![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα μέρη καταπληκτικά και οι φωτογραφίες απλά τα σπάνε!! Τι άλλο να πω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oμορφη Ελλαδα,ομορφες φωτογραφιες...ταξιδευοντας με μοτο...μπραβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Βαγγελη και Κωστα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Βαγγέλη για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασες με τη φωτογραφική σου ματιά αλλά και αφήγηση ένα μεγάλο μπράβο επίσης και στον συνοδοιπόρο σου για την δική του συνεισφορά φωτογραφικά και όχι μόνο . Είσαστε άψογοι και οι δυο με ταξιδέψατε πραγματικά μέσα από τις φωτογραφίες σας και περιμένω την επόμενη βόλτα σας . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο...ομορφα μερη,καταπληκτικες φωτογραφιες:sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
...πω ρε φιλε !!! ... Εχω πάθει πλακα .Καλυτερα δεν θα μπορουσε να αρχισει η μερα μου . Φανταστικες φωτο φιλε μου .... Πανεμορφη η χωρα μας ... Τί να πω respekt!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μερικοί άνθρωποι, που το έχουν ρε παιδί μου. Πολύ ωραίες φωτό, παρέα, οργάνωση διαδρομής, σε όλους τους ρόλους καλοί, από άρχοντες μέχρι καφετζήδες.
Το κάνουν για τον εαυτό τους, αλλά όχι μόνον. Στην ψυχή αυτών των φωτογραφιών και μέσω της έντυπης αφήγησής τους, διέκρινα ότι έπαιρναν φωτό και για κάποιους άλλους, που δεν ήταν εκεί. Τον Βαγγέλη και τον φίλο του δεν τους ξέρω, αλλά, μέσα από αυτό τους το ενδιαφέρον, ταξίδεψα μαζί τους. Και πέρασα Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Α. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειλικρινά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω καθέναν σας προσωπικά για τον κόπο που κάνατε ώστε να σχολιάσετε την Κυριακάτικη βόλτα μας.
Αντ' αυτού, σε αυτό το μήνυμα λέω σε ΌΛΟΥΣ σας ένα ταπεινό ευχαριστώ. Είναι από τις φορές που πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα διαβάζοντας σχόλια άγνωστων ανθρώπων αλλά και φίλων με κοινή όμως αγάπη, αυτή του μοτοσυκλετισμού και του ταξιδιου. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά και εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί ώστε να ξεφεύγουμε κάπου- κάπου από τη μιζέρια μας είτε αγναντεύοντας από μια βουνοκορφή, είτε απολαμβάνοντας κάποιο ηλιοβασίλεμα σε μια παραλία, είτε γελώντας με τα αστεία των φίλων που κάθονται στο τραπέζι μας στην ταβέρνα. |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε Βαγγέλη εξαιρετικές οι φωτό σου και το οδοιπορικό σας !!
Πάντα τέτοια !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε πατρίδα και λέω που είναι και ακόμη δεν φάνηκε!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ισραηλινά F-16 στο Καστελόριζο! - "Κυνήγι" Τούρκων στην Α.Μεσόγει | Nondas | Ελλάδα | 13 | 30-09-2011 20:40 |
Κυνήγι και σεξ... | MARK | Ανέκδοτα | 17 | 07-02-2011 11:26 |
κυνήγι δελφινιών στην Ιαπωνία..... | gsmaniac | Περιβάλλον | 11 | 10-09-2010 08:34 |
Το Κυνήγι | pirate | Ανέκδοτα | 7 | 17-07-2010 01:48 |
Χόμπι (Κυνήγι) | vpentza | Διάφορα | 9 | 13-10-2009 23:23 |