![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
έχω γεννήτρια
![]() ![]() ![]() ![]() και τώρα σιγά σιγά πάω για φωτοβολταϊκό ![]() να πάνε να κουρευτούν τα γατάκια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Είχαμε διακοπή 11:30 με 13:00 και πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ.
Τα έχωσα στον Φωτόπουλο κι ο υπάλληλος μου είπε ότι άλλοι φταίνε για τις διακοπές. Οταν θα φάτε το αγγούρι του είπα, θα μάθετε να ενημερώνετε τον κόσμο. Αντε! το έχουν κάνει τσιφλίκι τους! |
|
|
||||
|
||||
|
Καλό απόγευμα μετά από δυο ώρες διακοπής ρεύματος ...
![]() .
|
|||
|
|||
|
Νίκο, με την κυβέρνηση που έχουμε ίσως αυτό σου φανεί χρήσιμο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Οπως εχω γραψει και παλιοτερα σε άλλο θεμα, 10χλμ εξω απο το ηρακλειο κρητης εχουμε 2-3 μερες διακοπη ρευματος! Κοβεται παρασκευη και ερχεται Δευτέρα... Και οχι 1 και 2 φορες... Καμία ποιότητα υπηρεσίας... Μόνο αυξήσεις!
Απο τότε που πήγαμε στα δικαστηρια εστρωσαν... Και εχουν το θρασος να λεν´ οτι μας υπερασπίζονται... Κατα τα λοιπα, να ειναι καλά η γεννήτρια (και ολα αυτα το ετος 2011) |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
... και χωρίς "οδηγίες", μια χαρά τα κατάφερα .... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ αλλά γιατί ο πολίτης χτυπάει τον πολίτη??Δεν υπάρχουν άλλοι τρόπο??Μήπως και τι θα συμβεί??Θα πτοηθούν κάποιοι και θα αλλάξουν τις ήδη αποφασισμένες ενέργειες τους??Πωλείται η Ελλάς σε τιμή ευκαιρίας.Δεν το έχουμε εμπεδώσει ακόμη??
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα μετά από την τρίτη διακοπή ρεύματος..
δεν έχουμε παράπονο,μας θυμούνται συχνά ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θετικη σκεψη παιδια!! Μας κανουν και οικονομια βρε παιδια γιατι τους
κραζουμε τοσο!! Μην ειμαστε καχυποπτοι!! |
|
|
|||
|
|||
|
Όποιος είναι έξω από των χορό Πολλά Τραγούδια ξέρει!!!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Την ΔΕΗ μου μέσα.... | gepol | Τι μας έτυχε | 5 | 25-05-2011 13:46 |
| Quiz από τις διακοπές | villos | Χιούμορ | 11 | 22-09-2010 15:48 |
| Εξοπλισμός για τις διακοπές | gsrob | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 18-08-2010 01:23 |
| Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 16:07 |
| Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 09:01 |