![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα είμαι και εγω εκει
![]() ![]() ![]() έστω και μόνο για τον καφε..... ![]() ![]() ![]() μόνο μια θερμή παράκληση,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() επειδη εχω να ερθω αρκετο καιρο...και εχουν μπει πολλοι καινουριοι.....καποιος να μας συστήσει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε παλιόπαιδα...τα λέμε το βραδακυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα μαλλον θα πιω κι εγω καφε.......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αν τα καταφέρω... μετά τον οδοντίατρο...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε παλι....μα συγνωμη, τι κανεις στην/στον
![]() Βαλε Motul 15W50 και δεν θα ακους τιποτα στις μασελες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αστα να πάνε φίλε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τι έπαθες;! Κοίτα μη μπεις σε μπελά τώρα! |
|
|||
|
|||
![]() Τωρα...πάει... απονευρώθηκε.... μου το φτιάχνει.... σήμερα και Παρασκευή και κλείνει...
![]() ![]() Στο τσακ πρόλαβα... |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον θα είμαι μόνο στο ΑFTER.........γιατί ο καφές με παχαίνει !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σκέφτεσαι τη χοντρή;;;; ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο καφές της Τετάρτης στην "Αίγλη" Ζαππείου, από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 18-10-2010 10:20 |
Ο πρώτος καφές της σαιζόν στο Sailing bar, την Τετάρτη, 15/9/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 155 | 24-09-2010 16:00 |
Ο τελευταίος καφές του καλοκαιριού στο Sailing bar την Τετάρτη 28/7/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 93 | 01-08-2010 04:22 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 21:15 |