![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού παίρνουνε οι άλλοι τις μηχανές και βγαίνει φωτογραφίες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διάβασα με ζήλο το ταξιδιωτικό σας και μου έδωσε τροφή και σκέψη για ξεχωριστές αποδράσεις. Θέλω όμως να σταθώ στην επόμενη σας εξόρμηση, στα πέρατα του Ωραιοκάστρου. Όταν με το καλό το project υλοποιηθεί, να ξέρετε οτι στην περιοχή της Νεοχωρούδας, υπάρχει μια διαθέσιμη αυλή να φιλοξενήσει εσάς και το σκηνάκι σας (με παροχή νερού από ρέμα, ρεύματος από Η.Ζ. κλπ κλπ...). Βέβαια η διαδρομή είναι μακριά δύσκολη και απαιτητική, για έμπειρους αναβάτες επιπέδου level 4 ή 5 και πάνω. Ως καλύτερη εποχή θα συνιστούσα αρχές Ιουνίου, λίγο πριν την περίοδο των μουσώνων. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία, καθότι είμαι άριστος γνώστης της περιοχής. Καλά χλμ σε όλους μας... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΝΑ ΓΙΑΤΙ GS FORUM,.,.,.,.,.,.,.,:sm5: ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το να πω οτι με συγκινησες ειναι λιγο..Πολλες φορες σκεφτομαι τη Νεοχωρουδα στα ταξιδιωτικα μου ονειρα αλλα το θεμα της διαμονης μιας και μιλαμε για διημερο τουλαχιστον ηταν ενα αγκαθι.Βρισκεστε μολις 45 χλμ απο τα Σκοπια και καταλαβαινεις οτι ο κινδυνος επιθεσης η και απαγωγης ειναι μεγαλος ενω δεν εβρισκα και στο μπουκινγκ τιποτα για διαμονη εκει γυρω..Τωρα ομως με την παραχωρηση της αυλης σας θα το σκεφτω σοβαρα για του χρονου πριν τους μουσωνες!! Χαιρετισματα στο πλατυτερο χαμογελο του GsForum! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπουφανακι ιστιοπλοιας -ειχαμε και το ιβεντ μετα-απο τον οικο Βορειο Προσωπο και παντελονακι ενα τονο πιο σκουρο απο το Βαρδαρη.. Οι ταχυτητες που χρησιμοποιησα ηταν κυριως η δευτερα και η τριτη. Καταναλωση μετρησα ενα μπουκαλι εναμισολιτρο επιτραπεζιο νερο που ειχε μια παραξενη ομολογυμενως γευση πραγμα που το επιβεβαιωσε και ο IOTHIX.. Στη μηχανη αν ρωτας ειχα βαλει ενα δεκαρικο την Πεμπτη και σημερα αναψε παλι λαμπακι..Εχω την αισθηση οτι καθε φορα που βαζω βενζινη με κατακλεβουν..Το παθαινεις κι εσυ με το Varadero η μονο σε εμας το κανουνε οι κουφ@λες? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η Αγιας Σοφιας απο ψηλα..
με θεα θαλασσα ![]() με θεα το...Μετρο station ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση Φωτογραφίας ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. - Δεκέμβριος 2011 | HAWK_46 | Διάφορα | 4 | 30-11-2011 08:39 |
Ο «δεκάλογος» των αποδείξεων που μειώνουν το φόρο για το 2011 | nasos | Ελλάδα | 3 | 10-02-2011 13:49 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Κλειστό το κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα για τις εκδηλώσεις για τον Αλ.Γρηγορόπουλο. | Arkas | Επικαιρότητα | 7 | 05-12-2010 20:16 |
Ασυλία για την εκδότρια της Ελευθεροτυπίας | wet & dirty | Επικαιρότητα | 21 | 23-11-2009 21:20 |