![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αντε ωραια ...οποτε και εμεις μεσα ...!!!
απο ποιον δρομο θα ερθετε ? ...μηπως ξεκινησουμε τον κυκλο της λιμνης μαζι ..εμεις εχουμε ραντεβου στον κομβο κερδυλιων ... |
|
|||
|
|||
![]()
θα ξεκινησουμε απο θεσ/κη οποτε συναντηση στην παλατεια του χωριου ανω πορογια 11.οο.
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ ...τα λεμε εκει ....
γραψε και ενα νουμερο μηπως αλλαξει κατι στο προγραμμα σας : μπαμπης 6980567825 καλα χιλιομετρα !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά βγάλτε μια φώτο την πλατεία του χωριού ,έχω χρόνια να τη δω φθινόπωρο ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειναι καλυτερα να πιουμε καφε στον λιθοτοπο στο φραγμα και να παμε για φαγητο στα ποροια που εχει καλυτερα μαγαζια για φαι.......οπως αρχικα ειχε προγραματιστη η εκδρομη... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω αυτο ειχα πει στην αρχη ...αλλα επειδη θελαμε και εμεις παραπανω παρεα ειπαμε να ακολουθησουμε το δικο τους προγραμμα ... σαν προταση θα βολευε , μιας και θα ερθουν απο θεσ/κη βολευει να βρεθουμε στην διασταυρωση στριμωνικου και να συνεχισουμε ολοι μαζι ... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σαν έμπειρος της λίμνης έχω να σας προτείνω στον λιθότοπο για καφέ το ξενοδοχείο ΕΡΩΔΙΟΣ όπου έχει πολύ όμορφη καφετέρια με την καλύτερη θέα της λίμνης μιάς και είναι πιό ψηλά αλλά και πολύ καλό και νόστιμο φαγητό με βουβάλι και οτιδήποτε άλλο κρεατικό θελήσετε.Στα υπόλοιπα μαγαζιά του Λιθότοπου να μην καθίσετε για φαγητό γιατί δεν θα φάτε καλά και θα σας κλέψουν.Αλλη μία πολύ καλή ταβέρνα στα ανω Πορόια στο τέλος του δρόμου σε αδιέξοδο που καταλήγει σε ξέφωτο θα φάτε φανταστικά ψάρια,παστά,αλλά και κρεατικά.Ο Νίκος Χ και ο Ilias vara ξέρουν.Καλά να περάσετε παιδιά.
![]() Last edited by pkiriakos; 12-11-2011 at 20:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι ωρα θα εισται στην διασταυρωση?????/ |
|
|||
|
|||
![]()
ερωτηση ..θα εισαι με την παρεα του thanasismk1 ?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αστερούσια όρη, Κρήτη, σε 3 μονοήμερες εκδρομές | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 26-11-2010 22:56 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 22:18 |
Χαρίζονται γνήσια μελάνια(αχρησιμοποίητα) για εκτυπωτή INKJET CANON MP... | skippybi | Χαρίζεται | 18 | 14-05-2010 14:24 |
Ημερήσια εκδρομή Σάββατο 9-1-10 | giotis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 11-01-2010 08:46 |
Εις τη μνημη του Βασιλια της pop | georgekostas | Διάφορα | 8 | 29-06-2009 14:56 |