GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 18-10-2011, 15:38
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135
Προεπιλογή Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Μεγαλόψυχο σε βρίσκω σήμερα...
Ωπ!!! Με φώναξε κανείς;
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 15:44
babisadve Ο/Η babisadve βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Σαλλλονίκη
Μoto: όχι Adve !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά ΔΕΝ μπορούμε να μπαίνουμε ΟΛΟΙ σε αυτόν τον κουβά... ΕΓΩ δε γουστάρω να μπω... γιατί ΔΕΝ έφαγα... και δε γουστάρω να μου το προσάπτουν !!!
Γιατί λοιπόν εσύ ο ίδιος τοποθετείς μέσα στον "κουβά" ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, και μάλιστα δημόσια?
Ναι στους ΔΥ αναφέρομαι.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 15:46
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από babisadve Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί λοιπόν εσύ ο ίδιος τοποθετείς μέσα στον "κουβά" ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, και μάλιστα δημόσια?
Ναι στους ΔΥ αναφέρομαι.

ΟΧΙ όλες Μπάμπη μου... ΔΕ διαβάζεις όλα όσα γράφω... διαβάζεις τα μισά και με στεναχωρείς...

Εχω επανειλημμένα εξαιρέσει το 5-10% των ΔΥ !!! Τώρα πολύ ή λίγο... ο καθένας μας από τις εμπειρίες του με το Δημόσιο ξέρει αν είναι περισσότερο ή λιγότερο το ποσοστό...
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 15:48
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο Κοιμητηριο σήμερα κηδευτηκε ένα παλληκαρακι 24 ετών.....
Πως μπορείς να μην είσαι μεγαλοψυχος μετά;;;;
Μαμησε τα Χρήστο....όλα μάταια είναι και εμείς προσπαθούμε να την ΠΟΎΜΕ,ο ένας στον άλλον...

Όχι καρδιά μου. Δεν προσπάθησα ποτέ να την πω προσωπικά σε κάποιον συγκεκριμένα. Γενικά από την αρχή των καταχωρήσεών μου μιλάω για τους αλήτες τους πολιτικούς ΟΛΟΥΣ, και τους πυλώνες τους, τραπεζικούς - δημοσιογράφους και δικαστικούς. Και όταν μου 'είπαν' κουταμάρες , προς μεγάλη έκπληξη πολλών, απάντησα ευγενικά. Ενώ έπρεπε 'να τα χώσω στον καραγκιόζη' κλπ. Και όχι σε μια περίπτωση. Να επαναλάβω ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. Όχι γενικόλογες για τις τεχνικές εταιρείες. Ή τους προμηθευτές του Δημοσίου.

Μετά την ευγενική αντιμετώπιση, ξαναείχα αήθη προσωπική επίθεση.

Ε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... τον /την διαγράφεις από 'συνομιλητές' και τελειώνει. Άλλωστε υπάρχει και το forum και κρίνει όλους μας.

Χαλαρωστε λοιπόν και απολαυστε.....

Αυτό ακριβώς κάνω, πίσω στην πολυθρόνα μου. Κατηγορούμαι όμως και για αυτό.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 15:53
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
μετα απο αυτες τις τρεις σελιδες γιατι τα βαζουμε μονον με του πολιτικους?

Πηγε ποτε κανεις σας να καταγγειλει τον τελωνειακο για φακελακι? οχι, ουτε κιε γω. .
Λάθος φίλε μου,πήγα εγώ και το μόνο που κατάφερα είναι να με πάνε εμπλοκή στα τελωνεία για κανέναν χρόνο!

αλλά άστο αυτό...
λες τα βάζουμε με τους πολιτικούς..

σε σχέση με το θέμα που ανέβασε ο Κώστας.
Απο πότε έχουν να βγούν για έλενχο τα ρεμάλια του ΟΠΕΚΕΠΕ?
Ποιός αφήνει εκατοντάδες κτηνοτρόφους να δηλώνουν όσα θέλουν και ότι θέλουν?ποιος ελένχει αυτούς που ελένχουν και αν το κάνουν?

ποιος επιδοτείτε για ελιές φυτεμένες στο....Αιγαίο?
Ποιός καρεκλοκενταυρος έφυγε απο το γραφειάκι του να ελέγξει τι στα ##### έχω εγώ στον σταύλο μου??

κανείς!!!!...

Ποιος φταίει που έχουν προσλάβει κάθε κολλητό και κουμπάρο και που δεν ξέρει να ξεχωρίσει θυλυκό απο αρσενικό πρόβατο??

