![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πλακα κανεις........επειδη σε εχω γνωρισει απο κοντα,αδικεις τον ευατο σου και δεν καταλαβαινω γιατι το κανεις ![]() δεν χρειαζονται υπερασπιση τα καθικια,που χτυπουν καθισμενους ανθρωπους..... ισως θα επρεπε οι αστυνομικοι να ηταν οι πρωτοι που θα κατεκριναν αυτες τις εικονες... οσο για τον τιτλο ,που εβαλε στο ποστ ο ortho,νομιζω οτι δεν αναφερεται σε ολους τους αστυνομικους(τα εχουμε χιλιοκουβεντιασει σε αλλα θεματα).. ![]() θοδωρη...το ξερεις οτι αναφερομαι φιλικα σε εσενα,γιατι εχω σχηματισει πολυ καλη γνωμη για τον χαρακτηρα σου.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μπάτσος και το γουρούνι από πού βγαίνει?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() απο τα εξαρχεια.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Και, σύμφωνα με τον βαθμό επικινδυνότητας, οι ΜΑΤατζήδες πως λέγονται;;; αγριογούρουνα;;;;!!;; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δολοφονοι..... μπατσοι,γουρουνια,δολοφονοι...... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχίσαμεεεεεεε ............... (πάλι τα ίδια με τον gsmaniac) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 27-08-2010 21:29 |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
Τα γουρούνια!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 12-02-2009 19:23 |
Τα ζώα πήγαν κομμωτήριο, μα τι μαλλιά είναι αυτά;! | p.l. | Χιούμορ | 12 | 10-02-2009 21:34 |