![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Π.χ. όταν ο Καντάφι να λέει : αποσύρω τον στρατό και την κατάσταση αναλαμβάνουν οι φύλαρχοι….θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι εννοεί : ντύνω πολιτικά τους στρατιώτες κι άντε να τους αναγνωρίσετε από τον αέρα ….Και ποιοι οι πλέον σκληροί μαχητές του ? οι ξένοι μισθοφόροι. Ο Λίβυος έχει αναλύσει άριστα τον τρόπο δράσης της δυτικής εξουσίας ….γι ΄αυτό είναι στην θέση του ακόμα (έστω και με απώλειες). |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την σημερινή συγκέντρωση των (βολεμένων)... Οι υπόλοιποι μπορούν να κοιμούνται μακαρίως... Δεν θα τους ενοχλήσει κανείς
![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone Sent from my iPhone Last edited by Xarleas; 25-05-2011 at 22:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι ομως ξυπνησαμε.Τωρα γυρισα απο Συνταγμα και γινετε χαμος.Οτι δεν καταφερε η κρατικοδιαιτη αριστερα το καταφερε ο λαος απο μονος του.
|
|
|||
|
|||
![]()
αρκεί να συνεχιστεί
και εγώ πήγα για καμιά ώρα (ο κόσμος είναι περισσότερος από 10000 που λένε και όχι μόνο αυτό αλλά δεν γίνεται να μετρήσεις γιατί πάει και έρχεται συνεχώς νέος κόσμος όποτε μπορεί) αυτό που μου άρεσε είναι που φάνηκε ότι δεν γούσταραν κανέναν, καμία "σημαία"... πιστεύω ότι αν ερχόταν κάνας "οργανωμένος" μπορεί να έτρωγε και κλωτσιές έκαναν "ου" στα ΜΑΤ και χειροκρότησαν τους τσολιάδες στην αλλαγή |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ά δεν φωνάζετε εμένα? (τον λαό) Ποιόν φωνάζετε? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Οι δουλέμποροι στον Έβρο στόχευαν τους Έλληνες αστυνομικούς" | SenseiG | Επικαιρότητα | 3 | 22-05-2011 07:40 |
Οι Έλληνες έχασαν τον ύπνο τους | MARK | Διάφορα | 3 | 17-05-2011 08:46 |
Αβάσταχτη η κρίση για τους Έλληνες | MARK | Ελλάδα | 3 | 01-05-2011 23:58 |
Θα ξυπνήσουμε????? | Mexicanos | Διάφορα | 6 | 07-04-2010 13:07 |
''Συγνώμη'', η άγνωστη λέξη για τους Έλληνες πολιτικούς | MARK | Ελλάδα | 3 | 06-04-2010 09:28 |