Και στο τέλος τέλος ποιοι νομίζεις παίρνουν χοντρές επιδοτήσεις?? οι αγρότες ή τα λαμόγια οι συνδικαλιστές?

Έβγαλαν χθες απο το ΣΔΟΕ λαυράκι λέει εκατομμυρίων απο πλαστά τιμολόγια Φ.Π.Α Αγροτών
ποιός τα έπαιρνε τα μύρια?
Βασικά με κάνουν και νιώθω μ@λακας που τόσο καιρό δεν το έκανα και εγώ.
αν ήταν να βγάλω και 1 μύριο σαν εργατοπατέρας θα είχα γίνει λούης τώρα...

θα τρελαθούμε??

θα μας βγάλεις και ένοχους ???

Τα έχουν κάνει όλα ######### και εμείς το χαβά μας.?

Στο λέω και να το ξέρεις...αν συνεχιστεί η φάση έτσι και κατέβουμε εμείς οι αγρότες στους δρόμους,θα τα κάνουμε όλα π@υτανα!!!
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 15:59
babisadve Ο/Η babisadve βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Σαλλλονίκη
Μoto: όχι Adve !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΧΙ όλες Μπάμπη μου... ΔΕ διαβάζεις όλα όσα γράφω... διαβάζεις τα μισά και με στεναχωρείς...

Εχω επανειλημμένα εξαιρέσει το 5-10% των ΔΥ !!! Τώρα πολύ ή λίγο... ο καθένας μας από τις εμπειρίες του με το Δημόσιο ξέρει αν είναι περισσότερο ή λιγότερο το ποσοστό...
Ναι αλλά Κώστα αν κάνεις εδώ μέσα μια μικρή δημοσκόπηση, θα διαπιστώσεις, όπως ακριβώς κι εσύ, οτι όλοι οι ΔΥ θα δηλώσουν πως ανήκουν σε αυτό το μικρό ποσοστό.

Μην ανησυχείς. Διαβάζω περισσότερα από όσα νομίζεις.
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:03

Ασε... Κωστάρα.... μην ανοίξουμε το κεφάλαιο καταγγελίες....

Δεν έχω κάνει πολλές... 4-5 στο σύνολό τους, 2 εκ' των οποίων στον ΕΟΤ... πήγαν στον κεάδα αφού πρώτα με ταλαιπώρησαν με αιτήσεις και παρα-αιτήσεις για κανα 3μηνο...

Η μία ήταν για κάτι δωμάτια στο Γύθειο τα οποία λειτουργούσαν Μαϊο-Οκτώβριο... και για να μην μακρυγορώ... στο τέλος (μετά από 9 μήνες) μου έστειλαν μια γραπτή απάντηση ότι πήγαν για έλεγχο στα δωμάτια στις 20 Φεβρουαρίου και δεν βρήκαν κάποιον.

Μετά από αυτό... "case closed" για τον ΕΟΤ.
[/FONT]
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:07

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από babisadve Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι αλλά Κώστα αν κάνεις εδώ μέσα μια μικρή δημοσκόπηση, θα διαπιστώσεις, όπως ακριβώς κι εσύ,
οτι όλοι οι ΔΥ θα δηλώσουν πως ανήκουν σε αυτό το μικρό ποσοστό.

Μην ανησυχείς. Διαβάζω περισσότερα από όσα νομίζεις.
Μάλισταααααααα.............

Κατάλαβες τι έκανες μόλις τώρα....???? Παραδέχθηκες ότι είναι και ψέυτες... και επιβεβαιώνεις ότι εκείνοι οδήγησαν το Δημόσιο εκεί που είναι τώρα...

Γιατί καλέ μου φίλε Μπάμπη... αν ανήκουν όλοι σε εκείνο το μικρό ποσοστό, τότε το Δημόσιο θα δούλευε άψογα... και όταν θα πήγαινες για μια δουλειά 10 λεπτων στην Εφορία ή όπου αλλού θα την τελείωνες σε 10 λεπτά και όχι σε 10 μήνες...
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:13
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Προσωπικά τα προβλήματα μου με ΟΛΗ την "κοινωνική ομάδα" ΔΥ είναι τα εξής.
ΠΡΟΣΕΧΕ λέω με όλη. Γιατί με το υποσύνολο που είναι ΚΑΙ λαμόγια θα έπρεπε να τα έχουμε όλοι...

