![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
κατεβηκα με το αυτοκηνιτο για να σας δω και επεσα επανω στους γυμνους και εμπλεξα,και πισω για σπιτι.
|
|
|
||||
|
||||
|
.
![]() .
|
|||
|
|||
|
Τιιι: μόνο αυτή;
Έχω και μερικές άσεμνες. Αύριο έχει βόλτα με φαγητό στα Άνω Πορόοια, παραλίμνια βόλτα και καφεδάκι στα Σέρρας. Επιστροφή στην Σαλλονίκη και ροκ βραδιά στο biker cafe. Καλοδεχούμενοι όλοι Εκτιμώμενη ώρα αναχώρησης: 11:05 Θεσ/κη - 11:15 Τιτάν. . . Θανάση
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ο κύριος σκηνοθέτης μας, που για το χάρη του θα ερωτοτροπούσα με έναν βιαστικό
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ευχαριστήσω τα καρντασια για την όμορφη βραδιά....
Αλλα δεν φτάνει.....θέλω και σήμερα Πάω μέχρι το αγκιστρο να πάρω δυνάμεις και επιστρέφω δριμύτερος....
|
|
|
|||
|
|||
|
Κι αυτή η Παρασκευή θα είναι μεγάλη
Το βράδυ έχει ροκ βραδιά στο biker cafe
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά μιλάμε.,.,
τσιπουροκατάσταση.,.,με υπόκρουση metallica και floyd.,.,.δεν ξανάγινε.,.,, ![]() ![]() Νίκουουουουουοουου πρόσεξε τα νεύρας πιδίμ.,.,.,., φτού πιπέρ..,.,.,
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βενιζέλος: "6,5 εκατ. ευρώ το μήνα στοιχίζει στην Ελλάδα η Λιβύη" | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 20-04-2011 00:01 |
| Καλό μήνα και από εμένα | jeny | Καλώς ήλθατε | 20 | 17-11-2010 21:22 |
| Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"... | Wicked_GS | Διάφορα | 6 | 06-04-2010 13:57 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |