![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα διακριτικό σε σημείο που δεν φαίνεται που το έκανα στα 25 μου αλλά όσο μεγαλώνω τόσο σκέφτομαι να κάνω κι άλλο.Είναι ένδειξη πως "ασοβαρεύω"; Να το κοιτάξω;
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή και εμένα μου αρέσει...
Μήπως να κάναμε μια ομαδική…? Για tattoo. Πού πήγε το μυαλό σας? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω αυτό... Είναι το σύμβολο του συμπαντικού ήχου. Το ινδικό aum.. Το γιατί, ασχολούμαι με την Κρητική μουσική, της οποίας η πηγή στα βάθη των αιώνων είναι η Ινδία..
![]() Last edited by MANOS KPHTH; 17-09-2011 at 12:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα θα μου άρεσε να κάνω, αλλά σκέπτομαι αυτά που ακούγονται για μολύνσεις κλπ.
Αν ξέρει κανείς κανέναν καλό στην Αθήνα… |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα δύο μικρά/δικριτικά, μου αρέσει να τα βλέπω. Σε άντρα η γυναίκα. Σε κάποιους που βλέπω πολλά, μου φέρνει αναγούλα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...το δικο σας στατους μειωνετε στα ματια καποιων που εχουν τη δικη μου νοοτροπια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω. Είναι σαν μια γυναίκα φορτωμένη με πολλά χρυσαφικά.Σε κάνει να μην θέλεις να την κοιτάξεις ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έεεεεεεεεεεεελα... μη μου πεις... σοβαράάάάάά?!!?!!?!??! Τι κρίμα που δεν αξιωθήκαμε και μεις να ζήσουμε μια ζωή νοικοκυρεμένη και καθώς πρέπει... δεν βαριέσαι την... άλλη φορά!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εκτός από νοοτροπία, έχεις από ότι βλέπω και Varadero... τυχαίο;;;; δεν νομίζω!!!!! Να δεις που μπορεί να έχεις και πίεση, προστάτη, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια... ![]() Εντάξει, ξεδώσαμε... μην το πάρεις στα σοβαρά!!! ![]() Πάντως και η δερματοστιξία, όπως και άλλες αισθητικές επεμβάσεις ανά τους αιώνας... ....συνέχισε το όπως αισθάνεσαι. ![]() |
![]() |
|
|