Γνωρίζοντας από πριν "το σύστημα", δεν φροντίζουν να καθαρίσουν το περιβάλλον τους από τους κακούς τους συναδέλφους. Αυτό πάει ακόμα περισσότερο στους προϊσταμένους που ένας ρόλος τους ΕΙΝΑΙ αυτός. Δεν μιλάνε για τους ανύπαρκτους συναδέλφους τους (γνωστούς μόνο από την κάρτα τους), υποθάλπουν την κυρά Κατίνα που πρέπει να πεταχτεί ένα διοράκι στο σούπερ μάρκετ κλπ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, δεν είδα καμία διαμαρτυρία ώστε "να φύγουν οι άνθρωποι που ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν" (αφού κάποιοι θα φύγουν πια), αλλά αγωνία τους είναι στο να μη φύγει κανείς.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, αντίπαλος τους είναι αυτοί που βρίζουν τους ΔΥ, όχι οι ΔΥ που έχουν κάνει τους άλλους να βρίζουν τους ΔΥ.

Από εκεί και πέρα όχι με όλους αλλά με μεγάλο έως συντριπτικό ποσοστό των ΔΥ έχω τα εξής:

Σε συντριπτικό ποσοστό φυγοπονούν γνωρίζοντας την προστασία που τους δίνει το καθεστώς.

Σε συντριπτικό ποσοστό πιστεύουν ότι αξίζουν κάποιας αυξημένης προστασίας από το κράτος, σε ειδικούς όρους κλπ. Γιατί; Μας κάνουν το χρυσό αυγό; Ακόμα και η "απόλυση" τους είναι διαφορετική από των κοινών θνητών με τον απλό ΟΑΕΔ.

Σε μεγάλο ποσοστό η ύπαρξη τους οφείλεται σε κάποιον που τους βόλεψε. Λιγόστεψε αυτό με το ΑΣΕΠ, αλλά δεν εξαφανίστηκε.

Σε μεγάλο ποσοστό θέλουν να τρενάρουν διαδικασίες και υποθέσεις, δείχνοντας ότι έχουν δουλειά (ΚΑΙ εξουσία). Δεν τους καίει ο παράγων παραγωγικότητα.

Σε μεγάλο ποσοστό αδιαφορούν αν αυτά που διαχειρίζονται είναι θέματα που αφορούν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο μέσος ΔΥ του γκισέ (και μη μου πεις όχι) αδιαφορεί αν στέλνει έναν 70χρονο σε λαβύρινθους ορόφων και γραφείων για υπογραφές που θα έπρεπε να στείλει κάποιον τεμπέλη κλητήρα να μαζέψει. Δρούμε δηλαδή οι πολίτες ως κλητήρες μας.

Σε συντριπτικό ποσοστό επαναπαύονται στο ότι μόνο και μόνο η παλαιότητα τους (κλιμάκια) αρκεί για την άνοδο τους. Δεν χρειάζεται ούτε αύξηση εργασίας, ούτε αύξηση ευθύνης, ούτε αύξηση γνώσης.

Σε τεράστιο ποσοστό θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι σαν εντεταλμένους όλης της κοινωνίας για την συνεχή επίτευξη νέων διεκδικήσεων. Είτε λογικών είτε ψυχανεμισμένων από το κεφάλι κάποιοι κηφήνα συνδικαλιστή. "Για σας τα κάνουμε" έλεγαν. Απλά εμείς ποτέ δεν παίρναμε αυτά που κέρδιζαν εκείνοι με τους "αγώνες" τους (στην πλάτη μας και αυτοί και από την τσέπη μας τα αποτελέσματα τους). Λεπτομέρεια μωρέ.

...και πολλά άλλα που βαριέμαι.

Αν κάποια από τα παραπάνω ένας πάει να τα αποδώσει σε ΙΥ η απάντηση είναι απλή: χ*στηκα. Αν κάτι τέτοιο το κάνει ο ΙΥ πρόβλημα του εργοδότη του, όχι δικό μου.

Σε κάλυψα ή ακόμα πρέπει να ντρέπομαι που τα έχω (και) με τους ΔΥ;
Reply With Quote
Παλιό 18-10-2011, 16:17
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Και επειδή έπεσε και η κατηγορία "γιατί δεν κατήγγειλες τον τελωνειακό;"...
Οι άλλοι απάντησαν επαρκώς στο γιατί όχι και το τι έπαθαν όσοι το έκαναν...
Όμως εγώ θα απαντήσω με ερώτηση "γιατί δεν είδα ποτέ καταγγελία του τελωνειακού ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ τελωνειακό;"...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης