![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γέλα κυρία μου, γέλα μαζί μου
γέλα κυρία μου, γέλα καλή μου Ξένος εγώ, έξω απ' τον κόσμο σου περαστικός μπήκα στον δρόμο σου............... Καφασης ![]() Last edited by GeorgeP; 11-08-2011 at 20:55. |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,άιντε ερωτευμένοι είστε μου φαίνεται .,.,.,..,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι της εποχής....
Καλοκαίρι.... Θάλασσα.... Ψάρια...... |
|
|||
|
|||
![]()
Χλιδή στην Αγγλία πλέον, τέρμα η φτώχια και η πείνα… αφού σταμάτησαν τα επεισόδια των πεινασμένων !!!!
Πεινασμένων ? Ο απολογισμός των συλλήψεων αλλά δείχνει. Οι μισοί από τους 1700 συλληφθέντες είναι ανήλικοι (ακόμα και 11 χρονών)…και τι << απρόσμενο>> οι περισσότεροι προέρχονται από εύπορες οικογένειες . Ανάμεσά τους η 19χρονη κόρη εκατομμυριούχου που πιάστηκε με το αυτοκίνητο της γεμάτο ηλεκτρονικά και ποτά.!!!Άλλη πεινασμένη, αθλήτρια- πρέσβειρα των ολυμπιακών αγώνων, που την κατέδωσε η …μητέρα της καθώς την είδε στην τηλεόραση να σπάει και λεηλατεί!!. Οι διαρρήξεις και λεηλασίες επικεντρωθήκαν σε υπεραγορές τροφίμων? ΟΧΙ ! ηλεκτρονικά γκάτζετ – κινητά και λάπτοπ , εμπορικά καταστήματα λεηλάτησαν οι δήθεν <<πεινασμένοι >>. Εεε, να μην πάρουν από 2-3 τηλεοράσεις –λάπτοπ-GPS κ.α. να ξεγελάσουν την πείνα τους ??? <Πεινασμένοι> επίσης σκότωσαν 68χρονο που προσπάθησε να σβήσει φωτιά κοντά στο σπίτι του.(το τελευταίο από τα θύματα ) Σε όλο το σκηνικό ξεχώρισε η συμφωνία μουσουλμάνων και σιχ ( πακιστανοί-ινδοί) και παρά την μεταξύ του έχθρα ,να μην προχωρήσουν σε αντίποινα κατά των μαύρων, μετά την επίθεση και τον θανάσιμο τραυματισμό τριών μουσουλμάνων. Οι 3 άτυχοι νέοι άνηκαν σε ομάδα 80 περίπου κατοίκων που φρουρούσαν την γειτονιά τους (και ένα πρατήριο καυσίμων) από τους βανδαλισμούς των συμμοριτών. Οι αρχές (υπηρεσία πληροφοριών, αστυνομία) σε συνεργασία με τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης ψάχνουν το συνονθύλευμα από συμμορίτες του υποκόσμου και νεόπλουτα τσογλάνια που πήραν μέρος στα επεισόδια. -Τα στοιχεία είναι από Ελευθεροτυπία, Ελεύθερο τύπο και Καθημερινή. Υ.Γ. Συμφώνα με ΜΗ εξακριβωμένες πληροφορίες οι ταραχές σταμάτησαν λίγο πριν ο Καντάφι αναγνωρίσει τους εξεγερμένους σαν την νόμιμη κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.,.,να είσαι καλά σε ευχαριστούμε
για την ενημέρωση.,.,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι είναι, κάποιοι ακούν, κοιτούν και εξετάζουν τα γεγονότα και άλλοι ακούν κάτι για γεγονότα και αυθαίρετα τα εκλαμβάνουν σαν στοιχεία που ενισχύουν την <ιδεολογία> και <κουλτούρα> που έχουν στο κεφάλι τους => διαζύγιο με τον πραγματικό κόσμο.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο μαρτηρια φυλου μου που ζη στο Λονδινο κε ηρθε Κυπρο χθες
στη γητονια του βγηκαν οι τουρκοι ινδοι μαυροι κλπ με καραπηνες κε οταν πηγε η αστηνομια να κανη συστασης τους απαντησαν αν εγκηαστε την περηουσια μας παμε στα σπιτια μας κε τεληκα εφηγαν η αστηνομικοι κε δεν εσπασε μιτη ! αν εγηνετο αυτο στην Αθηνα θα τολμουσα καποι ανευθηνοι να καταστρεψου την Αθηνα ???? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
όσοι συμμετέχουν σε τέτοια επεισόδια, βασίζονται στην ανωνυμία του πλήθους για να καταστρέψουν.... |
|
|||
|
|||
![]()
Πως μπορεί όμως να αλλάξει η ερμηνεία των γεγονότων ρε παιδί μου....
....κι από ποιόν.....κι ανεξαρτήτως ιδεολογίας....όσο για την κουλτούρα.... πότε θα πιούμεν το τέϊον.... Αποσπάσματα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει αργότερα σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα και σε αυτά είναι εμφανής η στροφή 180 μοιρών που κάνει ο Ντέιβιντ Κάμερον, υπό την πίεση των τελευταίων εξελίξεων. Σε αυτή αναμένεται να δεσμευτεί ότι η βρετανική κυβέρνηση Συντηρητικών και Φιλελεύθερων θα αποκαταστήσει την "διαλυμένη κοινωνία" για να εμποδίσει μια επανάληψη των ταραχών, των χειρότερων που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες. "Ηταν ένα καμπανάκι για τη χώρα μας. Τα κοινωνικά προβλήματα διογκώνονταν επί δεκαετίες και τώρα έγινε η έκρηξη. Οπως ο λαός απαιτεί να αντιμετωπίζονται αυστηρά και θαρραλέα οι εγκληματίες, έτσι απαιτεί να βρούμε λύση στα προβλήματα αυτά", θα σημειώσει. Από τους «εγκληματίες» στην «διαλυμένη κοινωνία» | διεθνη | ethnos.gr |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 10:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 22:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 20:13 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 17:00 |