![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος Γιώργο, με υγεία και τύχη για ότι εύχεσαι.
Καλά χιλιόμετρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος και πάντα γερός να στηρίζεις την οικογένεια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλά και περιεκτικά! Γεμάτα χαρές και συγκινήσεις προσωπικές και οικογενειακές!
![]() Φιλιά στις γυναίκες σου!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιωργάρα μου Χρόνια σου πολλά και ταξιδιάρικα !!!
Αντιγόνη μου να τον χαίρεσαι και να τον αγαπάς ,γιατί όπως λένε όπου Γιώργος και μάλαμα !!! Να σε χαίρονται και οι κούκλες σου !!! Καλά είναι και τα VARADERO φίλε αλλά άμα βρείς να το δώσεις ....Δώστο !!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιωργη χρονια σου πολλα και παντα ευτυχισμενος να χαιρεσαι την οικογενεια σου.Πολυχρονος και παντα γερος και χαμογελαστος.
![]() ![]() Επισης σου ευχομαι να μην πουλησεις ποτε το dero σου,και αν θελησεις αλλη μηχανη,να κρατησεις και αυτο....
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας,ευχες απο εμας για υγεια και πολλα καλα και ταξιδιαρικα χιλιομετρα!! Σταυρο να το δωσω το VARADERO αλλα δεν εχω συνηθιση σε προβληματα οποτε...!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστω Ακη για τις ευχες σου,καλα χιλιομετρα και ταξιδιαρικα με την καινουρια μαυρη καλλονη σου!! ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρονια πολλα Βαρβαρα | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 48 | 10-12-2010 00:54 |
| Χρονια πολλα tom vasi | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 08-12-2010 14:06 |
| Χρονια πολλα Ηλια (iliask75) | wolferin | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 20-11-2009 12:35 |
| Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 12:47 |
| Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 14:28 |