![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στις οδηγείες λέει -θέση μοτο μέχρι 15αη -θέση καρ πάνω από 15αη -παγο πάνω από 15αη και να κάνει κρύο η σε μεγάλες πολύ μπαταρίες |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα αφου πριν δεκα μερες εμεινα απο μπαταρια, αποφασισα να δοκιμασω το φορτιστη που ειχα παρει απο το lidl τον Νοεμβριο.Αφου τον εβαλα να δουλεψει,μετα απο ενα λεπτο περιπου αναψε η ενδειξη full.Φυσικα η μπαταρια δεν φορτισε.Το ιδιο συνεβει και στην ενδειξη moto και στην ενδειξη car.Τον δοκιμασα και στο παπι που ειναι εξαβολτο και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.
Τηλεφωνησα στο service και μου εστειλαν με courier εναν κανουριο χωρις να ζητησουν καν τον παλιο.Δοκιμαζω σημερα αυτον που μου εστειλαν και το αποτελεσμα σχεδον ιδιο.Την πρωτη φορα που τον δοκιμασα στη θεση moto, δουλεψε για κανενα πενταλεπτο το πολυ και παλι αναψε η ενδειξη full.Τις επομενες φορες, παλι στο λεπτο η ιδια ενδειξη.Με το λιγο ρευμα που εστειλε ο φορτιστης στο πρωτο πενταλεπτο, καταφερε να γυρισει η μιζα κι ετσι μπορεσα να κανω 30 χλμ για να παρει τα πανω της η μπαταρια.Αφου επεστρεψα δοκιμασα τη μιζα.Γυρισε αλλα λιγο τεμπελικα που δειχνει οτι η μπαταρια παλι θα τα κακαρωσει. Απο την εμπειρια οποιου εχει τον ιδιο φορτιστη, τα παραπανω σημαινουν οτι επεσα δυο φορες σε ελατωματικο μηχανημα ή κατι δεν κανω καλα? Σκεφτομαι να τον ξανα-αντικαταστησω και να τους ζητησω να δοκιμασουν πρωτα τον φορτιστη που θα μου στειλουν. Last edited by VaGaBond; 06-01-2012 at 22:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Η μπαταρια ηταν αποσυνδεμενη απο τη μοτοσυκλετα?
Αν στα εκανε αυτα με τη μπαταρια αποσυνδεμενη να τους πεις να στειλουν ξανα αλλον αφου τον δοκιμασουν. |
|
|
|||
|
|||
|
Ζητα αλλον! (δεν εχουν προβλημα μ'αυτα!)
![]() ![]() Ο ιδιος του Νοεμβριου οπως και ο παλιος πριν ~4 χρονια δουλευουν ok...στο ~3ωρο εως 6ωρο κανουν αψογη δουλεια! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
και εμένα δουλέυει κανονικά
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλά πάλι δεν θα είχε κάποια ενδειξη... Λιγι δυσκολο δυο φορες το ιδιο προβλημα, αλλά ακριβως το ιδιο.. Για δοκιμαστον σε μπαταρια μεγαλη αυτοκινητου... |
|
|
|||
|
|||
|
Σε καθε περιπτωση η μπαταρια ηταν αποσυνδεδεμενη απο τη μηχανη.Και καπως ετσι θα καταληξω με τριτο φορτιστη.Το εχω διαβασει κι απο αλλον το ιδιο προβλημα.Και στο service οταν πηρα δεν ξαφνιαστηκαν.Με ρωτησαν αν το δοκιμασα και σε δευτερη μπαταρια και κατευθειαν μου ειπαν οτι στελνουν αλλο και να πεταξω τον προηγουμενο στην ανακυκλωση.Ο,τι να ναι.
Παντως καταφερε να δωσει μια ακομη ευκαιρια στην μπαταρια αφου πηρε μπροστα με λιγοτερο απο 5' φορτιση.Παραξενο. |
|
|
|||
|
|||
|
Πωλείται ακόμα στα lidl;
|
|
|
|||
|
|||
|
το ιδιο εκανε και σε μενα αλλα εφταιγε η μπαταρια ,ειχε φταση στο τελος της
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υποτιθεται οτι αν η μπαταρια εχει φτασει στο τελος της, δεν αναβει ποτε η ενδειξη full και παραμενει αναμενει η ενδειξη της φορτισης.Επισης γραφει στις οδηγιες οτι εχει και παλμικη λειτουργια ο φορτιστης για να ξυπναει πολυ πεσμενες μπαταριες. Γνωριζει κανεις ποσο κανει μια εργοστασιακη μπαταρια ή καποια αλλη φθηνοτερη ιδιας κατηγοριας για την περιπτωση που χρειαστει να αποχαιρετησω αυτη που φοραω?Προτιμω να μην παρω ακριβη και να τη βαζω συχνα στη συντηρηση για τα διαστηματα που θα μενει αχρησιμοποιητη. Last edited by VaGaBond; 07-01-2012 at 13:59. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προκαλεί η LIDL | eolos | Διάφορα | 13 | 19-07-2011 14:58 |
| lidl | stelios1977 | Ποδήλατο | 6 | 22-03-2011 12:21 |
| Κράνος LIDL | Capitain | Κράνη | 48 | 05-03-2011 00:07 |
| Φορτιστής μπαταρίας στα Lidl | soter3gm | Διάφορα | 7 | 12-10-2009 18:30 |
| Προσφορές στα Lidl | soter3gm | Ένδυση | 18 | 31-05-2009 00:49 |