![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Γιώργος είναι λαγωνικό!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλός είναι μωρέ, αλλά έχει πολλούς συγγενείς ΔΥ και στρατιωτικούς!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι αληθεια....δυστυχως...διοτι τους την λεω καθημερινως....ειδικα στους μικροτερους απο εμενα συνταξιουχους που προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι 43 ετων κι εχουν 48 συνταξιμα χρονια!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για δες/τε στο επισυναπτομενο μια ωραια συγκριση μισθων μεταξυ ΕΛΠΕτζιδων σε ευρωπη κι Ελλαδα....την Ουκρανια μην την λαβετε υπόψιν σας. Απότι φαινεται εκει στην ευρωπη δεν κανουν το ιδιο επικυνδυνο επαγγελμα.......... Α, και φυσικα σε αυτες τις ευρωπαικες υποαναπτυκτες χωρες οι ΕΛΠΕτζηδες δουλευουν περισσοτερες ημερες!!!!! πηγη ΕΛΠΕ: Επίδομα εργένη και αγγλικών! | κοινωνια | ethnos.gr Last edited by GeorgeP; 17-10-2011 at 15:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Με προλαβες ρε Ντίντο... μου ´κοψες τη χαρά...
![]() Πλήρωνε "μ@λ@κα" καφεδες και τοστ... ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
08 - Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 ατομα
Διαμαρτύρομαι, αυτό είναι Ιαπωνικός δάκτυλος για διασυρμό της BMW ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν το κόλπο είναι φυσικά ακριβώς η διάσπαση μας απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο.
Μάλιστα νομίζω ότι πολύ κόσμος κάνει ακόμα την κότα (ενώ θα είχε κάνει μπαμ) επειδή λέει μέσα του "οκ τουλάχιστον φτιάχνουν και κάποια πράγματα που αλλιώς δεν θα έφτιαχναν ποτέ". Πετυχημένη λοιπόν η δουλειά των "από πάνω". Όχι φυσικά για να μας σώσουν, αλλά για να πάρουν αυτά που χρειάζονται ΧΩΡΙΣ να ακουμπήσουν (με... δύναμη) αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν τους παίρνει. Εγώ είμαι ΑΝΤΙ-ΔΥ. Όχι λόγω κρίσης, πάντα ήμουν. Συγνώμη. Μάλλον να το πω καλύτερα είμαι ΑΝΤΙ στο στερεότυπο του ΔΥ. Αυτό που με ενοχλεί είναι το εξής και έχω κάνει και καυγά με φίλη μου για το θέμα (δασκάλα... 4 μήνες άδεια το χρόνο, τετράωρα και ούτε ξέρω πόσο έκανε να πάει σε σχολείο αφού έκανε δυο παιδιά...). Μου φώναζε γιατί τους βάζουμε όλους σε ένα καζάνι (προσωπικά δεν τον κάνω αλλά τέσπα) κλπ. ΟΚ ας πούμε ότι... αδικούμε πολλούς ΔΥ. Δεκτό. Οι "καλοί" ΔΥ αντί να αντεπιτίθενται σε αυτούς που τους επιτίθενται (τους εκτός-ΔΥ), ΓΙΑΤΙ δεν επιτίθενται σε αυτούς ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ που με αυτά που κάνουν τους βγάζουν το όνομα; Δεν νομίζω να έχω διαβάσει ποτέ ότι "έδωσαν" ΔΥ συνάδελφοι του επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά του... Ανέκδοτα λέμε ε; Σίγουρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αντίπαλο ξαναλέω, αλλά θα βοηθούσε αν ξέραμε ότι και χωρίς αυτούς από πάνω μας, ΠΑΛΙ κάποια πράγματα πρέπει να θεριστούν. Όχι για τους τύπους στο εξωτερικό. Αλλά για να δουλέψει πιο σωστά η μηχανή για εμάς τους ίδιους. Να το ξέρουν και να το αναμένουν αυτοί που θα θιγούν. Αλλά αυτά σε ένα τέλειο κόσμο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ---ΓΙΑΤΙ---- | lepanto | Χιούμορ | 9 | 06-05-2011 18:22 |
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...!!! | frits | Χιούμορ | 10 | 30-11-2010 19:21 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 09:22 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 18:55 |
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΙΟ | yannis | Χιούμορ | 7 | 30-07-2009 15:01 |