεύει κάποιος ως γεγονός, ως δική του αλήθεια ή ως universal αλήθεια και το λέει (έστω και σε ανθρώπους που ΗΔΗ έχουν πάρει την αντίθετη απόφαση για την "αλήθεια" του), το μεταδίδει. Το διαβάζουμε ευχαρίστως. ΚΑΙ ΑΛΛΟ να γίνεται αυτό σε 30 post την ημέρα από τους ίδιους ανθρώπους που αν κάτσεις και δεις τα στατιστικά τους είναι ίσως το 90% των posts που κάνουν. Αυτό καταντάει από κουραστικό μέχρι και αηδία. Τόσο αντί-GS και αντί-BMW δεν θυμάμαι ούτε στο moto.gr (που δεν μπαίνω γιατί προτίμησα να είμαι κάπου που υποτιθέμενα έχουμε πιο κοινά ενδιαφέροντα ή μιλάμε για πιο γνώριμα πράγματα). Η πλάκα είναι ότι ποτέ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου "BMWάκια" (είχα αρκετές ΜΗ BMW και φυσικά και Honda), αλλά κοντεύω να... γίνω ακριβώς από το πόσο μου την έχουν δώσει στα virtual νεύρα μου όλα αυτά εδώ. (λέω virtual νεύρα γιατί δεν αγγίζει τίποτα από αυτά την καθημερινότητα μου όπως ελπίζω και κανενός) Ξέρω ότι πολλοί θα έλεγαν παρόμοια αλλά δεν τα λένε λόγω των γνωριμιών που έχουν γίνει (καλώς ίσως δεν λέω κακώς) και που εγώ δεν έχω κάνει και δεν έχω επιδιώξει να κάνω. Αυτά. Υπόψη κάτι άλλο... όποτε έχω πάει βόλτα μεγάλη με μηχανή μαζί με άλλους, ΔΕΝ ήταν με "συναδέλφους" BMW ποτέ, κατά σύμπτωση ήταν πάντα με "διαφορετικούς" (και ήταν πάντα ευχάριστα). Για να δεις πόσο μεγάλο κόλλημα δηλαδή. * * EDIT: Τώρα που το σκέφτομαι face-2-face φίλο με GS ή και άλλη BMW δεν έχω ούτε έναν. ![]() Last edited by NLS; 25-05-2011 at 15:11. |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες φιλε
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες στην παρεα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηλθες στην παρεα μας!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννάκη είναι ο γνωστός με τα ωραία Βιντεάκια???
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλος, Ταξιδιωτης και Καλλιτεχνης
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ακάθεκτος ο Γερμανός! | SenseiG | Αγώνες | 4 | 12-04-2011 19:46 |
(Γερμανός) ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού! | gsmaniac | Ελλάδα | 8 | 05-03-2010 07:57 |