![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πλεον θα οδηγεις κι εσυ μηχανη με ασφαλεια! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ε αϊ να χαθείς !!!
![]() ![]() Σε περιμένω στο Αγνάντι.. να πάμε μια Επίδαυρο... να σου μάθω τα κόλπα.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτη η Επιδαυρο σου εχει παρει τα μυαλα ρε παιδι μου...!!!
![]() σορρυ Ντανυ spam off...!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ τα έγραψα και στις εντυπώσεις μου για το level 1. Είχα γράψει ότι υπήρχαν άτομα που το είχαν το χώμα και παρ' όλα αυτά ούτε το παίζανε, ούτε ξερόλες ήταν. Το διασκεδάζανε κι αυτοί όπως εμείς οι πιο αρχάριοι και περάσαμε όλοι φανταστικά. Τώρα τι λέει ο κάθε κομπλεξικός πίσω από μια οθόνη.... στα παπάρια μας...
Και μη ξεχνάμε τη βολτίτσα που μου έχει τάξει κάποιος ψηλός από εδώ μέσα με ένα HP2...
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή Δαναέ ξέρουμε ποιος είσαι δεν χρειάζεται καν να σχολιάσουμε.Μην αγχώνεσαι και μην δίνεις σημασία.Θεωρώ οτι κακώς σε παρεξήγησαν πάντως
|
|
|
|||
|
|||
|
όσα δεν φτάνει η αλεπού............
φιλαράκι δεν σε ξέρω παρά μόνο φατσικά.........να προσέχεις όπως οδηγείς και κάνε ότι νομίζεις εσύ καλύτερο και ασφαλές για τη πάρτη σου.....εξάλου ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και μόνο... γράψε τους στα κύλινδρά σου και καλές βόλτες....
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα σε όλους
το μύνημα δεν το έγραψα για να banαριστει κανένα μέλος και για κανέναν λόγο... έτσι και αλλιώς κανενας άλλος δεν ξερει ποιός ήταν και ούτε θα το μάθει κανεις απλά προσπαθω να καταλάβω τον λόγο που τα έγραψαν όλα αυτα... πολυ κακία ... εχω σκάσει δεν μπορώ να το χονέψω!!!! Με τίποτα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ντάνυ... μην ασχολείσαι φιλαράκι... ο κόσμος είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ !!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|