![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Περασαμε πολυ ομορφα!
σας ευχαριστουμε που μας τιμησατε με την παρουσία σας χαιρομαι που εχω τετοιους φίλους! respect στον χαρη και τα παιδια που ηρθαν απο το αργος στα επομενα λοιπον που θα ειναι ακομα καλυτερα!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ARGI.......μόλις ήρθαν τα mixed grill σε σκέφτηκα........
σε έχω ταιριάξει στο μυαλό μου με τον καλύτερο ταβερνο-ξεναγό των Τρικάλων..... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ξαφνικά είναι κ τα καλύτερα! Εύγε φιλαράκια!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμή του ταξιδιού του tsompanis στην Αθήνα, πήραμε τα καφεδάκια μας σε ένα δροσερό πάρκο................
![]() ![]() ![]() ![]() Τη ζεστή και όμορφη παρέα στελέχωσαν και δύο έκτακτες συμμετοχές που ήρθαν από το Άργος επί τούτου, siraxanz και babisadve με τις κυρίες τους............................παιδιά να μας ξανάρθετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για την παρέας σας, Κώστα με το καλό να μας ξανάρθεις και να έρθουν κι άλλοι συμφορουμίτες στο Αθηναϊκό καφέ ....................... ![]() ![]() Καλούς φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους καφέδες σε όλη την GSforumχώρα !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλό χειμώνα Ξανθή,να είσαι καλά! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε περιμένουμε ξανά Κωστή ...
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 09:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 00:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 22:32 |
Καφεδάκι στο Λουτράκι - Κυριακή 11 Οκτώβρη | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 103 | 26-10-2009 10:31 |
Καφεδάκι μπανάκι στον Κόρφο κορινθίας | Κύρος Γρανάζης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 42 | 17-08-2009 11:44 |