![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βρέθηκε η παρέα της Παρασκευής ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
OK Νικόλα, σκέφτομαι αναχώρηση κατά τις 7 π.μ. από Βόλο, και πίσω ότι ώρα θα σε βολεύει για να πας στη δουλειά σου. Όπως και να 'χει, θα το ξαναδούμε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα Αργύρη!! Να το ψάξω το θέμα και τα λέμε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο Παρασκευη μαλλον ασυνοδευτος, αν χωραω στο περεακι σας με υπολογιζετε !
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό Γιάννη !
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Oπως λέει και ο φίλος μου, ο jtnakos, χίλιοι καλοί χωράνε, κακός κανένας και πουθενά!!!
WELCOME... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι εγινε ρε παιδια????????δεν βλεπω staga και ανυσηχω....
![]() ![]() ![]() ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιαννάκη, πως να έρθει το παιδί..?? Την τελευταία φορά που ήρθε στα μέρη σου, παραλίγο να φύγει με..... ![]() Βλέπεις Staga, δεν μιλάω...!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μεσα κ εγω απο παρασκευη μαλλον!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν φίλοι μου, ας ανασυγκροτηθούμε, γιατί βλέπω οι συμμετοχές έρχονται με γρήγορους ρυθμούς!!! Αρα μέχρι στιγμής έχουμε: 1. Arkas, από Παρασκευή διαμονή, μονός 2. Nivam, Κυριακή εκδρομικό 3. Tsitsos, από Σάββατο διαμονή 4. Jtnakos, από Σάββατο διαμονή, διπλός 5. nmamdakkar, από Σάββατο διαμονή, διπλός 6. adventure, από Σάββατο διαμονή, διπλός 7. frits, από Σάββατο διαμονή, διπλός 8. gepol, από Παρασκευή διαμονή, μονός 9. Fuji, Σάββατο εκδρομικό 10. Gia1200nnis, από Παρασκευή διαμονή, μονός 11. giamil, από Παρασκευή διαμονή 12.. 13.... 14...... Για πάμε δυνατά, να πήξουμε το Mouzaki Palace, από μηχανές και μέλη του GS-FORUM...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 08:50 |
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 00:26 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 08:50 |
Γιατί γουστάρουμε Θεσσαλονίκη | frits | Ελλάδα | 14 | 18-01-2010 21:41 |