![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν με πετύσεις, βάλε όπισθεν.
Και αν τρίξει, η όπισθεν, βάλε γρασσο-βαζελίνη
|
|
|
||||
|
||||
|
Ετοιμάζομαι για μεσημεριανό φαγητό ...
|
||||
|
||||
|
Ααααα ... καλή όρεξη στους νηστικούς ...
|
|||
|
|||
|
Προσπαθώ να χωνέψω 2 ψαρ'ακια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε κορίτσα...μην τσακώνεστε
![]() ![]() ![]() (το βραδάκυ θα ξεναπεράσω....για να δω...θα εχουμε πάλι απουσιες ![]() ![]() )....... δουλέυω ![]() ![]() και σερφάρω στα κλεφτα![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
θα θελα να τα πινα μπροστα σε κανα τζακι και εξω να χιονιζει...
![]() αλλα για την ωρα ειμαι στο μαγαζι και δουλευω....![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημαδεύω την πεθερά μου
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαυρίκιος... στο αεροδρόμιο, ερχόμενος από Ρεουνιόν και πηγαίνοντας για Ντουμπάι και μετά Χονγκ Κονγκ...
Θα ήθελα να είμαι Κλειτορία, στις "Μουριές" πηγαίνοντας για Πλανητέρου!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
| Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 16:56 |
| Πως να τρελανετε τους συνεπιβατες σας στο αεροπλανο!!! | DERTILAS | Χιούμορ | 15 | 09-03-2010 15:02 |
| Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |
| κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |