![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μπρος-πίσω, μέσα-έξω! 80% λιγότερα πλυσίματα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άντε βρε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ναί ναί παιδιά !!!
Τό "κίτρινο" μπροστά ! ![]() Τό "καφέ" πίσω !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Case closed !!!
Αγόρασα από ενα μαγαζί το toofast στην λεωφόρο Αλίμου στά νότια ,ενα σετάκι πάνω-κάτω μέ windstoper στά 55 ρούβλια !!! Μόλις τά έφεραν πλακώσανε να τα πάρουν καί η ομάδα Δίας !!! Τώρα μένει να τα τεστάρουμε. Ειδα πάντως καλά πράγματα καί καλές τιμές !!! |
|
|
|||
|
|||
|
εχει οντος πολυ καλες τιμες το εν λογο καταστημα.ειναι κοντα στην δουλεια μου κ εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει.εαν πιασετε τα απογευματα κ την υπαλληλο που εχει μεσα στο μπιρι μπιρι θα σας κανει ακομα καλυτερες τιμες
|
|
|
|||
|
|||
|
Σωστος!Η ΕΝΕΔΡΑ ειναι στην αρχη της Μεσογειων αριστερα στα 50 μετρα,εξοδο απο Β.Σοφιας,το θεμα ειναι αν εχει κλεισει η οχι,αφου εχω καιρο να περασω.
rolleyes:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια με τις μηχανές, καταδύσεις, σκι κλπ, πάρα πολλά ισοθερμικά ρούχα. Μοτοσυκλετιστικές και μη φίρμες. Τώρα τελευταία αγόρασα ένα για το άνω μέρος του κορμιού "Under Armour". ; Απ' ότι θυμάμαι πρέπει να είναι και το πιο οικονομικό απ' ότι έχω πάρει μέχρι σήμερα. 34 ευρώ!! Παιδιά, είναι ΑΠΑΙΧΤΟ!! Σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις βάλει θερμαντική κρέμα... Το προτείνω, δεν το συζητάω!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είχαν διάφορα level's . Τά εβρισκα στά Νότια προάστια μέ την εκπτωση στά 39 ρούβλια !! μόνο το επάνω ... Είδωμεν ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ίσως το πλέον εξειδικευμένο κατάστημα. Για Under Armor, που λέει ο φίλος πιο πάνω, θα συμφωνήσω. Πολύ καλή φίρμα με ποιοτικά προϊόντα. Στα ισοθερμικά ειδικότερα! |
|
|
|||
|
|||
|
παίδες, αν και δεν είναι ισοθερμικά, πιστεύω ότι για το πολύ κρύο είναι η απόλυτη λύση καθώς είναι θερμαινόμενα!!!
Heated Motorcycle Clothing at Motorcycle Superstore Heated Motorcycle Clothing Gerbing's Heated Clothing // The World's Warmest Clothing! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πέντε μικρές σπουδαίες ιστορίες για ένα σύμβολο... | ckalfas | Ελλάδα | 6 | 26-03-2011 13:39 |
| Οικονομικη κριση σε ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ | MARK | Χιούμορ | 0 | 23-02-2010 14:52 |
| Απιστευτη αστυνομικη καταδιωξη. | georgekostas | Αστεία Video | 18 | 22-12-2009 13:38 |
| Απίστευτες νομικές ιστορίες | skippybi | Διάφορα | 6 | 18-05-2009 17:29 |
| Ο Μοτοσυκλετιστης και ο Αστυνομικος | Black_Shadow | Ανέκδοτα | 4 | 25-02-2009 12:49 |