![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτα να δεις................χωρις παγουρι και μπουζι !!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επανέρχομαι .....
R100GS Πρίν κάνεις οτιδήποτε... πάρε ενα τηλεφωνάκι στον Τασούλη καί πές του το πρόβλημα... Τά αμορτισέρ αυτά ειναι νομίζω τα ίδια δήλ. αυτό μέ το δοχείο αζώτου μέ αυτό πού είναι χωρίς. Ισως λέω ίσως αλλάζοντας τον κορμό έχεις καί πάλι καινούργιο αμορτισέρ. Δέν χάνεις τίποτα !!!! Ο GURU θά σου πεί !!! Είπον ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω δασκαλε. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιος ειναι ο Τασουλης!!! Απ οτι καταλαβα ειναι πολυ γνωστος γιαυτο μη με παρετε στο ψιλο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Google it!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ρε ση το Xρηστο το Tασουλη τον ξερομε στη Κυπρο σαν wp kε οχι μονο ηταν κε ενας δυνος εντουρας μεχρη το Περου ετρξε raly inkas !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειναι ο αντιπρόσωπος της WP. 210-9213286-7 Πες του το πρόβλημα , στείλε του και το αμορτισέρ καί ειμαι σίγουρος κάτι θά κάνει. Κρίμα να τρέχεις τώρα γιά καινούργιο. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=teacher;502956]Κανένα πρόβλημα φίλε μου !!!!!
Ειναι ο αντιπρόσωπος της WP. 210-9213286-7 Πες του το πρόβλημα , στείλε του και το αμορτισέρ καί ειμαι σίγουρος κάτι θά κάνει. Κρίμα να τρέχεις τώρα γιά καινούργιο. [Μπές στο extra products , κοίτα wp ανταλακτικά καί ολο καί κάτι θά βρείς !! /QUOTE] |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω πολυ!!! Αυτο θα κανω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα τηλεφωνο τελικα χθες. Θα το παω απο κει και κατι θα κανουμε!!!
![]() Μολις επιστρεψω απο το νησι θα παω απο κει!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 01:27 |