![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Τις φωτό μην ξεχάσετε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα ανέβουν!!!! ..ευχαριστώ πολύ τον Ηλία..από αύριο τα νέα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι. Μπορω να στο κάνω πολυ εύκολα. Ακόμα κ στεγανά πριτσινια έχω καβα ητε αλουμινένια ητε ανοξειδωτα για τέτοιες δουλειές τα οποία εφαγα το κόσμο για να τα βρω κ να τα αγοράσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Αλκινοε..σε πρώτη φάση δοκιμάζουμε ενα μινι project με τον Ηλία...σε ενημερώνω έτσι και αλιώς για την πορεία των έργων μέσω του forum...Κάθε ιδέα και βοήθεια δίνει added value σε όλους μας..!! να σαι καλά!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλκινοε εχω φτιαξει σχεδον 15 μπαγκαζιερες απο τοτε που ξεκινησα και ποτε δεν χρησιμοποιησα στεγανα πιρτσινια. Βασικα δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν. Με τις δοκιμες στεγανοποιησης που εκανα στις μπαγκαζιερες ποτε δεν ειδα διαρροη νερου απο τα απλα, αλουμινενια πιρτσινια που χρησιμοποιουσα. Καλο ομως ειναι αυτο, να υπαρχουν στεγανα πιρτσινια. Θα ηθελα πολυ να εβλεπα πως μοιαζουν αυτα. Αν εχεις κανενα site να τα δουμε καλο θα ηταν. Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν για τα πιρτσινια αυτα υπαρχει ειδκος πιρτσιναδορος ή μπορουν να δουλεψουν και στον κοινο. |
|
|||
|
|||
![]()
Δουλεύουν με απλό πριτσιναδορο. Σαν σχήμα είναι όπως τα απλά με τη μονη διαφορα ότι δεν έχουν τρύπα στο πίσω μέρος τους με αποτέλεσμα να σφραγίζουν κ να μη περνάει τίποτα.
Είναι κατάλληλα για τέτοιες δουλειές κ απόλυτος κατάλληλα για τελικά εξατμισεων. Εκεί τα δουλεύω εγω. Αν χρησιμοποιήσω συμβατικά πριτσινια, περνάει αέρας κ μειώνεται δραματικα η διάρκεια ζωής του υλικού. Φωτο δεν έχω πρόχειρη μιας κ είμαι εκτός Αθηνών. Δυσκολεύτηκα παρα πολυ για να τα βρω σε ποσότητα κ σε καλή τιμη. Σε γνωστό μαγαζί ναυτιλιακών τα πλήρωναν 30 λεπτά το ένα! Θα μου πεις σιγά τα λεφτά αλλα όταν χρειάζομαι 500 βγάινει μεγάλο το ποσο για πριτσινια! Αν θες, όταν γυρισω με το καλο, να σου δώσω μερικά να τα δεις πως είναι κ αν σου κάνουν, να σου συστήσω αυτόν που μου τα φέρνει. |
|
||||
|
||||
![]() ... όταν γυρίσεις με το καλό, βάλε καμιά φωτό, γιατί απ' ότι φαίνεται, ενδιαφέρει πολλούς το θέμα ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους..χθες βρεθήκαμε με τον Ηλία (emix) για το θέμα των πριτσινιών..αποφασίσαμε να τις αφήσουμε ως έχουν..(οι τεχνικοι λογοι και άλλες πληροφορίες μπορεί να απαντήσει ο Ηλίας, εγώ θα γράψω ποιο λίγα και με ενδεχόμενες ανακρίβειες). Οπότε καταλήγουμε στο αστάρωμα αλουμινίων και βάψιμο....όλα αυτά μετά τον Αύγουστο...με τα νεότερα ενημερώνω το thread!! Ευχαριστώ τον emix για το χρόνο που μου διέθεσε..ο καφές περιμένει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Διονυση οπως σου εξηγησα τα πιρτσινια αυτα ειναι ειδικα και βγαινουν και μπαινουν με καποιο ειδικο εργαλειο. Τα πιρτσινια που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι διαφορετικης κατασκευης και σου εδειξα ενα για να εχεις υποψιν σου.
Αφου αφαιρεθουν με τρυπανι μετα τα νεα θα ειναι διαφορετικα απο τα μαμησια και στην εσωτερικο πλευρα θα εξεχει λιγο το τελειωμα τους. Επισης περιμετρικα των βαλιτσων υπαρχει ενα μαυρο τσοχακι για ν ακουμπαει το καπακι οταν κλεινει. Αυτο οπως ειδαμε ειναι γερα κολλημενο και αν επιχειρουσαμε να το βγαζαμε μπορει και να εσπαγε. Νομιζω οτι δεν αξιζει να το παλευαμε ετσι οπως σκεφτοσουνα στην αρχη. Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ειπες. Καλυψη καλα με χαρτοταινια των πλαστικων και των ανοξειδωτων χειρολαβων και κλειδαριων και ενα καλο ασταρωμα και βαψιμο με μαυρο χρωμα θα ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις. Επισης,αν θες, μπορουμε μετα να βαζαμε ταπετσαρια στο εσωτερικο τους, για να δειχνουν πιο ομορφες. Οτι θες ομως. Καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτογραφιες. |
|
|||
|
|||
![]()
Emix = respect!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις πλαινών βαλιτσών Vario | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 27-07-2011 16:19 |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 11:33 |
Απίστευτο. Πετάνε στο δρόμο τα καρνάγια των Σπετσών. | philipe | Ελλάδα | 11 | 04-08-2010 13:53 |