![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πω πω τι έκανε ο χιρβονεν τι ####φαρδια είχε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!
μή μου πεις οτι ησουν και στην Βραδυνή το Σαββατόβραδο στον αγ,Χαραλαμπο ![]() ![]() ![]() οχι τίποτα αλλο αλλα οπως εχεις πει και εσυ.....το μάτι μου ειναι αετισιο!!!και τα παινει όλα!!!!(νομιζω.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ζωγράφισες πάλι Γιώργο.... Σταύρο εγώ αν βάλω τέτοιο φακό θα βγάζω, τέτοιες φωτό??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για αλλη μια φορά φωτογραφίες σκέτη ζωγραφιά....Γιώργο ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κινούμενα θέματα Θόδωρα και μάλιστα με αυτές τις ταχύτητες θέλουν πολύ δουλειά, διάβασμα και εξάσκηση....
Από την άλλη άμα σου αρέσει δεν είναι και πυρηνική φυσική.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλειες φωτό, μπράβο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι είναι κ@λοφαρδία, αν μη τι άλλο colin mc rae, auriol, armin schwarz, solberg κλπ έχουν φροντίσει και μάλιστα πρόσφατα να μας χαρίσουν πολλές τέτοιες στιγμές. Άνθρωποι-οδηγοί computers...όσο για το thread και τις φωτό, απλά ευχαριστώ, σκονίστηκα από το γραφείο μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από την στιγμή που έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου τους κρατάνε την ψυχραιμία τους μέχρι αηδίας και δεν ξέρουν τι πάει να πει πανικός και ας φλερτάρουν με τους γκρεμούς
![]() Η γνώση φέρνει δύναμη.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
4 - 6 μηχανές, αναλόγως ημέρας. Οι 3 βασικές και πάντα μαζί. 1 Varadero, 2 R1200GS. Χλμ 900 και κάτι ψιλά. 1η μέρα από Κινέττα (βάση), ΕΔ1 (Θήβα), ΕΔ2 (Ελάτια), ΕΔ 3 (ελευθεροχώρι) και ξανά στην ΕΔ5 Θήβα και πίσω Κινέττα. Την 2η μέρα ΕΔ 1-2-3 και μετά 5-6. Φτάσαμε στην 3 εγκαίρως, αλλά μπλοκαριστήκαμε στο Κεφαλάρι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ: προσπαθώ να ανεβάσω φώτο με ΔΝΤ, αλλά δεν.... Last edited by forester; 23-06-2011 at 07:42. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Long Way Round Europe 2010: Κυνηγώντας όνειρα σε 13 χώρες... | Ταξιδευτης | Ταξίδια στο εξωτερικό | 479 | 14-01-2013 18:13 |
Κυνηγώντας ένα Honda Deauville με 200 km/h | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 29 | 14-06-2011 13:32 |
Νέο σήμα για το Ράλλυ Ακρόπολις | SenseiG | Αυτοκίνητο | 11 | 20-03-2011 15:47 |
WRC: Ράλλυ Ακρόπολις 2011 | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 6 | 04-01-2011 07:22 |
Ο Βασίλης Ορφανός στο 37ο Ράλλυ «Μαύρο Ρόδο»!!!!!!!!!! | riko46 | Αγώνες | 7 | 31-10-2009 21:37 |