![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βαζεις το κλειδι κ φευγεις,χωρις να φοβασαι μην σε αφησει το κιβωτιο-διαφορικο-αντενα ρινγκ-abs-αντλια βενζινης-αξονες-συμπλεκτης-αναρτησεις-σενσορες-μοναδα ρελαντι.Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια κ η μεγαλη διαφορα αναμεσα στη GS 1200 BMW με την XT1200Z TENERE της YAMAHA.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=taksidiotis;680267]Είσαι πολύ σωστός κι αυτή είναι η αλήθεια,δυστυχώς στην Ελλάδα δεν προσελκύει κόσμο καθώς δεν έχει το στρογγυλό έμβλημα,είναι όμως πολύ αξιόλογη μηχανή
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[/QUOTE θα ηθελα να πω το εξεις στο τελευταιο μου ταξιδι σκοπια σερβια μαυροβουνιο κροατια βοσνια και πισω απο σερβια σκοπια ειδα μια αφρικα τουιν μια τενερε 1200 ενα τραιμφ και ολα τα αλλα bmw 3200 χιλιομετρα ταξιδι αραγε γιατι ? ακομα θελω να τονισω κατι ακομα οταν το μοτο δεν το σερβιρεις σωστα οταν νομιζεις οτι ξερεις να οδηγεις οταν δεν διαβαζεις το μανιουαλ και οταν πιστευεις οτι ολοι ειναι θεοι σαν και σενα που δεν κανουν αστοχιες τοτε πραγματι οτι και να εχεις θα σου χαλασει ευχαριστω |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=phoenix;681054]
Απόσπασμα:
Κι επειδή αναφέρεσαι συνεχώς σε μένα φιλέ μου σχετικέ με τα manual και τις σωστές συνθήκες οδήγησης,άραγε όσοι από δω μέσα πού έχουν πάθει ζημιά,ήταν άσχετοι???γιατί δεν το νομίζω. Δυστυχώς πολλοί δεν ξέρουμε τον έναν η τον άλλο από κοντά και τι συντήρησή και μεράκι έχει ρίξει στην μηχανή του,όπως επίσης δεν γνωρίζουμε και με τι σεβασμό την οδηγεί καλό είναι να μην κρίνουμε. Ναι,αστοχίες υπάρχουν,πολλές μάλιστα και σε πολλά οχήματά,απλά σε κάποια από αυτά φαίνεται πως οι αστοχίες είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό. Δεν στην λέω απλά δυστυχώς ακόμα και την μεγίστη προσοχή να δώσουμε,αν είναι να πάθει κάτι,θα το πάθει. Εγώ ας πούμε,στο επόμενό adv πού θα πάρω,θα φερθώ ναι μεν με σεβασμό,όσον αφορά τα service,στρώσιμο,αλλά σίγουρα αυτή την φορά θα το πιέσω πολύ περισσότερο από το προηγούμενο πού πρόσεχα σαν τα ματια μου. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλοι θελουμε να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας,ναι ειμαι ερωτευμενος κ υποστηριζω την gs bmw ,αλλα θα πω-γραψω ,τα πραγματικα γεγονοτα-προβληματα που πονανε οσους-ες εμπιστευθηκαν την αξιοπιστια (οση αξιοπιστια εμεινε) της γερμανικης εταιρειας σε σχεση με τις αλλες κ αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ !
Φιλικα παντα! |
|
|
|||
|
|||
|
Τα μηχανάκια δεν φτιαχτηκαν για να έχεις αγχος όταν το οδηγάς-αρκετό έχουμε ήδη-ούτε για να τους βάζεις προδέρμ όπως στον ποπό του μωρού αλλά για να τους σκίζεις τον ποπό(ειδικά στα adventure bikes)- και άλλωστε πόσοι από εμάς παίρνουμε το maximum από τα εργαλεία μας και πόσο δεν παραμελούμε την συντήρηση του μωρού μας στα ''εξουσιοδοτημένα" χέρια του μάστορα-πωλητή;
....κάτι δεν πάει καλά εδώ πάντως! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Mακρυα και αγαπημενα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
λιγο βαρυ μου φαινεται και δυσκινητο
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Yamaha super tenere 1200 new | taksidiotis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 35 | 17-08-2011 00:21 |
| Yamaha Super Tenere XTZ1200 | taksidiotis | Άλλες εταιρίες | 144 | 25-07-2011 19:49 |
| YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 22:55 |
| bmw s1000rr & νεο yamaha tenere | Corsair | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 28-05-2010 18:04 |
| super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |