Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Το μονο που θα σχολιασω για την BMW Mobile Care ειναι οτι ειναι γελοιο να σε πηγαινουν στον κοντινοτερο επισκευαστη BMW. "Εγω ρε φιλε μενω στην Αθηνα και εκει θελω να παει η μηχανη για επισκευη". Δηλαδη τι νοημα εχει να εχω μεινει στην Αλεξανδρουπολη και να μου πανε την μηχανη για σερβις στην Θεσσαλονικη, για παραδειγμα. Θα πρεπει μετα να παρω τρενο ή λεωφορειο για να γυρισω στην Αθηνα (γιατι 65ευρω δεν κοστιζει το ταξι Θεσσαλονικη-Αθηνα) και μετα να τρεχω παλι Θεσσαλονικη οταν επισκευαστει η μηχανη για να την φερω πισω.
Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι οδικη βοηθεια. Ειναι καραγκιοζιλικη!
Κατα τ' αλλα οταν την ειχα και υπηρξε προβλημα, ηρθαν μου την εφτιαξαν και ολα ηταν μια χαρα. Μονο το παραπανω που ανεφερα με πειραζει, γι αυτο δεν προκειται να ξανακανω οδικη βοηθεια BMW.
|
Σε οποια οδικη βοηθεια και να γραφτεις στο πλησιεστερο εξουσιοδοτημενο θα πανε την μοτο ¨η το αυτοκινητο σου!!! Αυτο ειανι το σωστό και το λογικό για να επισκευαστεί γρηγορα, κατα το δυνατόν, και σωστά!! Το τελευταίο σηκωνει πολυ συζητηση αλλα δεν μπορει να γινει τιποτε καλυτερο!!! Η διαφορα μεταξυ bmw mobile και Εξπρες Σερβις π.χ ειναι οτι σε καποιες περιπτωσεις (αναφερονται μεσα στο συμβολαιο_) εχεις την δυαντοτητα διαμονης σε ξενοδοχειο, πληρωμης ναυλων για επιστροφη στο σπιτι σου και εκ νεου πηγαιμό στο εξουσιοδοτημενο στην επαρχια που εχει αναλβει την επισκευη κ.α!! Αυτα καμια αλλη οδικη δεν στα προσφερει εκτος κιαν κανεις ειδικη συμφωνία πληρωνοντας 10 φορες το αντιτιμο του BMW mobile care. Αυτο ειναι μεγαλη υποθεση και δεν πρεπει νομιζω να αγνοειται ¨η να υποτιμαται!!