![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και η τράπεζες τώρα τα κρατούν, δεν τα ξαναρίχνουν στην αγορά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου Δημητρό με τα ωραία σου!!!! Αν και το "περί μέθης", μάλλον για Αριστοτέλη μου κάνει, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και την γκ####α!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διότι μέσα στο νερό που βράζει προσθέτουν σμύρνη και σχοίνα κι άλλα τέτοια μυρωδικά, κι όταν το μίγμα αυτό το ρίξουν στο κρασί γίνεται πιο ελαφρύ». Και σε άλλο σημείο αναφέρει: «το ροδιακό ποτό γίνεται με την προσθήκη ενός ζεστού μίγματος από σμύρνη, σχοίνα, άμηθο, κρόκο, βάλσαμο, κάρδαμο και κανέλλα. Αυτό το μίγμα όταν προστεθεί στο κρασί το κάνει πιο ελαφρύ, έτσι ώστε και τις ερωτικές ορμές καταπαύει διατηρώντας το πνεύμα νηφάλιο. Αριστοτέλους, «Συμπόσιον ή περί μέθης» ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά δεν παίζεσαι!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
-Ε μωρέ Μανωλιό, θυμάσαι μαθές που στο στρατό μας ερίχνανε κάτι στο τσάϊ, για να μην μας εσηκώνετε;;;; -Το θυμούμαι ωρέ Σήφη, μα γιάντα το θυμήθηκες; -Γιατί βρε Μανώλη, εμένα θαρρώ, πως τώρα άρχισε να με πιάνει!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα Φρόσω, που είσαι.. κάπου εδώ σε είδα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου. Πέρνα από το λογιστήριο, σου έχω μια επιταγή με 30 αργύρια!!!
![]() ![]() ![]() ΥΓ. Να φανταστείς ότι το θέμα είναι για την 21η Απριλίου!!! Εντάξει κι αυτοί για γέλια ήτανε!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το μουσείο της BMW | Cpt | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 26-09-2010 21:02 |
Το γράμμα της γιαγιάς στην τράπεζα .... | xvitos | Χιούμορ | 17 | 21-06-2009 09:34 |
Το πρώτο SUV της Ferrari! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 22-02-2009 11:31 |
Το Τέλος της Φτώχειας; | skippybi | Κόσμος | 2 | 27-01-2009 23:06 |
Το νέο μουσείο της Porsche | Κύρος Γρανάζης | Αυτοκίνητο | 7 | 13-01-2009 01:33 |