![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Γιατί έχουν μεγάλο εκτόπισμα και χρειάζονται δίαιτα ????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πάντως... δεν ξέρω για εσάς... αλλά βλέποντας όλους αυτούς τους τύπους να ανταλλάσουν χειραψίες γελώντας... μου γυρνάνε τ´άντερα... ![]() ![]() Πως είναι δυνατόν να γελάς...όταν έχεις κόψει το χαμόγελο σε 10.000.000 ανθρωπους ![]() ![]() Πως ρε πο@στ@ μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 17-06-2011 at 22:00. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι παλι εγω νομιζω οτι ηταν μια κινηση ματ του Γιωργου που (δεν διακρινεται και για την εξυπναδα του)να δωσει το υπ.οικονομικων στον Μπενυ και να τον καψει.Γιατι νομιζω οτι θα ειναι ο υπουργος που θα σκασει η βομβα της χρεοκοπειας στα χερια του...
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλ. μου λες ότι όλη η Ελλάδα είναι στα πολιτικά παιχνιδάκια κάποιων - και όχι μόνο κάποιον ξένων όπως λέγαμε μέχρι τώρα αλλά και "ντόπιων" (ας πούμε τον ΓΑΠ ντόπιο καταχρηστικά - εδώ λέγαμε τον Σημίτη)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η ολη κατασταση με θυμιζει Ζοζεφινα. ¨ο κοσμος την ελεγαν πειναει θελει ψωμι..." και αυτη απαντουσε "δωστους παντεσπανι" Μετα την κρεμασαν.... και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφικη μηχανη slr olympus E 500 με 2 φακους η' ανταλλασεται με canon g11-g12 | tasosbob | Πωλήσεις γενικώς | 18 | 06-01-2011 00:32 |
Ανασχηματισμός: “Μικρό κι ευέλικτο σχήμα” πριν τη ΔΕΘ | frits | Επικαιρότητα | 12 | 10-09-2010 09:03 |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 03:12 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |